Cok tesekkur ederim, hemen inelemeye basliyorumGönderdim canım
Cok tesekkur ederim, hemen inelemeye basliyorum
Ben okurum canım 1 adetmiherkese slm
ben aralık annesi olucam allah izin verirse rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah yavrularımızı sağlıcakla hayırla alalım kucağımıza inşallah
sizden ricam hamile kalamayan bir arkadaşım için 41 ayetel kürsi topluyorum malum biz aralık anneleri azaldık artık
diğer ayların annelerinden de destek alabilirsem tamamlıcam inşallah
okuyanlar mesajı beğenirlerse saymam kolay olacak
şimdiden okuyan okumayan bütün arkadaşlardan allah razı olsun...
merhaba anneler..
bebek şekeri fikri olan varmı beğendiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
kızım erken doğduğu için hevesim kursağımda kalmıştı şimdi erkenden hazırlayacağım inşş
Merhaba arkadasim benim bi kac fikrim var annemler bu isi yapiyor cok hos ve degisik seyler var fiyatlarida uygun isterseniz bikac model yukleyebilirim.
Merhaba arkadasim benim bi kac fikrim var annemler bu isi yapiyor cok hos ve degisik seyler var fiyatlarida uygun isterseniz bikac model yukleyebilirim.
Ohhh ne güzel alışveriş benim ikinci kızıM olucak ama alışveriş için kuduruyorum:) ayrıntılı ultrasondan sonra giysi alışverişi yapıcam ama bende sterilezatör alıcam hangi marka aldın canım?
Ben bir kere yaptım hata aldım netten bin pişman oldum yeminliyim görmeden almaaamm :)
Aaa bende var o beşikten ve harika birşey bance bir taşla iki kuş hem beşik hem mama sandalyesi iyiki almışsıın canım kesinlikle memnun kalıcaksın şimdi yeni modeli çıkmış galiba ama
Ben okudum Allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat versin...herkese slm
ben aralık annesi olucam allah izin verirse rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah yavrularımızı sağlıcakla hayırla alalım kucağımıza inşallah
sizden ricam hamile kalamayan bir arkadaşım için 41 ayetel kürsi topluyorum malum biz aralık anneleri azaldık artık
herkese slm
Arkadaslar 3 gundur uyku haram oldu, kuyruk sokumumda kil donmesi basladi, tum kemiklerim agriyor ve zaman zaman basimada vuruyor agri, ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum. Lokal anestezi alamayacagim icin operason olamam, sizin bir bilginiz var mi nasil daha iyi hissedebilirim.
3 gundur canimdan bezdirdi beni.
Arkadaslar 3 gundur uyku haram oldu, kuyruk sokumumda kil donmesi basladi, tum kemiklerim agriyor ve zaman zaman basimada vuruyor agri, ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum. Lokal anestezi alamayacagim icin operason olamam, sizin bir bilginiz var mi nasil daha iyi hissedebilirim.
3 gundur canimdan bezdirdi beni.
Günaydın annelerr
Cumartesi kontrolüm çok iyi geçti vee bir oğlum olacağını öğrendim,çok mutluyum, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?