2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar günler geçmek bilmiyor bir hafta oldu amniyosentez olduğum dün doktorumun asistanı arayıp fish sonucunun temiz olduğunu temiz ilerliyormuş dedi kesin sonuç iki hafta sonra çıkacakmış çok korkuyorum Allah herkesin çocuğuna sağlık versin

Amin..Sağlıklı haberler duyarsın inşallah,stresinde geçsin Rabbimin izniyle rahat bir nefes al..Ben iyi haberler alacağına inanıyorum:34:

Selam KIZLAR bugün Dr a gittim . Bebişin ambiyon sıvısı iyimiş boyu 21.3 cm ağırlığı 260 gr ve 1 hafta önden gidiyormuş pıtırık :) hareketli dedi. Haftaya renkli usg çekecek 18 aralıktada detaylı usg çekilecek. Ne zaman hissederim dedim haftaya hissedersin dedi :) bide Demir hapı verdi bebeğin büyümüş başla artık dedi.

Kızlar, biz dün doktora gittik. Bebişim kendini top gibi yapmış duruyordu, bir türlü boyunu ölçtürmedi. Ancak dr her yerden bunun pipisi gözüküyor dedi :) Yani oğlum geliyooo...Yalnız canımı sıkan ufak bir şey gördük. Bebeğimin kalbi ilk ultrason açıldıgında yavas atıyordu. Doktor aritmi var dedi, ancak bu haftalarda ara ara olması normaldir dedi. Detaylı ultrasonda bakılır tekrar dedi. Bebişimin kalbi sonra normale döndü ama ben rahat edemedim...İçimde bir huzursuzluk, annelik böyle birşey galiba...Hemen yarına detaylı usg randevusu almaya calısıcam..yoksa böyle merakla duramıcam...

Sevgiler

Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin oğluşunun evhamlı anne olup strese girme canım.

Arkadaşlar en son kontrolümde doktor amniyon sıvısının fazla olduğunu söyledi.iki hafta sonrasına randevu verdi çatlayacam. Nolur dua edelim birbirimize. Böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar. NOLUR CEVAP YAZIN FERAHLATIN BENİİİ.

bu topikteki anneler bebekleri için herşeyin üstesinden geldi merak etme canım kötü bişey cıkmaz sen kalbini ferah tut.Birde başka doktora görün tek doktorla sınırlı kalma...

Herkese selam olsun dokunsanız ağlıyacak durumdayım. :( Kendimi çok kötü hissediyorum görümcemin eşine borç para vermiştik ama şimdi onu alamıyoruz.Sıkıntılı bir sürece girdik biraz eşim kredi çekip kapatmak istiyor o borcu aslında fazla birşey değil bende borç borçla kapanmaz diyerek beklemesini söyledim.Dua edin bizim için...:43:

Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin oğluşunun evhamlı anne olup strese girme canım.

bu topikteki anneler bebekleri için herşeyin üstesinden geldi merak etme canım kötü bişey cıkmaz sen kalbini ferah tut.Birde başka doktora görün tek doktorla sınırlı kalma...

Herkese selam olsun dokunsanız ağlıyacak durumdayım. :( Kendimi çok kötü hissediyorum görümcemin eşine borç para vermiştik ama şimdi onu alamıyoruz.Sıkıntılı bir sürece girdik biraz eşim kredi çekip kapatmak istiyor o borcu aslında fazla birşey değil bende borç borçla kapanmaz diyerek beklemesini söyledim.Dua edin bizim için...:43:

inşallah alırsınız canım, istediniz mi peki? bebek beklerken maddi açıdan zorlanıyoruz vs deseniz. bir sürü ihtiyaç var sonuçta. allah yardımcınız olsun.

gunaydin anneler.

benim.bu gebelik yorgunlugum gecti diye sevinirken geri geldi galiba. sanki biri tum enerjimi cekmis almis gibi. arada da bayilma hissi oluyr.. sizlerde de var mi?
Aynen bende ayniyim özellikle yemek yedikten ce banyodan sonra oturmuyorum bile direk uzanıyorum..bu ara iştahım da geri gitti :(

Canım allah bi kolaylığını verir ins..kredi yerine bi tanıdığınızdan yaa ailenizden birinden isteseniz uygun biri varsa? Faiz belinizi daha da büker cunku:( allah yardımcınız olsun canım borç isi zor maalesef :( ama ins allah bi kapı acar..

