2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar benim hamileliğimi tüm sülale, eş dost biliyor. 2 düşük yaptım bu sefer kimseye demicem dedim. ama gel gör ki herkes anladı suratımın şekli şemalinden :)
bende herkese söyledim umarım nazara falan gelmem. allah hayırlısı ile kucağıma almayı nasip eder.

inşallah canım,
benimde tüp bebek olduğu için söylemeyecektim önce ama dün artık dayanamayıp herkeslere söyledim.

Ben de dayanamayıp söylüyorum en yakınlarıma ama çoğu kişi bilmio ... Rabbim istemezse yaprak bile kımıldamaz dua edelim sağlıkla alalım kucağınıza meleklerimizi :) güzel düşünelim güzel olsun

gazlı olan anneler ayaklarınızı mutlaka sıcak tutun birde yemeklerinize kimyon koymayı ihmal etmeyin. Bebeklere bile gaz için kimyon çayı içerenler var sizde onu deneyebilirsiniz belki.

Maşallah bu arada 123 kişi olduk hamileyim diyen Allah hiçbirimizi bu gruptan eksik etmesin

gazlı olan anneler ayaklarınızı mutlaka sıcak tutun birde yemeklerinize kimyon koymayı ihmal etmeyin. Bebeklere bile gaz için kimyon çayı içerenler var sizde onu deneyebilirsiniz belki.

Saol canım bunu deniyeceğim ) bebişler Gazlı olmasın da biz olsak da olur :)

Saol canım bunu deniyeceğim ) bebişler Gazlı olmasın da biz olsak da olur :)

biz gazlı olursak onlarda gazlı olur emzireceğimiz için bizim daha dikkatli olmamız lazım. kızımda çok gazlıydım nitekim kızım 6 aylık olana kadar gaz sancısı çekti hatta göbek deliği bile fındık gibi (göbüşüne bayılıyorum bu arada) hala dışarda sanırım ilerde estetik yaptırıcaz

kızlar kullandığımız ilaç yada tedavileride eklemek istiyorum izniniz olursa mesela ben kan sulandırıcı iğne kullanıcam hamileliğim boyunca bu şekilde olup birbirii takip etmek isteyenler olabilir

benim var arkadaşım 5cm boyutunda
ben de çok fazla kasılmalar oluyor bugün dr a sordum kistin de yapıyor dedi
senin ki nasıl
merhaba ; evet vbendede kasılma ve agrı yapıyo benım kı 8 cm sol kasıgımda sol bacagımda uyusma yapıyor ıdrar keseme baskı yaptıgı ıcın sık ıdrara cıkıyrm sureklı adet agrısı gıbı bı agrım oluyo dr patlayabılme yada burkulup kangren olma ıhtımalı oldugunu soyledı ayın 24 une kontrole cagırdı gerekırse amelıyat dedı ama gebelıkte bır ogu erıyomus yanı bebek bununla beslenıp kıstı erıtıyomus bebek ıcın faydalı dıyede bır cok yazı okudum yalnız bana acı veren kıst bebegıme ne ıyı olabılır dıye de dusunmeden kendımı alamıyrm

bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum cnm. 0,2 ile başladım kalp atışından sonra 0,4'e geçtik. 2 düşüğümün nedeni kan pıhtılaşması die tahmin ediyoruz. inş bunda görülmez o sorun.
kızlar mayıs ayı çok bereketli bir ay sanırım. ramazandan sonra millet coşmuşş :)) 1 ayın birikimi olmuş sanırım herkesler hamile kalmış bayramdan sonra hehehehe

kızlar ben hiç ama hiç su içemiyorum. içtiğim an kusuyorum. suya bayılan ben iğrendim sudan.
ama maden suyu içiyorum bunun zararı var mıdır?

guzel anneler. benimde randevu yarin. cokkk heyecanliyim. iki dusugum var benim. umarim bu kez hersey yolunda gider.
ben anneme bile soylemedim. 12 hafta bitene kadar da soylemek istemiyrm. hele kv.deme. anammm yer kadin beni. huzursuz eder.

buarada hafid bulantilar basladi. simdilik acikinca cok bulaniyor. bazen de yemek kokusundan. umarim daha fazla ilerlemez

Yeni gelen hamişler hoşgeldiniz hayırlı olsun kızlar benim ilk doktor kontrolüm yarın sizce muayne olmadan önce tekrar beta hcg yaptırmalı mıyım doktor ister mi?:18:

kızlar ben hiç ama hiç su içemiyorum. içtiğim an kusuyorum. suya bayılan ben iğrendim sudan.
ama maden suyu içiyorum bunun zararı var mıdır?

Maden suyu iyidir ama suyun yerini tutmaz sanirim. Ben de kizimda cok kusuyordum. Doktorum midene girsin de kusarsan kus alacagini alir bebegin derdi. Eziyet tabi ama sususz kalmaman gerek. Serum taktirirsan arada hem kusman kesilir hem desu ihtiyacini gidermis olursun.

Merhaba canım benimde kontrolüm yarın çok heyecanlıyım keseyi görebilirim umarım

Son düzenleme:
kızlarrrr 4 haftalık hamileyim ve sabah uyandıgımdan beri bel ve kasık ağrım var hani adet olcakmışız gibi hissederiz ya aynen öyle düşük riskmdee var sizce normalmi bel ve kasık ağrısı çok korkuyorummm

Merhaba canım benimde kontrolüm yarın çok heyecanlıyım keseyi görebilirim umarım

insallah cnm.
benim 4+0 da kan verdigimde dr ustte bakmisti. rahim guzel kalinlasmis ic gebelik demisti.
10 gun sonra kalp atisina gel demisti.
yarin 12 gun olmus oluyor. umarim bebisi de kalbini de gorebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…