Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı soruyu soracaktım :) bana da dr.um eyüp ekici yada lütfü önderoğlu nu önerdi. Lütfü önderoğlu na gideceğm sanırım. Bide senin dr.un ayrıntılıyı kaçıncı hafta yaptırmanı önerdi?
Arada geliyorlar ya insana benimde oluyor. Iş yapasım gelmiyor. Canım sıkılıyor sıkıntıdan sigara aklıma geliyor. Ve inadına aklımdanda çıkmak bilmiyor. Benim bi uğraş bulmam lazım acil çalışıyorum ama en azından evdeyken bişeylerde uğraşmam lazım. Aca şu bebek şekerlerinden bendemi yapsam ki :18: annemler sigarayı balkonda içiyor görmeyeyim diye ama içtiklerini bildiğim için aklım sürekli orada kalıyor. Allah yardımcımız olsun. Ben şimdiye kadar günde 1 tane içiyordum ama dün akşam çok kızdım kendime bu kadar iradesiz olamam bebeğim için içmememi lazıım. Ve içmeyeceğim![]()
heyyy sigaramı içiyorsun halen sen
Benim annem en küçük kardeşmde ara ara içtğ çin astım bronşitli doğmuştu bilyomusun hem havalardan hemde hamlelikten canım hepsi geçecek Allahın izniyle...Kum için bol bol su içmeni tavsiye edyorum.çok yanar idrar yaparken bilrm..
İçme içme canım benim sakın. Ben bile bırakmışsam herkes bırakır
Bende hep içenleri okuyordum birşey olmuyor falan diye sonra birinin bi yazısını okudum kız 19 yaşında ve kronik astımı varmış annesi ona hamileyken sigara içmiş hep. Ben evladıma bunu yaşatamam diye düşündüm. Dedim Rabbim iğrendir bu sigaradan yoksa bırakamıcam ben bunu hep böyle dua ettim ve iğrendim çok şükür paketi görsem midem bulandı bırak kokusunu. Şimdilerde de canım çekiyor boşluğunu hissediyorum lakin bu kadar süre içmedim ölmedim daha da ölmezsin diyorum. Benimde eşim içiyor ve görüyorum ama O'na birşey olur korkusu üste çıkıyor saçmalama diyorum![]()
ben hamile kaldıgım andan itibaren sigaradan tiksindim ama biliyorum bnmki tamamen psikolojik zaten kafaya koymuştum hamile kalırsam içmeyecem diye herşey onların sağlığı için sigara aklına gelince hemen başka şeyleri düşünün
canım ben bunu doktoruma ve eczacıya söyledim ikiside böyle söylentilere kulak asmayın dediler, eczacı elevit bayerin ilacı çok güvenilir bir marka dedi
Aynı soruyu soracaktım :) bana da dr.um eyüp ekici yada lütfü önderoğlu nu önerdi. Lütfü önderoğlu na gideceğm sanırım. Bide senin dr.un ayrıntılıyı kaçıncı hafta yaptırmanı önerdi?
selam kızlar![]()
kontrolümüze bir hafta var, bu hafta da tetanoz aşımı olmayı düşünüyorum. gerekli değil diyenler var çevremde. inşallah çok ağrı sızı yapmaz. sizler yaptıracak mısınız?
Haftasonu birşey araştırırken "tüp bebek çalışmaları yapan arkadaşların forumuna" girmişim. İlgimi çekti okumaya başladım. Çok yoğun bir haftasonuydu ama gece geç saatlere kadar yazılanları gün be gün okumaktan kendimi alamadım.
İnsanların kendi ağızlarından başlarına gelenleri anlattıkları o satırları sanki bir günlük gibi okurken anladım ki, tüp bebek hakkında hiçbirşey bilmiyormuşum. Utanmasam normal bebek yapmaktan kolay zannedecekmişim.
İnsanların çektiği fiziksel ve duygusal acıları, korkuları, arka arkaya yaşadıkları hayal kırıklıkları, kayıpları, maddi ve manevi yıkımları öyle fazla ki... Hani cennet anaların ayakları altndadır denir ya; oradaki insanlar çoktan anne olma mertebesine ulaşmışlar çektikleri ile... Hepsi o minicik yüreğe kavuşmak, minicik eli tutabilmek, birgün anne sesi duyabilmek için...
Çok ama çok duygusalım haftasonundan beri... Karnımızdaki mucizelerin kıymetini bilelim. Sahip olmayan, olamayan, kaybeden tüm anneler için dua edelim. Hamile duası daha çok kabul olurmuş, hepimiz yüreği yaralı anneler ve anne adayları için bugun en az birkez dua edelim...
kızlar ben gittiğim hastanenin radyoloji bölümünde çektireceğim, doktorum başka bir yere yönlendirmedi. ama allah korusun olumsuz bir şey çıkarsa eyüp ekiciye giderim tekrar. inşallah gerek kalmaz tabi.
