2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Allah acil şifalar versin, inşallah sorun yaşamayacağın iyi bir DR bulursun herşey yolunda gider.

ben toplu taşıma araçlarından nefret ediyorum ama malesef mecburum kullanmaya. 2 sefer metroda denk geldim hamile bayanlara kimse yer vermiyor. o kadar çok üzüldüm ki. sonuçta bende hamileyim her ne kadar şimdi ayakta gidebilsemde karnım burnumdayken ayakta nasıl giderim diye düşünmeye başladım insanlar çok duyarsız artık malesef :43:

sana sonuna kadar katılıyorum canım inanki çok zor alıyor hiç araba almayı düşünmüyordum eşim istiyordu ben hayır diyordum hamile kaldım kalalı çok zor oldu otobüste ordan oraya rezil oldum ayaklarda ani firenlerde olunca bıktım araba aldırdım eşime. çok zor kimse duyarlı değil özellikle erkekler kulaklarına kulaklığı takıyorlar pencereden dışarı bakıp umursamaz ayağına takılıyorlar. allah bayanların yardımcısı olsun özellikle de hamile olanlara

Hayırlı günler sevgili anne adayları benim bi sorum olacaktı bilhassa tecrübeli annelere.
16.haftaya yeni girdim. Doktorum ilk haftalarda elevit vermişti ama mide bulantılarımdan dolayı su bile içemezken ilacı da içemedim:( Sonra da folbiol verdi ama ona da hala başlamadım.. Eleviti içemedigimi doktoruma söylemistim ama öyleyse cok zorlama kendini dedi.
Suanda bulantılarım biraz daha azaldı. Ictikten sonra çıkarsam bile kullanmak icin kendimi zorlamalımıyım

arkadaşım senin artık folik asite değil vitamine ihtiyacın var folbioli doktorum 12.haftada bıraktırdı.Nöral tüp efekti gelişti diyebiliyorum sen bu konuyu bi araştır istersen?

slm canım. bana da doktor 16 haftada kesin kız dedi. 17. haftada 3 lü test vermeye gittim o zaman da sanki bu seferde erkeğe benziyor dedi belli değil yani. 3 üne kontrolüm vardı doktor hasta olmuş rapor almış cumartesi gideceğim bakalım hayırlısı olsun 3 lü testi de almadım daha. hiç de halim yok ağır bi gribe yakalandım yatıyorum iki gündür. doğalgaz yeni çekilmişti o da daha açılmadı havalarda çok soğuk gece kar yağıyordu. tutar dedim ama tutmamış. elektrikli ile idare ediyorum cağın.
donuyorum anlaya

geçmiş olsunn :( havalar çok soğuk inşallh biran önce açılır doğalgazın nerde yaşıyosun kar falan dedin ya daha bizim buralarda kar yok :)

Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin oğluşunun evhamlı anne olup strese girme canım.

bu topikteki anneler bebekleri için herşeyin üstesinden geldi merak etme canım kötü bişey cıkmaz sen kalbini ferah tut.Birde başka doktora görün tek doktorla sınırlı kalma...

Herkese selam olsun dokunsanız ağlıyacak durumdayım. :( Kendimi çok kötü hissediyorum görümcemin eşine borç para vermiştik ama şimdi onu alamıyoruz.Sıkıntılı bir sürece girdik biraz eşim kredi çekip kapatmak istiyor o borcu aslında fazla birşey değil bende borç borçla kapanmaz diyerek beklemesini söyledim.Dua edin bizim için...:43:

Dua ederiz tabii, Allah ta yardımcı olurmuş evlat sahibi olana, sizi de görür inşallah... Yalnız ben bebeği olacak ailelerden borç isteyenlere çok kızıyorum. Çok yakın arkadaşımın eşinin abisi tam bebek olacakken hem borc istemiş hem de içinde oturdukları evi sattırmıştı... Oradan kalma bir hıncım var... O yuzden borcun geri istenmesinden ve hatta ısrarcı olunmasından tarafım... Düşüncesiz insana nezaket göstermeyeceksin bu kadarı da fazla:(((

16+3 de 165 gramdı cnm...

