• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
nub teorisine göre ne olabilir sizce mayıs anneleri :) vallahi meraktan delirecem ya:17:

bıçağımın ucuda kirli ayva yiyordumda :) orası gözünü gösteriyor. eşimle ayrı şehirlerdeyiz. oda pek anlamadığından bıçak ucuyla kafasını gözünü poposunu ayrı ayrı gösteriyorum :):10:

Eklentiler

• $Fotoğraf1050.webp
    $Fotoğraf1050.webp
    7 KB · Görüntüleme: 58
Uclu test sonucum riskli degil fakat riskli gruba yakin, 1/250 riskli benimki 1/310 amniyosentez onerdiler orada yaptiranlarida gordukten sonra rabbime sigindim yaptirdim 10 dk surdu canim acimadi acisada onemli degilbasil onemli olan amniyosentez sonucu azda olsa dusuk riski olmasi oooffff 3hafta icinde cikacak sonuc cok dua edin bana buarda kizima bir erkek kardes geliyormus rabbim saglikla getirsin insslah dualarinizi bekliyorum....

çok geçmiş olsun canım inş iyi haberler Alırsın, bebişinin cinsiyetide hayırlı olusun inş sağlıkla alırsın kucağına

kızlar düngece ne oldu biliyonuzmu yatıyodum yatarken hep bebişimi tutuyorum onunla konuşuyorum bazen bu gece cevap verdi sanki bana pıt pıtlar geldi içinden baya kalp atışları gibi ilk defa ben ona yorum ama çok heycan vericiydi kararda veremedim acaba gazmi diye ama daha farklıydı sanki babamıza söyledim normaldir olur dedi elini aldım oraya koydum sabah olayo anlat meğer uyuyomuş hiç bişey hatırlamadı söylediklerini bile:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: kıpır kıpır içimde sanki sizde kıpırtılar anlamaya başladınızmı

Merhaba kızlar 13 haftada medicanada özel bir doktora gitmiştim %80 kıza benziyor ama iki hafta sonra net anlaşılır dedi bugün tekrar doktora gittik bebeğim 15 haftalık haftasına göre 16 haftalık dedi doktorum bir hafta önde gidiyor cinsiyet içinde kesin erkek dedi pipiyide gördük halen inanamıyorum kıza alıştırmıştım kendimi 13 haftada söylenen cinsiyetlerde yanılma oluyor şaşkınım...

geçmiş olsun, umarım fıtık değildir. ben hala öğrenemedim cinsiyeti kısmetse 3lü test için gittiğimizde öğrenicez.

Tesekkur ederim insallah değildir ama sanirim fıtık agrisi bacagada vuruyormus benimki kuyruk sokumuma vuruyo agrisi Benim iki kizim var onlarda hic boyle bir agri yasamadim hatta okadar rahat hamilelik donemi gecirdimki ikisindede bunda sizlanan bi kadin oldum ciktim Allah hepimizi saglikli bi sekilde evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin bukadar sıkıntı yasiyoruz hamilelikte dogumda ve sonrasinda bos yere cennet ayaklarimizin altinda degil gercekten :)

Yani drdan çekindim biraz gitsemmi gitmesemmi teredütte kaldım pazartesi eşim izinli o zaman gideyim bari 10 günlük sürem dolmamış oluyor bide bu gittiğimde göstermedi yumurcak uyuyordu çikolata yiyeyim bari.Drumuz biraz sert görünümlü evet bebeğimin gelişimini bu gittiğimde öğrenemedim tatmin olmadım hemde onları sormuş olurum
Canım tekrar gitmek senin hakkın tabi ama doktorundan memnun degilsen degiştir derim doktorun güven vermesi cok önemli biliyosun..
kızlar gebelik pantolonu veya taytı alışverişi yapanlar oldumu? benim göbek çıktı baya.
pantolonlar sıkıyor, burada bazı arkadaşlar pantolon aldığını yazmışlardı ama galiba en küçük beden bile olmayabiliyormuş. şimdilik tayt falanmı baksam diyorum?
Ben pentiden large beden bi tayt aldım cok rahat oldu.karnim sıkışınca cok rahatsız oluyorum cunku..Normalde small giyiyorum bu arada..