Iyi aksamlar anneler....
Sizlere bir sorum olacakti....
Amniyon kesemde bag izlendi ve bunun icin ayrintili usg yi erken yaptirmam gerekiyor...
Ayrintili usg ye gidenleriniz var mi....
Istanbul-Anadolu yakasindayim...
Ve oldukca iyi bir doktor bulmam gerekli....
Yardimci olursaniz cok ama cok sevinecegim....
Simdiden tesekkur ediyorum ....

bana doktorum ayrıntılı ultrason için kadıköy evlendirme dairesinin orada sonomed diye bir yer önerdi. anadolu yakasında en iyisi burası dedi ama ben daha gitmedim 21. haftada gideceğim. istersen burayı bir araştırabilirsin.

kızlar merhaba nasıl gidiyor hayat... sanırım bu forumun en son doğum yapanı ben olacağım (tahmini doğum tarihine göre). hamilelik belirtileriniz devam ediyor mu. benim bulantım geçti sanki göğüs sancım da yok arada kasık ağrım var birde biraz yolunca da bel ağrım felaket oluyor. sık idrara çıkmaya da başladım gece en az 2 kez çıkıyorum. bebeğimi :emir_bebek: henüz hissetmiyorum daha erken. ama çok merak ediyorum ve hala tedirgin halimde yok değil. şükür herseyimiz yolunda günü gününe gidiyoruz sağlıklıyız ikili testimizde güzel çıktı :nazar:
tek sorun var o da geçmek bilmeyen zaman :50:
ya siz de ne var ne yok :42:

benim mide yanmalarım, bulantılarım, şişkinliklerim azaldı ama tamamen kesilmedi tabi. şimdi benimde ara ara kasık ağrılarım başladı. yine gün içinde wc ye ziyaretlerim çoğaldı. özelikle geceleri 2-3 sefer kalkıp su ve wc molası veriyorum :((

çok şükür bizim de bir sorunuzmuz yok ekstradan ve inşallah hep böyle gider.

slm arkadaşlar siz ve bebişleriniz nasıllar. kilolar nasıl şişiyor musunuz. cinsiyetler kesinleşti mi?

Topikteki anneler herşeyin üstesinden geldiler di mi? :) Canını sıkma elbet bir yerden bir kapı açılacak inan.İstediğiniz halde alamıyorsanız kötü olmuş.Bence de güvendiğiniz birinden elden almak daha mantıklı diğer türlü iyice sarpasarar.Allah yardımcınız olsun.

Kızlar günler geçmek bilmiyor bir hafta oldu amniyosentez olduğum dün doktorumun asistanı arayıp fish sonucunun temiz olduğunu temiz ilerliyormuş dedi kesin sonuç iki hafta sonra çıkacakmış çok korkuyorum Allah herkesin çocuğuna sağlık versin
Fish sonucu da neymiş acaba, çok temiz ilerlemesi harika bir haber...Asistan da iyi insanmış, aramış durumu haberdar etmiş. İnşallah devamı da çok güzel gelir artık yüreğiniz ferahlar.

Herkese selam olsun dokunsanız ağlıyacak durumdayım. :( Kendimi çok kötü hissediyorum görümcemin eşine borç para vermiştik ama şimdi onu alamıyoruz.Sıkıntılı bir sürece girdik biraz eşim kredi çekip kapatmak istiyor o borcu aslında fazla birşey değil bende borç borçla kapanmaz diyerek beklemesini söyledim.Dua edin bizim için...:43:[/QUOTE]
Dua ederiz tabii, Allah ta yardımcı olurmuş evlat sahibi olana sizi de görür inşallah... Yalnız ben bebeği olacak ailelerden borç isteyenlere çok kızıyorum. Çok yakın arkadaşımın eşinin abisi tam bebek olacakken hem borc istemiş hem de içinde oturdukları evi sattırmıştı... Oradan kalma bir hıncım var... O yuzden borcun geri istenmesinden ve hatta ısrarcı olunmasından tarafım...

