Kızlar,
Rüyamda bir sürü yumurta haşlıyordum..ayrı ayrı yerlerde elektriklide ocakta bir sürü yumurta..
Netten baktım yumurta görmek iyi zenginliğe v.s. işarettir..haşlandığını görmek çoğulluğa ,bir kaç yerde ikiz bebeğe yani çoğulluğa yazıyor..hatta kk da bir forumda yazıyordu..Hakkımda hayırlısı olsun dedim :)))
Hayırlısı canım. Ben de rüyamda göğüslerim süt doluydu, akıyodu, sonra çocuğumu alıp emzirdim. Kız mı erkek mi anlamadım ama :)
Hayırlısı canım. Ben de rüyamda göğüslerim süt doluydu, akıyodu, sonra çocuğumu alıp emzirdim. Kız mı erkek mi anlamadım ama :)
benim mide bugün daha iyyi, birde sanki bugün daha enerjığım.
korktum belirtiler gidiyor mu diye
göğüslerim de sanki daha gevşedi.
Allah korusun düşük falan olursa hepsi bir günde olur mu? (dün duramıyordum, hiç enerjim yoktu, hatta öğlen işte uyudum)
Allah korusun canım, ben ilk hamileliğimde çok fazla enerjiktim hep diyordum kendime niye hamike kadın gibi midem bulanmıyor falan filan hep içimden kötü şeyler geçiyordu.. Öylede oldu maalesef
Allah bir daha yaşatmasın kimseye. 5. Haftada ölmüş 8. Haftada kanamam başladı kürtaj oldum.
Şimdide korkuyorum, bazen boşver diyorum çocugun oluyor şükür bu olmazsa başka olur nasip diyorum. Düşünceye bak
Bu arada aramıza yeni gelen taze hamişler hoş geldiniz :)
Rabbim sorunsuz sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
Allah korusun canım, ben ilk hamileliğimde çok fazla enerjiktim hep diyordum kendime niye hamike kadın gibi midem bulanmıyor falan filan hep içimden kötü şeyler geçiyordu.. Öylede oldu maalesef
Allah bir daha yaşatmasın kimseye. 5. Haftada ölmüş 8. Haftada kanamam başladı kürtaj oldum.
Şimdide korkuyorum, bazen boşver diyorum çocugun oluyor şükür bu olmazsa başka olur nasip diyorum. Düşünceye bak
Selam arkadaşlarr bende mayıs annesi olacam inşallah allah izin verirse. Ben amasyada 30 yaşında 64 kilo SAT :08/08/2013 Beklenen doğum tarihi :14/05/2014 bir çocuğum var benide aranıza alırmısınızzzz.
hoşgeldin aramıza sağlıklı hamilelikler
Ins. Cutem kalp atislarini duyabilirsin ♥♥♥
Ben haftaya yada diger haftaya gitmeyi planliyorum kadin doguma ne dersin ? Bi kere gitmisken kalp atislarinida duyarim guzel olur...
Bu arda kalp atislari bhcg kac iken ogreniliyor kesin olarak ?
arkadaşlar merhaba. konuyu ilk sayfasından beri takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyordum ama korkularım yüzünden hamile olduğumu yazamamıştım. ben 24 haftalık bebeğimi kalbinin durması sonucu kaybettim kasım 2012de. şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük henüz kalp atışını duymadık salı günü kalp atışı için muayene olucam. korkunun ecele faydası yok eger bu dunyada yiyecek ekmeği varsa katılacak ailemize yoksa da Allahın takdiri. zaten saklamaya çalıştıkça herkes öğrendi neredeyse insanlar çok saygısız üçüncü şahıslar sizin hamileliğinizi başkalarına rahatlıkla söyleyebiliyorlar ama bebeğe bir şey olduğu zaman o insanlara tek tek bebeği kaybettik demek ne kadar zor bunu düşünemiyorlar. neyse arkadaşlarım uzatmayayım. ben de hamileyim ve bu sefer inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alıcam ve onunla güzel bir hayat geçiricem.
bu arada liste için;
nick: phekda
sat: 5 ağustos
mdt: 13 mayıs
kilo: 70
meslek: ev hanımı
cnm. betahcg kac olunva kalp atisi okuyr tam bilmiyrm.
sadece beta 1500-2000 arasinda olunca vajinal; 3000 ustundeyse de karindan ultrasonla kese gorulebiliyor. baska da bisi bilmiyrm)
sen folik asit aliyr musun? tiroid testlerini de yaptirdin mi? eger yaptirmadiysan hemen yaptir tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?