2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

çok sevindim darısı basıma inşallah

hoşgeldin aramıza sağlıkla gelsin bebeğin...

bu arada herkese günaydın ben inanılmaz tembel oldum hiç bişey yapmak istemiyor...

Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle

Merhaba :) Ben de 5.haftamın içindeyim ilk gidişimde keseyi göremedim, bu hafta sonu tekrar randevu verdi,inşallah bu sefer görücem

düşük mü yaptınnn canmm

evet canım normalde kahverengi bir akıntım vardı ama düşük kanaması değil diye doktor bişey demedi çok az geliyordu..az önce geldim doktordan 132 den 11 e düştü kan değerim doktor düşük deedi..pazartesi tekrar kan vereceğim 5 in altına düşmesi gereklii

üzüldümmm canım yaaaa peki sadece kan değerin mi düştü düşük yani kanaman gerçekleştimi benimde sabahtan beri sancım var korkuyorum 2 gündürde içimde kasvet var sanki

arkadaşım Allah yardımcın olsun sakın üzülme bir daha denersin

Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle

canim. cok gecmis olsun.suan seni teselli edebilecek hic bir cumle hicbir soz yok biliyorum (iki dusugum var benimde).
Allah sabir versin canim. kendine iyi bak ki cabuk toparlan canim.
bu arada ilk kan degerin 132 suan 11 ise seninki kimyasal oluyor canim. yani kese yada bebek olusmiyor. adet kanamasiyla dollenen yumurta atiliyor cunku rahme tutunamiyor.

üzüldümmm canım yaaaa peki sadece kan değerin mi düştü düşük yani kanaman gerçekleştimi benimde sabahtan beri sancım var korkuyorum 2 gündürde içimde kasvet var sanki

canım kahverengi akıntım vardı geçen pazartesinden başladı ama çok fazla değildi kasıklarımda hafif ağrı vardı adet olcakmışım gibi içini rahat tut inşallah bişey olmaz bebeğine benim zaten adet geçrikten sonraki kan değerim 5,15 doktor o zaman demişti kimyasal gebelik riskimin olduğunu bence test yaptır hemen

insallah cnm.
benim 4+0 da kan verdigimde dr ustte bakmisti. rahim guzel kalinlasmis ic gebelik demisti.
10 gun sonra kalp atisina gel demisti.
yarin 12 gun olmus oluyor. umarim bebisi de kalbini de gorebilirim.

Bence görebilirsin canım hayırlı haberlerle döneriz yarın inşallah

Kocbey25 Allah sabir versin. Hayirlisi buymus demek gerekiyor bezen. Eminim en kisa zamanda saglikli bir bebegin olacaktir.
Bu arada benim de dort gundur siddetli adet sancim oluyor. Bwn kizimda da iki ay sanci cwkmis oniki doktora gitmistim. Kimse bir neden bulamadi. Bu da boyle olacak galiba. Herkesin vucudu farkli tepki veriyor demek.

benim ilk değerim 250 çıkınca 2. muayenede tekrar beta hcg istedi 1944 çıktı isteyebilir cnm

İlk değerim adetime 2 gün kala 29,33 idi yükselmesi lazım tekrarlayalım dedi hemşire 2 gün sonra adet günümde 80,8 çıktı canım ve 10 gün sonraya randevu verdiler bana yarın gidecem inşallah katlanmaya devam etmiştir çünkü herhangi bir lekelenme falan olmadı

Çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...

Kocbey25 çok üzüldüm okuyunca Allah yardımcın olsun ve Allah sabrını versin her şerde bi hayır vardır dilerim en kısa zamanda tekrar bebeğin gelir

Canım, ne desek bilinmiyor, benimde bir düşüğüm var, her gözümü açtığımda Allah'a yalvarıyorum yavruma can versin diye. bende anne olayım eşim baba olsun diye. anlayacağın heran diken üstündeyiz aslında.
tek iyi yanı (kötünün iyisi) daha fazla ilerlemeden düşmesi. tam doğum yaptığı gün yavrusunu kaybedenler var, o daha zor.
inşallah bu zor zamanlarını hayırlısı ile atlatırsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…