Hayırlı günler sevgili anne adayları benim bi sorum olacaktı bilhassa tecrübeli annelere.
16.haftaya yeni girdim. Doktorum ilk haftalarda elevit vermişti ama mide bulantılarımdan dolayı su bile içemezken ilacı da içemedim:( Sonra da folbiol verdi ama ona da hala başlamadım.. Eleviti içemedigimi doktoruma söylemistim ama öyleyse cok zorlama kendini dedi.
Suanda bulantılarım biraz daha azaldı. Ictikten sonra çıkarsam bile kullanmak icin kendimi zorlamalımıyım

dün benimde kontrlm vardı 2 hafta önce kesin kız denen bebişim şimdi sanırım erkek :) bizim için farketmez gerçi ama şaşırdımm tabi :) bide 3 lü test yaptırdık haftaya çıkcak inşallah oda güzel gelir :)

gunaydin anneler.

benim.bu gebelik yorgunlugum gecti diye sevinirken geri geldi galiba. sanki biri tum enerjimi cekmis almis gibi. arada da bayilma hissi oluyr.. sizlerde de var mi?

günaydın canım,

bende de son 2 haftadır bayılma hissi oluyor. daha önce dr um söylemişti olabilir diye bende tekrar sorma gereği duymadım. nedeni artan kanın pompalanması yüzündenmiş. özellikle kalabalık ve sıcak ortamlarda (metro gibi) o yüzden işe giderken tek vesayetle gideceğim yolu 2 araçla gidiyorum. birde doktorum bana biraz yavaşla, hızlı yürüme, ani hareketlerde bulunma dedi

arkadaşlar bende profilime resim koymak istiyorum ama nası yapcamı bi türlü bulamadım yardım edin şu teknloji özürlü arkadaşınıza :)

Allah acil şifalar versin, inşallah sorun yaşamayacağın iyi bir DR bulursun herşey yolunda gider.

Kızlar, biz dün doktora gittik. Bebişim kendini top gibi yapmış duruyordu, bir türlü boyunu ölçtürmedi. Ancak dr her yerden bunun pipisi gözüküyor dedi :) Yani oğlum geliyooo...Yalnız canımı sıkan ufak bir şey gördük. Bebeğimin kalbi ilk ultrason açıldıgında yavas atıyordu. Doktor aritmi var dedi, ancak bu haftalarda ara ara olması normaldir dedi. Detaylı ultrasonda bakılır tekrar dedi. Bebişimin kalbi sonra normale döndü ama ben rahat edemedim...İçimde bir huzursuzluk, annelik böyle birşey galiba...Hemen yarına detaylı usg randevusu almaya calısıcam..yoksa böyle merakla duramıcam...

canım telaşlanma, herşey yolundadır. pozitif düşün. hepimiz herşeyi sorguluyoruz ama çok şükür bebeklerimiz iyi.

canım ben de birgün kendimi enerjik hissediyorum bir gün uykusuz yorgun. havalardan mı gebelikten mi bilmiyorum. bazan otobüste iyice daralıyorum insanlara ben hamileyim biraz oturabilir miyim diyerek oturuyorum.

