2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

kızzlar bu çatlak yağını ( akzer) kullanan ,duyan var mı ben aktardan sordum 15 lira , bayağı kullanan varmış
nasıldır acaba

merhaba anneler..

bebek şekeri fikri olan varmı beğendiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
kızım erken doğduğu için hevesim kursağımda kalmıştı şimdi erkenden hazırlayacağım inşş

Ben okurum canım 1 adetmi

merhaba anneler..

bebek şekeri fikri olan varmı beğendiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
kızım erken doğduğu için hevesim kursağımda kalmıştı şimdi erkenden hazırlayacağım inşş

Merhaba arkadasim benim bi kac fikrim var annemler bu isi yapiyor cok hos ve degisik seyler var fiyatlarida uygun isterseniz bikac model yukleyebilirim.

Merhaba arkadasim benim bi kac fikrim var annemler bu isi yapiyor cok hos ve degisik seyler var fiyatlarida uygun isterseniz bikac model yukleyebilirim.

Ben kendi adima cok sevinirim.internet siteniz ya da face adresiniz varsa ordanda bakabilirim.hangi sehirde annen canim.kargo yapiyorlarmi.

Canim ben bir tanıdık tavsiyesiyle weewell aldim. Çok memnunmus:) calistirirken de gordum hosuma gtti.

Ben okudum Allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat versin...

okudum canım Rabbim kabul etsin

Herkese merhaba tekrardan...

Bu sterilazator ne kadar gerekli? Tam olarak nasil kullaniliyor, anlatabilir misiniz?

Arkadaslar 3 gundur uyku haram oldu, kuyruk sokumumda kil donmesi basladi, tum kemiklerim agriyor ve zaman zaman basimada vuruyor agri, ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum. Lokal anestezi alamayacagim icin operason olamam, sizin bir bilginiz var mi nasil daha iyi hissedebilirim.
3 gundur canimdan bezdirdi beni.

Cok gecmis olsun, kil donmesi oldugundan eminmisiniz,akinti var mi? Uzun sure oturmamak gerekiyor ve mumkunse oturma simidiyle oturmak biraz rahatlatabilir,caresi ameliyat maalesef

Günaydın annelerr

Cumartesi kontrolüm çok iyi geçti vee bir oğlum olacağını öğrendim, çok mutluyum, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşım çok geçmiş olsun, doktora bir sorarsan kuzenimin de başına gelmişti 20. haftadan sonra tedavi ettiler. Belki sana da müsade edebilir

Günaydın annelerr

Cumartesi kontrolüm çok iyi geçti vee bir oğlum olacağını öğrendim, çok mutluyum, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Çoook mutlu oldum umarım ailenize sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirir

günaydın bayanlar... biz bebemle bugün biraz yorgun gibiyiz. haftasonu yoğun geçti yine her zaman olduğu gibi. veee pazartesi yine iş yine iş...

Günaydın hamişler rüyamda bebişimin cinsiyetini öğrenmişim kız demiş doktor sonra Yasin okuyorum hem de ezbere öyle bir rüya gördüm hayırlara çıksın inşallah ...

günaydın kızlar bende rüyamda dr gitmiştim dr cinsiyetini söylemiyordu hatta bana ıstırahat ve dınlenme verdı esımıde çağırmıştı hastaeye oyle uzanıyordum sonra uyandım karnım ağrıyor kalkıp oğlumun üzerini örttüm ve yattım gerı uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…