seni görünce şaşırdım ve gülümsedim belki hatırlamazsın ama yakın tarihlerde evlenmiştik ozamanda çeyiz topiğinde ve eylül gelinlerinde konusuyorduk :)
ben küçüklüğümden beri balık yemem yiyemiyorum cocuklarım için yemek istedim ama olmuyor malesef dayanamıyorum kokusuna
ama doktorum kanıtlanmış bir yararı yok dedi balık hapının
seni görünce şaşırdım ve gülümsedim belki hatırlamazsın ama yakın tarihlerde evlenmiştik ozamanda çeyiz topiğinde ve eylül gelinlerinde konusuyorduk :)
Hatirladim hatirlamaz olur muyum hic... Demekki ayni seyleri ayni donemlerde yasamaya devam ediyoruz desene...
BUTİKBEBE ilginizi çekebilir bakmayanlar varsa
Eylül gelinleri mi?Bir sakıncası yoksa ne zamandı? Merak ettim:78:
:) aynen kaç haftalık oldu bebişin
2012 de evlendim canım ben
Senden ondeyim sanirim. 17. haftadayim. Cinsiyeti belli oldu erkek olacak nasipse. Senin cinsiyeti nedir?
Rabbim hayirlisi iile kucagimiza almamizi nasib etsin. Bu arada alttaki bebek takvimini nasil yapiyosunuz?
Bende sizdenim :) Eylül 16 evlilik tarihimiz ve benim doğum günüm
Hatirladim hatirlamaz olur muyum hic... Demekki ayni seyleri ayni donemlerde yasamaya devam ediyoruz desene...
benim ikiz bebeklerim olacak canım Allah bağışlasın ne güzel sağlıkla gelsin inşallah evet abimiz olucaksınız desene :)Daha cinsiyetlerini öğrenemedim.
Aaaa çok sevindim 30 eylü bende ne güzel eşin şanslı doğum gününüde unutmaz...
Ay canim cok sevindimAllah saglikla kucagina almayi nasib etsin...
Bende ikiz olsun cok isterdim ama nasib, buna hamd olsun, rabbim bir tane Verdi ya
Ona baktim canim ama malesef bana hata uyarisi veriyor anlamadim gitti...
Neyse sonra hallederim artik...
Aaaa çok sevindim 30 eylü bende ne güzel eşin şanslı doğum gününüde unutmaz...
orası öyle bende çok şaşırdım Rabbim arattırmasın hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Sağolsun farklı günde olsaydı hiç unutacak biri değil özel günleri,genel olarak hediye alıp vermeyi çok sever :) Maşallah diyeyim
Rabbim huzuru,sağlığı eksik etmesin evlerimizden,bir de minikler geldi mi sağlıkla inşallah insan daha ne ister ki :) Çabuk geçiyor zaman.
Seninle bebeklerimizin muhtemel dogacak tarihleri ayni...
Simdi fark ettim...
Evet aynıymış :) Hayırlı olsun minik,cinsiyetide öğrenmişsiniz ne güzel :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizim ki süpriz sever çıktı,hala cinsiyeti öğrenemedik.Doğumda da artık tarih ne olur merak ediyorum
Sağolsun farklı günde olsaydı hiç unutacak biri değil özel günleri,genel olarak hediye alıp vermeyi çok sever :) Maşallah diyeyim
Rabbim huzuru,sağlığı eksik etmesin evlerimizden,bir de minikler geldi mi sağlıkla inşallah insan daha ne ister ki :) Çabuk geçiyor zaman.
kızlar aranızda 16 ve 17 haftalık olan bebişlerinizn kilosu kaç biz 217gr 16+5 deyiz ve 217 gr cıktık herkes fazla diyor sizin nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?