Nerelerdesin? :44: İyisinizdir inşallah miniğin ve sen..

arkadaşlar bende profilime resim koymak istiyorum ama nası yapcamı bi türlü bulamadım yardım edin şu teknloji özürlü arkadaşınıza :)

Çıkış yazısının solunda Kullanıcı Kontrol Paneli var oraya girince de solda aşağıya doğru Profil Ayarlarını görebilirsin:34:

Topikteki anneler herşeyin üstesinden geldiler di mi? :) Canını sıkma elbet bir yerden bir kapı açılacak inan.İstediğiniz halde alamıyorsanız kötü olmuş.Bence de güvendiğiniz birinden elden almak daha mantıklı diğer türlü iyice sarpasarar.Allah yardımcınız olsun.

ben polyannayı cok severim içim kan ağlasada dışım bunu belli etmiyor malesef :( sağolasın canım...

Dua ederiz tabii, Allah ta yardımcı olurmuş evlat sahibi olana, sizi de görür inşallah... Yalnız ben bebeği olacak ailelerden borç isteyenlere çok kızıyorum. Çok yakın arkadaşımın eşinin abisi tam bebek olacakken hem borc istemiş hem de içinde oturdukları evi sattırmıştı... Oradan kalma bir hıncım var... O yuzden borcun geri istenmesinden ve hatta ısrarcı olunmasından tarafım... Düşüncesiz insana nezaket göstermeyeceksin bu kadarı da fazla:(((

borcu vereli 2 yılı geçti şimdi bizi arayıp sormuyor bile 4000 lira verdik işi görülsün diye düşündükçe gözlerim doluyor...

Hayırlı günler sevgili anne adayları benim bi sorum olacaktı bilhassa tecrübeli annelere.
16.haftaya yeni girdim. Doktorum ilk haftalarda elevit vermişti ama mide bulantılarımdan dolayı su bile içemezken ilacı da içemedim:( Sonra da folbiol verdi ama ona da hala başlamadım.. Eleviti içemedigimi doktoruma söylemistim ama öyleyse cok zorlama kendini dedi.
Suanda bulantılarım biraz daha azaldı. Ictikten sonra çıkarsam bile kullanmak icin kendimi zorlamalımıyım

Allah acil şifalar versin, inşallah sorun yaşamayacağın iyi bir DR bulursun herşey yolunda gider.

Canım, banada demir ilacı ve elevit verdi. benimde midemi bulandırdığı için içmiyorum. ama iyimi yapıyorum hayır.
DR içmeyebilirsin ama ilerki aylarda sende de bebektede kansızlık oluşur dedi.
hergün yarın başlayacağım diyorum ama yok :(

ben toplu taşıma araçlarından nefret ediyorum ama malesef mecburum kullanmaya. 2 sefer metroda denk geldim hamile bayanlara kimse yer vermiyor. o kadar çok üzüldüm ki. sonuçta bende hamileyim her ne kadar şimdi ayakta gidebilsemde karnım burnumdayken ayakta nasıl giderim diye düşünmeye başladım insanlar çok duyarsız artık malesef :43:

aynen canım. karnımız iyice büyümedikçe kimsenin yer vereceği yok. gerçi büyüsede yer verirlermi soru işareti?

bende elevite başladımda ilk hafta hep çıkardım ilacı içiyodum midem dönmeye başlıyodu ama pes etmedim :) bünyem artık kabul ediyo 2. pakete başladımm :) yani ilk günler çıkarırsın ama sonra alışırsın bence

Bi arkadaşımın doktoru da elevitin kilo aldırdığını, içmese de biseyin farketmeyecegini söylemis onu duyunca azıcık olan içme iştahım iyice kaçtı :) gerci ben doktorumu değiştirdim 2 hafta sonraki kontrolümde yeni doktorumun fikri ne olacak onu da bilmiyorum. Ilacı icince vitaminin etkisi anneye mi bebeğe mi gidiyo onu net öğrenmek istiyorum :)

sweetseptember arkadaşım sanırım sende ankarada yaşıyorsun geçenlerde akropol hastanesinde yeni doğan ünitesi olmadığı için kuşkuların olduğunu yazmıştın bende orda nurten hanım var doğumu onda yapmayı düşünüyodum ama yeni doğan yoğun bakımı falan çok önemli şeyler doğum bu sonuçta allah korusun herşey olabilir bende biraz araştırdım sanırım koru hastanesine karar verdim sincanda olana şimdilik başka biyere gidiyorum ama 6. ayda oraya başlıcam sen ne yaptın hangi hastaneye karar verdin :)

ben polyannayı cok severim içim kan ağlasada dışım bunu belli etmiyor malesef :( sağolasın canım...