Selamunaleykum :)
Ben de mayis annesiyim insaallah...
14.haftada cinsiyete %70 kiz dedi doktor, emin de olamadim dedi.
Bakalim yarin yine gidiyorum, ne cikcak...
Ama kizima cok alistim ben :)

Kızlar benim karnım zaten büyükçeydi ama iki gündür devleşti! Yani şuanda resmini çeksem koysam şok olursunuz.
Kaburgalarımı itelemeye başladı karnım, canım yanıyor...Oysa doktor minyon bir kız olacak demişti:) Böyle giderse doğuma doğru karnımı düşünemiyorum bile...
canım karnın büyüklüğüyle bebeğin büyüklüğünün bir ilgisi yok görümceme ikiz mi diye soruyorlardı hep ama bebeği küçüktü, gazdır seninki
Merhaba kızlar 13 haftada medicanada özel bir doktora gitmiştim %80 kıza benziyor ama iki hafta sonra net anlaşılır dedi bugün tekrar doktora gittik bebeğim 15 haftalık haftasına göre 16 haftalık dedi doktorum bir hafta önde gidiyor cinsiyet içinde kesin erkek dedi pipiyide gördük halen inanamıyorum kıza alıştırmıştım kendimi 13 haftada söylenen cinsiyetlerde yanılma oluyor şaşkınım...

canım hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin ben de doktorum cinsiyet söylemiyor diye yiyorum kendimi ama haklı galiba, ben de en son 12+5 te gittim dr a 13+3 çıkıyordu crl de yumurta takibi yapılarak gebe kaldığım için erken döllenme olmadığını biliyorum bu zamana kadar da hep sat ile tutarlıydı acaba diyorum bizim bebişler iri mi olacak

Herkese ıyı aksamlarr bugun optimumdaydık ve dayanamadım mo...care badılerı ındırımdeydı 3 tanesı 18 liraydı ve oglusuma aldım cok guzel ve uygun bence :34:

Eki Görüntüle 867443

Ay çok sevimliler çok beğendim ben de gidip bakayım biz de bugün kayın validemle kişisel bakim ürünleri aldık tırnak makası burun aspiratörü ve bakım kitlerini aldık bir markanın setini ben aldım bir markanınkini babannesi aldı sağolsun :) alt açma bezi aldık bana göğüs pedi aldık :) yavaş yavaş alalım kızım dedi hepsi bir anda zor olur dedi hem alınan ödenmiş olur dedi ... Bizden böyle ... Bu arada bana da doktorum erkek olabilir demişti 16 Aralık'ta kontrolümüz var merakla bekliyorum :))

yaa ne kadar pislikler yaa resmen para almak için yapıyorlar sen de oraya gitme 9 aralıkta başka yere git sinir oldum

oh ne güzel ya keşke ben de bulabilsem iyi bir dr devlette tuzla devleti beğenmedim hiç bir de pendik devleti denemeyi düşünüyorum
bugün gittim 2li test sonuçlarını göstermeye ultrasona sokmadı sayın dr um oysaki ne hayallerle gitmiştim videoya çekecektik üstelik benim moralim sıfır sıfır sıfır:26:

cnm bende ikili testi devlette yaptırdım,normalde özele gidiyordum,sonuçları göstermeye gidince ultrasondan bakmadı banada,devlet bakmaz sanmıyorum,çevrende tıp merkezi falan yokmu zaten özel hastanelerdede sosyal güvencen varsa muayene ücretleri uygun...

Arkadaşlar, ben şöyle bişey duydum gebelikte 40 gün rapor alınabiliyor diye. acaba yanlış duyum mu aldım? bilen var mı?
bende çalışıyorum ve benim yolum çok uzun otobüs + minübüs derken şimdiden zorlanıyorum göbeğim şişince ne yaparım diye düşünüyorum:( izin haklarımızı ayrıntılı olarak bilen arkadaşlarımız bilgilendirebilir mi?

bir de gebeliğimiz kış aylarına geldiği için şimdiden karı kışı düşünüyorum :((
Insaellah bılen bırı cıkar.
ama sen yıne de mutlaka arastır.
Hakkın varken sıkıntı cekmenın alemı ne?

Hanımlar... cok sukur doktora gıdebıldım.
Azarımı da pasa pasa ısıttım..
"aslında tam bu durumda gelmelısın" dedı... "evden cıkamadım kı kontrollere geleyım" dedıgımde.
Benım basından berı 1hafta gerıden gelıyordu..yıne oyleydı. 12+5 cıktı.
Demek degısmeyecek. zaten hcg testınde 1 hafta gec dollendıgı anlasılmıstı:)
Neyse... "o kadar hareketlı kı...bı gorebılsem cınsıyetını soylerım" dedı ama ne mumkun.
:nazar: :nazar: :nazar:
"erkege benzıyor" dedı...
Hayırlısı..
Rabbım saglık versın hepsıne ınsaellah.. mutluluk yaaaaaa ıkıncı kez yasıyorum..
Yok arkadas!!! hepsı ayrı ayrı..:16: :52:

selam kızlar bende bugün çalıştığım hastanede kadın doğumcuya göründüm baktı bebişe kız dedi. 13.haftada kendi doktorum erkeğe benziyor ama kordonda olabilir demişti bebişim kıza döndü galiba neyseki yarın kendi doktoruma gideceğim 3 hafta sonra bakalım o ne diyecek oda erkek demez umarım :44::53: birde bugün idrar kontrolu gönderdim monorul kullanmıştım ya bi hafta geçti ancak enfeksiyonum hala devam ediyor. ne yapacağım bilmiyorum.yarın doktora göstereceğim sonuçları.ama devamlı antibiyotik kullanmaktan çok korkuyorum.Allah yardımcım olsun ne diyim.:50:bebişim kıpır kıpırdı doktor bile dediki uuu nekadar hareketli bakamıyorum ki :D):1: zor gördü cinsiyetini halbuki tatllı falanda yememiştim ama sanırım bir cadolozum olacak cimcimee:1::49:

gözünaydın cnm,banada 12 kasımda büyük ihtimal kız demişti doktor,bugün başka doktor bacak arasında bişey göremiyorum kıza benziyor dedi:) benimde prensesim geliyor sanırım:16:

Cnm cok sevindim valla senin adina devletteiyi doktora denk gelirsen valla cok iyi :) ozelde dedigim gibi genellikle paranla reziloluyosun sanki hayrina bakiyo:)

saol cnm,aynen dedigin gibi oluyor valla,ama özele gidicem doktorumada karar verdik,en azından devletede arada sırada gider bebişimi görürüm,hem özel hem devlet ikisinide idare ederim:) hayırlısı olsun hepimiz için...

gözünaydın cnm,banada 12 kasımda büyük ihtimal kız demişti doktor,bugün başka doktor bacak arasında bişey göremiyorum kıza benziyor dedi:) benimde prensesim geliyor sanırım:16:

Evet canım banada bacak arasını gösterdi bişey yok burda kız dedi ama ben yinede yarın kendi doktoruma gidince oda kız derse tamam diyecem. Prensesimiz geliyor gibi ama.:49:

Arkadaslar selamlar, yazdiklarinizi ozenerek okuyorum, hiic sikayet etmeyin halinize sukredin :) Ben Amerika'dayim, deli gibi paralar odeniyor burada ve tum hamileligin boyunca topu topu 2-3 kere ultrasona girebiliyorsun!

aynen canım yaa bende ilk başlarda para verip özele gidiyodumm kadın hep moralimim bozuyodu doğru dürüst açıklama yapmıyodu son 3 kontrlümü devlete gittim allahım ne kadar iyi bi doktor hemde erkek ama insanı nasıl rahatlatıyor bebişimin her yerini gösteriyor eşime gel bak babası falan diyor hastaneden ağzımız kulaklarda mutlu çıkıyoz ve bi kuruş ödemeden nerde yaşıosun ankara daysan tavsiye ederim :)

Selamunaleykum :)
Ben de mayis annesiyim insaallah...
14.haftada cinsiyete %70 kiz dedi doktor, emin de olamadim dedi.
Bakalim yarin yine gidiyorum, ne cikcak...
Ama kizima cok alistim ben :)
ve aleykum selammm
Hayırlısı...
saglık sıhhat nasıl ıstıyorsak -ıstemenın sınırı yok- cınsıyet de ısteyebılırız elbet:))
Gonlundekı olur ınsaellah

Ne güzel:) Belki de yogurt sütten bile daha faydalı... Bir kase de aksam üzeri yiyin içine kuru üzüm, ceviz, vb. ekleyip. Ben de süt içemiyorum diye çok konuştum doktorumla günde 500 ml. Süt ya da süte denk gelecek süt ürünü almak lazım dedi. Aylar ilerledikçe ihtiyaç ta artacakmış. Sanırım bunu bebekten ziyade bizim için istiyorlar. Bebek kemikten dişten bile çekip alıyor da, biz ilerde kemik erimesi gibi sorunlarla karşılaşabiliriz. Yani sütten kaçış yok anladığım kadarıyla:)

aynen cnm bnm süt ina okuyunca bile bi hoş oluyom , dua ediyom da yoğurttan soğumayayım :)

iyi geceler kızlar herkes iyidir umarım :16:
ne güzel çoğunuz cinsiyetleri öğrenmişsiniz :nazar:
bizim burda 18-20. haftada anca söylüyorlar gıcıklar :37:
muhtemelen ocakta öğrenicez biz daha :41:

Back
X