ben toplu taşıma araçlarından nefret ediyorum ama malesef mecburum kullanmaya. 2 sefer metroda denk geldim hamile bayanlara kimse yer vermiyor. o kadar çok üzüldüm ki. sonuçta bende hamileyim her ne kadar şimdi ayakta gidebilsemde karnım burnumdayken ayakta nasıl giderim diye düşünmeye başladım insanlar çok duyarsız artık malesef :43:

dün benimde kontrlm vardı 2 hafta önce kesin kız denen bebişim şimdi sanırım erkek :) bizim için farketmez gerçi ama şaşırdımm tabi :) bide 3 lü test yaptırdık haftaya çıkcak inşallah oda güzel gelir :)

slm canım. bana da doktor 16 haftada kesin kız dedi. 17. haftada 3 lü test vermeye gittim o zaman da sanki bu seferde erkeğe benziyor dedi belli değil yani. 3 üne kontrolüm vardı doktor hasta olmuş rapor almış cumartesi gideceğim bakalım hayırlısı olsun 3 lü testi de almadım daha. hiç de halim yok ağır bi gribe yakalandım yatıyorum iki gündür. doğalgaz yeni çekilmişti o da daha açılmadı havalarda çok soğuk gece kar yağıyordu. tutar dedim ama tutmamış. elektrikli ile idare ediyorum cağın.
donuyorum anlaya

inşallah alırsınız canım, istediniz mi peki? bebek beklerken maddi açıdan zorlanıyoruz vs deseniz. bir sürü ihtiyaç var sonuçta. allah yardımcınız olsun.

Ahh istemezmiyiz ben size geri dönücem diyor .Ne arıyor ne soruyor bir daha insanlar nasıl rahat ya Ablasıda boynum bükük size karşı diyor ama bakıyorsun elinde son model telefonlar

Aynen bende ayniyim özellikle yemek yedikten ce banyodan sonra oturmuyorum bile direk uzanıyorum..bu ara iştahım da geri gitti :(

Canım allah bi kolaylığını verir ins..kredi yerine bi tanıdığınızdan yaa ailenizden birinden isteseniz uygun biri varsa? Faiz belinizi daha da büker cunku:( allah yardımcınız olsun canım borç isi zor maalesef :( ama ins allah bi kapı acar..

biz kimseye birşey diyemeyiz işte aslında öderiz ama bebekler geleceği için eşim elimizde beliri bi miktar para olsun diyor hertürlü şeye karşı erken doğum felan olursa Allah korusun 3000 tl gibi bişey bende bu yüzden kredi çekmek istemiyorum.

Hayırlı günler sevgili anne adayları benim bi sorum olacaktı bilhassa tecrübeli annelere.
16.haftaya yeni girdim. Doktorum ilk haftalarda elevit vermişti ama mide bulantılarımdan dolayı su bile içemezken ilacı da içemedim:( Sonra da folbiol verdi ama ona da hala başlamadım.. Eleviti içemedigimi doktoruma söylemistim ama öyleyse cok zorlama kendini dedi.
Suanda bulantılarım biraz daha azaldı. Ictikten sonra çıkarsam bile kullanmak icin kendimi zorlamalımıyım

bende elevite başladımda ilk hafta hep çıkardım ilacı içiyodum midem dönmeye başlıyodu ama pes etmedim :) bünyem artık kabul ediyo 2. pakete başladımm :) yani ilk günler çıkarırsın ama sonra alışırsın bence

Kızlar,

Aramızda ikinci, üçüncü kez anne olacaklar ve benim gibi cinsiyet farklılığı yüzünden diğer çocuklarının kıyafetlerini ihtiyacı olanlarla paylaşmak isteyenler vardır belki...
Eğer böyle bir durumunuz varsa "www.kardesimgiysin.com"isimli internet sitesini inceleyebilirsiniz. Paylaşmak istedim...

Kızlar,

Aramızda ikinci, üçüncü kez anne olacaklar ve benim gibi cinsiyet farklılığı yüzünden diğer çocuklarının kıyafetlerini ihtiyacı olanlarla paylaşmak isteyenler vardır belki...
Eğer böyle bir durumunuz varsa "www.kardesimgiysin.com"isimli internet sitesini inceleyebilirsiniz. Paylaşmak istedim...

Sizin bildiğiniz yerler varsa, benimle paylaşırsanız da çook sevinirim.

Back
X