borcu vereli 2 yılı geçti şimdi bizi arayıp sormuyor bile 4000 lira verdik işi görülsün diye düşündükçe gözlerim doluyor...

az para değilmiş ki canım, doğum masrafı bebeğin ihtiyaçları için kayda değer bir miktar. yemiyoruz içmiyoruz gezmiyoruz bebeğimiz için para biriktirmeye çalışıyoruz. adam vermiyorsa da eşinin ablasının vermesi için biraz zorlayacaksınız, mutlaka altını vs vardır bir kenarda. olmadı onlar kredi çekip ödeyecekler. senin üzülmen bebeğin üzülmesi demek.

sweetseptember arkadaşım sanırım sende ankarada yaşıyorsun geçenlerde akropol hastanesinde yeni doğan ünitesi olmadığı için kuşkuların olduğunu yazmıştın bende orda nurten hanım var doğumu onda yapmayı düşünüyodum ama yeni doğan yoğun bakımı falan çok önemli şeyler doğum bu sonuçta allah korusun herşey olabilir bende biraz araştırdım sanırım koru hastanesine karar verdim sincanda olana şimdilik başka biyere gidiyorum ama 6. ayda oraya başlıcam sen ne yaptın hangi hastaneye karar verdin :)

karar veremedim, koru hastanesi için iyi diyorlar ama ben doktorumu da seviyorum. allah korusun doğumda her türlü şeyle karşılaşmak var tabi. gerçekten zor bir karar, hala araştırıyorum açıkcası.

arkadaşım senin artık folik asite değil vitamine ihtiyacın var folbioli doktorum 12.haftada bıraktırdı.Nöral tüp efekti gelişti diyebiliyorum sen bu konuyu bi araştır istersen?

Doktorumu değiştirdim. Yeni gidecek oldugum doktora da ilk randevu 1aydan önce verilmediği icin hala kontrole gidemedim. Iki hafta sonra gittiğimde detaylı olarak bilgi almak istiyorum. Yardımın icin cok tesekkür ederim ;)

kızlar cok şiddetli bel ağrısı çekiyorum kiloda almadım neden bu kadar ağrıyor anlam veremiyorum kuyruk sokumu bölgesi kalktığımda 2 dk anca normale dönüyorum varmı bel ağrısı ceken

Doktorum Elevit'in helal olmadığını söyledi. Bunu yeni öğrendim tabi. İlk gebeliğimde biraz kullanmıştım karaciğer enzimlerimde artış olunca bırakmıştım. Vitamin ve mineral değeri yüksek gıdalar tüketmeye bak:)

Doktorum Elevit'in helal olmadığını söyledi. Bunu yeni öğrendim tabi. İlk gebeliğimde biraz kullanmıştım karaciğer enzimlerimde artış olunca bırakmıştım. Vitamin ve mineral değeri yüksek gıdalar tüketmeye bak:)

Ben elevit i sordum doktoruma domuzla ilgili hiç bir bağlantısı yok dedi senin gibi soranlar olmuştu dedi rahatlıkla içebilirsin dedi ...

sana sonuna kadar katılıyorum canım inanki çok zor alıyor hiç araba almayı düşünmüyordum eşim istiyordu ben hayır diyordum hamile kaldım kalalı çok zor oldu otobüste ordan oraya rezil oldum ayaklarda ani firenlerde olunca bıktım araba aldırdım eşime. çok zor kimse duyarlı değil özellikle erkekler kulaklarına kulaklığı takıyorlar pencereden dışarı bakıp umursamaz ayağına takılıyorlar. allah bayanların yardımcısı olsun özellikle de hamile olanlara

hehehe bizde araba da var ama ben düz vites kullanamıyorum, geçen sene araba alacağımız zaman otomatik için ikna edemedim eşimi. şimdi kapı önünde bekliyor araba. inşallah yeniyılda özel direksiyon dersi alıp kullanıcam ama yine işe gidip gelirken kullanamam işyerimin orası müsait değil. park yasağı var hergün de otoparka 7 lira veremem :((

Back
X