kızlar benim hamileliğimi tüm sülale, eş dost biliyor. 2 düşük yaptım bu sefer kimseye demicem dedim. ama gel gör ki herkes anladı suratımın şekli şemalinden :)
bende herkese söyledim umarım nazara falan gelmem. allah hayırlısı ile kucağıma almayı nasip eder.
kızlar benim hamileliğimi tüm sülale, eş dost biliyor. 2 düşük yaptım bu sefer kimseye demicem dedim. ama gel gör ki herkes anladı suratımın şekli şemalinden :)
bende herkese söyledim umarım nazara falan gelmem. allah hayırlısı ile kucağıma almayı nasip eder.
gazlı olan anneler ayaklarınızı mutlaka sıcak tutun birde yemeklerinize kimyon koymayı ihmal etmeyin. Bebeklere bile gaz için kimyon çayı içerenler var sizde onu deneyebilirsiniz belki.
Maşallah bu arada 123 kişi olduk hamileyim diyen Allah hiçbirimizi bu gruptan eksik etmesin
Saol canım bunu deniyeceğim) bebişler Gazlı olmasın da biz olsak da olur :)
Maşallah bu arada 123 kişi olduk hamileyim diyen Allah hiçbirimizi bu gruptan eksik etmesin
merhaba ; evet vbendede kasılma ve agrı yapıyo benım kı 8 cm sol kasıgımda sol bacagımda uyusma yapıyor ıdrar keseme baskı yaptıgı ıcın sık ıdrara cıkıyrm sureklı adet agrısı gıbı bı agrım oluyo dr patlayabılme yada burkulup kangren olma ıhtımalı oldugunu soyledı ayın 24 une kontrole cagırdı gerekırse amelıyat dedı ama gebelıkte bır ogu erıyomus yanı bebek bununla beslenıp kıstı erıtıyomus bebek ıcın faydalı dıyede bır cok yazı okudum yalnız bana acı veren kıst bebegıme ne ıyı olabılır dıye de dusunmeden kendımı alamıyrmbenim var arkadaşım 5cm boyutunda
ben de çok fazla kasılmalar oluyor bugün dr a sordum kistin de yapıyor dedi
senin ki nasıl
hoş geldin hayırlı olsun
kızlar ben hiç ama hiç su içemiyorum. içtiğim an kusuyorum. suya bayılan ben iğrendim sudan.
ama maden suyu içiyorum bunun zararı var mıdır?
guzel anneler. benimde randevu yarin. cokkk heyecanliyim. iki dusugum var benim. umarim bu kez hersey yolunda gider.
ben anneme bile soylemedim. 12 hafta bitene kadar da soylemek istemiyrm. hele kv.deme. anammm yer kadin beni. huzursuz eder.
buarada hafid bulantilar basladi. simdilik acikinca cok bulaniyor. bazen de yemek kokusundan. umarim daha fazla ilerlemez
Merhaba canım benimde kontrolüm yarın çok heyecanlıyım keseyi görebilirim umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?