Ay kızlar ben saçmaladım ama cinsiyeti merak ediyorum çin takvimi erkek diyor ama ben kız hissediyorum :) Rabbimin dediği olur sağlıklı olsun da cinsiyet mühim değil
Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle
kızlarr allah nasip ederse ben epural doğum yapmak istiyorumm normal doğuma dayanamam ama epuralda acı hissetmiyon hemde bebeğinin dogum anını herşeyi görüyon siz ne düşünüyonusss
arkadaşlar merhaba. konuyu ilk sayfasından beri takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyordum ama korkularım yüzünden hamile olduğumu yazamamıştım. ben 24 haftalık bebeğimi kalbinin durması sonucu kaybettim kasım 2012de. şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük henüz kalp atışını duymadık salı günü kalp atışı için muayene olucam. korkunun ecele faydası yok eger bu dunyada yiyecek ekmeği varsa katılacak ailemize yoksa da Allahın takdiri. zaten saklamaya çalıştıkça herkes öğrendi neredeyse insanlar çok saygısız üçüncü şahıslar sizin hamileliğinizi başkalarına rahatlıkla söyleyebiliyorlar ama bebeğe bir şey olduğu zaman o insanlara tek tek bebeği kaybettik demek ne kadar zor bunu düşünemiyorlar. neyse arkadaşlarım uzatmayayım. ben de hamileyim ve bu sefer inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alıcam ve onunla güzel bir hayat geçiricem.
bu arada liste için;
nick: phekda
sat: 5 ağustos
mdt: 13 mayıs
kilo: 70
meslek: ev hanımı
ben cinsiyetini hissedemiyomm yaaaa nedenseama dün gece ilk aş erdim canım nasıl limonnnn çektiiii dilimledim tuzladımm nasıll yedim nasıl yedim anlatamam ekşi ve tuzlu şeylere aş eriyom
Kızlar bende dr.dan geldim çok şükür kesemizi gördük. 2 hafta sonra kalp atışını görmek için gidicem.
Allah sabır versin canım çok üzüldüm(. diyecek kelime bulamıyorum. Bundan sonraki hamileliklerinde Allah eline aldırsın inşallah.
Bunları konuşmak için bence çok erken son aylara doğru fikirler sürekli değişir. Hele birde patır patır doğurup doğum hikayeleri anlatılmaya başlanınca.... Doğum zamanı geldiğinde şartlar bebek ve anne için hangisi iyiyse onu olmak gerekiyor kendinizi şartlandırmayın bence şimdiden.
Hoşgeldin canım aramıza Allah sağlıcakla eline aldırsın yavrucuğunu. Bilgilerini sat tarihine göre ekledim bilgine canım
Hayırlısı olsun yalnız değilsin herkes çok heycanlı ve duygusal burda heycanımızı atıcaz inş.
Mustelayı da duydum elimde üç tane veri var biooil , bepanthol , mustela bu üçünden hangisini alsak :)
Hayırlısı olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
umarım böyle olmaz şimdi idare ediyoruz da karnımız bunrnumuzdayken ok rahatsız oluruzgaz beni bitiriyor valla kızlar sıkıştırmayın daha beter ağrı oluyor biz çıkarmıyoruz ki gazı hem bebişler çıkarıyorbana da rd cuma yada ctesi gel demişti yarın izinliyim gideceğim olmazsa ptesiye kalacak benimki de...umarım görürüz mercimekleri [/
Gaz bizi hiç bırakmaz mı ya son aya kadar böle mi olucak ...
Çok sevindim canım yaa :) kesenin içine kurulmuş mu senin bebişin :) yaaa ben de merak ediyorum yaa biz de sadece keseyi gördük de zaten haftası daha az küçük :) pazartesiyi iple çekiyorumYeni gelen hamişler hoşgeldiniz hayırlı olsunkızlar benim ilk doktor kontrolüm yarın sizce muayne olmadan önce tekrar beta hcg yaptırmalı mıyım doktor ister mi?:18:
bence yaptırmalısınız kızlarbizim de muayene günümüz pazartesi, keseyi göreceğiz inşallah
ben hcg den başka tahlil yaptırmadım, dr.da istemedi. kaçıncı haftada hangi tahliller yapılıyor bilen var mı?
bu arada tekrar bhcg yaptırmam gerekir mi?
bende kese gördüm sadece hemde vajınal ultrasonda normalde çıkmadı ptesi tekrar gideceğim ben de inşallah dolar keselerimiz
bende de sadece acıkınca oluyor birde dolmuşta çok dur kalk olursa onun dışında pek bulantı yok umarım anneme çekmemişimdir bu konuda:44:guzel anneler. benimde randevu yarin. cokkk heyecanliyim. iki dusugum var benim. umarim bu kez hersey yolunda gider.
ben anneme bile soylemedim. 12 hafta bitene kadar da soylemek istemiyrm. hele kv.deme. anammm yer kadin beni. huzursuz eder.
buarada hafid bulantilar basladi. simdilik acikinca cok bulaniyor. bazen de yemek kokusundan. umarim daha fazla ilerlemez
amin canım testi tekrarla benceBen de dün sağlık ocağından raporumu aldım. 5 haftalık hamilesin dedi. Beta Hcg 850 idi ama. Bugün bi daha mı gidip ölçtürsem? Pazartesi devlet hast. randevu aldım. Senin rakamlar harikaymış. Şimdi sabırla bekleme zamanı. Sağsalim kucaklarımıza alalım. Mis kokularını içimize çekelim.
