2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hatirladim hatirlamaz olur muyum hic... Demekki ayni seyleri ayni donemlerde yasamaya devam ediyoruz desene...

Sunny Baby Sb-708 Park yatagimizi aldik kizlar... Internetten aldik, 249.00 TL (kargo bedava).

Sallanabilme Özelliği
Tekerlekleri sayesinde kolay taşıyabilme
Müzikli, titreşimli ve gece lambalı dönence
Yan bölümde fermuarlı oyun kapısı ve iki adet malzeme çantası
Katlandığında çanta şeklinde taşıyabilme
Oyun, uyku ve alt değiştirme olarak 3 ayrı amaçlı kullanım
Sabitlenebilen tekerler
Portatif cibinlikli
Kullanım yaşı : 0-5yaş
Taşıma kapasitesi : 25kg
Net ağırlık : 13,00kg
Brüt ağırlık : 14,00kg
Kapalı koli ebatları : 28 x 28 x 85
Açık ebatları : 120 x 70

BUTİKBEBE ilginizi çekebilir bakmayanlar varsa

seni görünce şaşırdım ve gülümsedim belki hatırlamazsın ama yakın tarihlerde evlenmiştik ozamanda çeyiz topiğinde ve eylül gelinlerinde konusuyorduk :)

Eylül gelinleri mi? Bir sakıncası yoksa ne zamandı? Merak ettim:78:

Senden ondeyim sanirim. 17. haftadayim. Cinsiyeti belli oldu erkek olacak nasipse. Senin cinsiyeti nedir?
Rabbim hayirlisi iile kucagimiza almamizi nasib etsin. Bu arada alttaki bebek takvimini nasil yapiyosunuz?

benim ikiz bebeklerim olacak canım Allah bağışlasın ne güzel sağlıkla gelsin inşallah evet abimiz olucaksınız desene :)Daha cinsiyetlerini öğrenemedim.

Bende sizdenim :) Eylül 16 evlilik tarihimiz ve benim doğum günüm

Aaaa çok sevindim 30 eylü bende ne güzel eşin şanslı doğum gününüde unutmaz...

Ay canim cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin...
Bende ikiz olsun cok isterdim ama nasib, buna hamd olsun, rabbim bir tane Verdi ya

Ona baktim canim ama malesef bana hata uyarisi veriyor anlamadim gitti...
Neyse sonra hallederim artik...

"Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun."

Sorunu cikiyordu, ama hallettim saniyorum....

orası öyle bende çok şaşırdım Rabbim arattırmasın hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Aaaa çok sevindim 30 eylü bende ne güzel eşin şanslı doğum gününüde unutmaz...

Sağolsun farklı günde olsaydı hiç unutacak biri değil özel günleri,genel olarak hediye alıp vermeyi çok sever :) Maşallah diyeyim

Rabbim huzuru,sağlığı eksik etmesin evlerimizden,bir de minikler geldi mi sağlıkla inşallah insan daha ne ister ki :) Çabuk geçiyor zaman.

Seninle bebeklerimizin muhtemel dogacak tarihleri ayni...
Simdi fark ettim...

Seninle bebeklerimizin muhtemel dogacak tarihleri ayni...
Simdi fark ettim...

Evet aynıymış :) Hayırlı olsun minik,cinsiyetide öğrenmişsiniz ne güzel :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizim ki süpriz sever çıktı,hala cinsiyeti öğrenemedik.Doğumda da artık tarih ne olur merak ediyorum

Dogum tarihi degisken diyorlar. O yuzden sanirim o da supriz olacak bizler icin...
Vaktinde saglikla dogsun insallah onemli olan o...

amin canım işte ben şimdi diyorum ki hiçbirşeyi dert etmeye değmiyor zaman cok hızlı akıp geçiyor ben nasıl ederim naparım istanbulda evliliğim nasıl olur eşyalar şöylemi böylemi diye düşünürken bi baktım evlenmişim çok şükür eşim herşeyim birde baktım ki iki çocuğum oluyor herşeyin hayırlısı :)

kızlar aranızda 16 ve 17 haftalık olan bebişlerinizn kilosu kaç biz 217gr 16+5 deyiz ve 217 gr cıktık herkes fazla diyor sizin nasıldı?

kızlar aranızda 16 ve 17 haftalık olan bebişlerinizn kilosu kaç biz 217gr 16+5 deyiz ve 217 gr cıktık herkes fazla diyor sizin nasıldı?

Ben en son kontrole 15+6 da gittim. Fakat bebek 17+2 gorunumdeydi...
196 gr civarindaydi.
Benim doktorum normal dedi bu gidisata, cunku esim 5 kilo dogmus.
Babasina cekecek olabilir...

Fakat buna aldanmamak gerekiyormus, cunku bazen bebekler 2 hafta onden, 1 hafta geriden gidebilirmis.
O yuzden cok ben kafama takmiyorum bu durumu, onemli olan bebegin saglikli sihhatli olmasi.
Ayni zamanda doktorun dedikleri cok onemli...

Senin doktorun ne dedi bu duruma? Herhangi olumsuz birsey soylemediyse cok canini SIKMA.
Daha doguma kadar cok farklilik gosterecek kilosuda, boyu da.
Donemsel olarak duraklama yasayip tekrar kilo alacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…