2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hayırlısı canım. Ben de rüyamda göğüslerim süt doluydu, akıyodu, sonra çocuğumu alıp emzirdim. Kız mı erkek mi anlamadım ama :)

Hatırlattığın iyi oldu ben unutmuştum. İlk hamilelikte kakao yağı kullanmıştım doğuma kadar çatlak yoktu. Doğumdan sonra ise heryerim çatlamıştı. Tecrübeli anneler siz ne kullanmıştınız.?[/QUOTE]

ben kakao yağıyla badem yağını karıştırdım o şekilde her gece yatmadan önce yağladım 3 aylıkken başladım kullanmaya neredeyse hiç çatlağım yok çok kilo almama rağmen diğer arkadaşların tavsiyelerinide alabiliriz şimdiden iyi olur

Hayırlısı canım. Ben de rüyamda göğüslerim süt doluydu, akıyodu, sonra çocuğumu alıp emzirdim. Kız mı erkek mi anlamadım ama :)

iki gece önce bende aynısını gördüm emzirdim bebeğimi öyle güzeldi ki ama cinsiyeti hiç belli değildi iyi ki belli değilmiş yoksa ona şartlardım kendimi mükemmeldi ama

Allah korusun canım, ben ilk hamileliğimde çok fazla enerjiktim hep diyordum kendime niye hamike kadın gibi midem bulanmıyor falan filan hep içimden kötü şeyler geçiyordu.. Öylede oldu maalesef

Allah bir daha yaşatmasın kimseye. 5. Haftada ölmüş 8. Haftada kanamam başladı kürtaj oldum.

Şimdide korkuyorum, bazen boşver diyorum çocugun oluyor şükür bu olmazsa başka olur nasip diyorum. Düşünceye bak

Bu arada aramıza yeni gelen taze hamişler hoş geldiniz :)

Rabbim sorunsuz sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

Canım geçmiş olsun peki şikayetlerin. Var mıydı ?

aynen canım. ben de 11 haftalık diye Dr a gittim karnımda ölmüş 8 +3 te. son zamanlarda onda hafiflemiştim. evde yemek yapabiliyordum, enerjıktım. ama sonu hüsran olmuş bilemedim.
her gün dua ediyorum Allah bize bağışlasın diye.
dediğin gibi en teselli verici yanı en azından hamile kalabiliyoruz. benim ilk denemede tuttu. (gerçi yaşamadıktan sonra neyleyim)
Allah'ım yavrularımızı bize bağışlasın bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul eylesin. aminnnnn

Selam arkadaşlarr bende mayıs annesi olacam inşallah allah izin verirse. Ben amasyada 30 yaşında 64 kilo SAT :08/08/2013 Beklenen doğum tarihi :14/05/2014 bir çocuğum var benide aranıza alırmısınızzzz.

Selam arkadaşlarr bende mayıs annesi olacam inşallah allah izin verirse. Ben amasyada 30 yaşında 64 kilo SAT :08/08/2013 Beklenen doğum tarihi :14/05/2014 bir çocuğum var benide aranıza alırmısınızzzz.

hoşgeldin aramıza sağlıklı hamilelikler

arkadaşlar benimde ikinci gebeliğim 2007 eylül doğumlu bir kızım var ama unutmuşum ya sanki hamileliği ama bu çok farklı çok ağırım çok yoruluyorum yaa iki adım yürüyom nefes nefese kalıyorum, midem bulanmıyor ama ara ara az bulanıyor yani canımda bişey çekmiyor pazartesi kontrolüm var. kalp atışlarını duyacaz inşallah hayırlısı bakalım. Ama çoookkk heyecanlıyımmmm.

cnm. betahcg kac olunva kalp atisi okuyr tam bilmiyrm.
sadece beta 1500-2000 arasinda olunca vajinal; 3000 ustundeyse de karindan ultrasonla kese gorulebiliyor. baska da bisi bilmiyrm )

sen folik asit aliyr musun? tiroid testlerini de yaptirdin mi? eger yaptirmadiysan hemen yaptir tatlim.

cok geçmiş olsun cnm. sende de kan pıhtılaşması olabilir mi? kontrol yaptırdın mı benimde 2 düşüğüm var cnm. kalbi durdu. bebeğe giden damarlar tıkanıyordu bebek kendini besleyemiyordu.

merhaba kızlar sabah bhcg baktırdım 4878 olmuş çok sevindim geçen cuma 178 di,ama dr normal ultrasonla birşey göremedi,vajinal ultrasonla baktı 5mm kese göründü ama daha çok minnikmiş 4 haftalık bile değil dedi dr, p.tesi tekrar gideceğim

var mı sizlerde gelişme

Folik asit plus ve demir aliyorum hergun...
Tsh tahlilim var doktora gosteriyim gerek gorurse yaptirayim...
Kan vermekten nefret ediyorum :26:

Ay kızlar ben saçmaladım ama cinsiyeti merak ediyorum çin takvimi erkek diyor ama ben kız hissediyorum :) Rabbimin dediği olur sağlıklı olsun da cinsiyet mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…