Bende bütün gece bebeğin kesesi var mı yok mu onu görmeye çalışıyordum. Kabus gibiydi
sormayın yaa ben de doğuma gidiyordum dün geceiki gece önce bende aynısını gördüm emzirdim bebeğimi öyle güzeldi ki ama cinsiyeti hiç belli değildi iyi ki belli değilmiş yoksa ona şartlardım kendimi mükemmeldi ama
aynen canım tatlı şeyler görmek dahi istemiyorum elime tuz doküyorum limon yalıyorum durmadan tuza dikkat etmemiz lazım hamilelikte tansiyon ödem şikeyetlerimiz olmasın sonraben cinsiyetini hissedemiyomm yaaaa nedenseama dün gece ilk aş erdim canım nasıl limonnnn çektiiii dilimledim tuzladımm nasıll yedim nasıl yedim anlatamam ekşi ve tuzlu şeylere aş eriyom
Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle
allah sabır versin canım denilebilecek hiçbir teselli sözü yok...umarım yeniden hamile kalır ve bebeğine kavuşursun...
Keseyi görmüşsün çok güzel di mi annesi ya minnacık şey insanı ne kadar mutlu ediyor di mi ... Kalp atışı daha heycanlı olmalı biz daha tatmadık bekliyoruz :)
Bi de kaç aya kadar araç kullanabilecez geçen gün hamile bayan fren yerine gaza basmış pazarın içine girmiş haberlerde gördüm ... Acaba bi kaç aydan sonra dikkat eksikliği falan mı oluşuyor ?
Benim de ekşi canım çekio :) halk arasında bi tabir var ye ekişiyi doğur Ayşe'yi ye tatlıyı doğur hakkı yı :)) bakalım nasip nolucak. Sağlıklı olsunlar da
Kızlar bende dr.dan geldim çok şükür kesemizi gördük. 2 hafta sonra kalp atışını görmek için gidicem.
Allah sabır versin canım çok üzüldüm(. diyecek kelime bulamıyorum. Bundan sonraki hamileliklerinde Allah eline aldırsın inşallah.
Bunları konuşmak için bence çok erken son aylara doğru fikirler sürekli değişir. Hele birde patır patır doğurup doğum hikayeleri anlatılmaya başlanınca.... Doğum zamanı geldiğinde şartlar bebek ve anne için hangisi iyiyse onu olmak gerekiyor kendinizi şartlandırmayın bence şimdiden.
Hoşgeldin canım aramıza Allah sağlıcakla eline aldırsın yavrucuğunu. Bilgilerini sat tarihine göre ekledim bilgine canım
Bi de kaç aya kadar araç kullanabilecez geçen gün hamile bayan fren yerine gaza basmış pazarın içine girmiş haberlerde gördüm ... Acaba bi kaç aydan sonra dikkat eksikliği falan mı oluşuyor ?
arkadaşlar benimde ikinci gebeliğim 2007 eylül doğumlu bir kızım var ama unutmuşum ya sanki hamileliği ama bu çok farklı çok ağırım çok yoruluyorum yaa iki adım yürüyom nefes nefese kalıyorum, midem bulanmıyor ama ara ara az bulanıyor yani canımda bişey çekmiyor pazartesi kontrolüm var. kalp atışlarını duyacaz inşallah hayırlısı bakalım. Ama çoookkk heyecanlıyımmmm.
her hamilelik bir olmuyo canım bende salı günü kalp atışlarını duycam çok çok heycanlıyımmm
Kizlar karninin alt kisminda agrisi olanlar var mi ?
Benim neden cok agrimaya basladi
Oldukca fazla usuyorum o nedenle olabilir mi :26:
guzel anneler. benimde randevu yarin. cokkk heyecanliyim. iki dusugum var benim. umarim bu kez hersey yolunda gider.
ben anneme bile soylemedim. 12 hafta bitene kadar da soylemek istemiyrm. hele kv.deme. anammm yer kadin beni. huzursuz eder.
buarada hafid bulantilar basladi. simdilik acikinca cok bulaniyor. bazen de yemek kokusundan. umarim daha fazla ilerlemez
Canım bizim kalp atışı için erken değil mi daha yeni 4 hafta bitti ... Ben de Pazartesi gidicem ama ne görücez bilmiom ...
gece uykumda bile midem bulanıyor pofffffffffff
bilmiyorum ki canm doktorum salı günü gel dedi duyarım herhalde ama sadece keseyide görebilirim ben daha keseyi bile görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?