Canim daha onceden gittinmi eyup beye.benim doktorumda onu onrrdi.bende eyup beye gidicem.memnun kalmissin anladigim kadariyla
kızlar size bişey sorucam.. benim hayırlısıyla kızım olucak ve adını mihrimah düşünüyoruz.. ay yüzlü demek..
aslında bu ismi daha hamile değilken karar vermiştim kızım olursa mihrimah olsun diye.. babasının adıda süleyman. kanuni sultan süleyman ın kızının adıda mihrimah bence çok anlamlı olur.
ama etrafımda birsürü insan saçma sapan yorum yaptı.. beğenen daha çok aslında ama yinede kötü yorumlar moralimi bozdu.. bide mihrimah diyince mihriban anlıyolar iyice sinirim oynuyo..
ilerde pişman olmaktan korkuyorum.. eğer ismi değiştirip başka isim koyarsam ve ilerde biyerden mihrimah ismini duyarsam intiharın eşiğine gelebilirim![]()
dertlerinizin yanında benimki devede kulak kalır ama sinirimi bozuyo bu konu.. fikirlerinizi almak istedim
![]()
olmayacak daha ben varım öğrenmeyen![]()
ben de aynı kiloyu aldım ama hiç üzülmüyorum kilo konusuna 2 kilo fazladan almışsın dedi 2 kilo nedir ki bir haftada verilir(hamilelikten sonra), bebeğin arkasından koştururken veririz :), bu haftasonu üzülmem gereken konular anlamında ağzımın payını aldım şahsım adına. doktor tatlı ve şekerin bebeğe faydası yok dedi ama sağlığımızı ve bebeğin sağlını riske atmayacak, günlük kalori sınırlarının içerisnde yer alan porsiyonlarda tüketmenin de bizi olumlu etkiyeceğini düşünüyorum, malum bir mutluyuz bir ağlamaklı, tatlı da mutlu ediyor açıkçası.kızlar aşırı derecede iştahım açıldı çok tatlı yeme isteği içindeyim ve yiyorum dabiri bana duuuur desin. 5,5 kg aldım
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımsen de öğrennce sanırım cinsiyetler tamamlanmış olcak :))
Haftasonu birşey araştırırken "tüp bebek çalışmaları yapan arkadaşların forumuna" girmişim. İlgimi çekti okumaya başladım. Çok yoğun bir haftasonuydu ama gece geç saatlere kadar yazılanları gün be gün okumaktan kendimi alamadım.
İnsanların kendi ağızlarından başlarına gelenleri anlattıkları o satırları sanki bir günlük gibi okurken anladım ki, tüp bebek hakkında hiçbirşey bilmiyormuşum. Utanmasam normal bebek yapmaktan kolay zannedecekmişim.
İnsanların çektiği fiziksel ve duygusal acıları, korkuları, arka arkaya yaşadıkları hayal kırıklıkları, kayıpları, maddi ve manevi yıkımları öyle fazla ki... Hani cennet anaların ayakları altndadır denir ya; oradaki insanlar çoktan anne olma mertebesine ulaşmışlar çektikleri ile... Hepsi o minicik yüreğe kavuşmak, minicik eli tutabilmek, birgün anne sesi duyabilmek için...
Çok ama çok duygusalım haftasonundan beri... Karnımızdaki mucizelerin kıymetini bilelim. Sahip olmayan, olamayan, kaybeden tüm anneler için dua edelim. Hamile duası daha çok kabul olurmuş, hepimiz yüreği yaralı anneler ve anne adayları için bugun en az birkez dua edelim...
kızlar size bişey sorucam.. benim hayırlısıyla kızım olucak ve adını mihrimah düşünüyoruz.. ay yüzlü demek..
aslında bu ismi daha hamile değilken karar vermiştim kızım olursa mihrimah olsun diye.. babasının adıda süleyman. kanuni sultan süleyman ın kızının adıda mihrimah bence çok anlamlı olur.
ama etrafımda birsürü insan saçma sapan yorum yaptı.. beğenen daha çok aslında ama yinede kötü yorumlar moralimi bozdu.. bide mihrimah diyince mihriban anlıyolar iyice sinirim oynuyo..
ilerde pişman olmaktan korkuyorum.. eğer ismi değiştirip başka isim koyarsam ve ilerde biyerden mihrimah ismini duyarsam intiharın eşiğine gelebilirim![]()
dertlerinizin yanında benimki devede kulak kalır ama sinirimi bozuyo bu konu.. fikirlerinizi almak istedim
![]()