2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ay kızlar ben saçmaladım ama cinsiyeti merak ediyorum çin takvimi erkek diyor ama ben kız hissediyorum :) Rabbimin dediği olur sağlıklı olsun da cinsiyet mühim değil

ben cinsiyetini hissedemiyomm yaaaa nedense ama dün gece ilk aş erdim canım nasıl limonnnn çektiiii dilimledim tuzladımm nasıll yedim nasıl yedim anlatamam ekşi ve tuzlu şeylere aş eriyom

Kızlar bende dr.dan geldim çok şükür kesemizi gördük. 2 hafta sonra kalp atışını görmek için gidicem.

Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle

Allah sabır versin canım çok üzüldüm (. diyecek kelime bulamıyorum. Bundan sonraki hamileliklerinde Allah eline aldırsın inşallah.

kızlarr allah nasip ederse ben epural doğum yapmak istiyorumm normal doğuma dayanamam ama epuralda acı hissetmiyon hemde bebeğinin dogum anını herşeyi görüyon siz ne düşünüyonusss

Bunları konuşmak için bence çok erken son aylara doğru fikirler sürekli değişir. Hele birde patır patır doğurup doğum hikayeleri anlatılmaya başlanınca .... Doğum zamanı geldiğinde şartlar bebek ve anne için hangisi iyiyse onu olmak gerekiyor kendinizi şartlandırmayın bence şimdiden.

Hoşgeldin canım aramıza Allah sağlıcakla eline aldırsın yavrucuğunu. Bilgilerini sat tarihine göre ekledim bilgine canım

ben cinsiyetini hissedemiyomm yaaaa nedense ama dün gece ilk aş erdim canım nasıl limonnnn çektiiii dilimledim tuzladımm nasıll yedim nasıl yedim anlatamam ekşi ve tuzlu şeylere aş eriyom

Benim de ekşi canım çekio :) halk arasında bi tabir var ye ekişiyi doğur Ayşe'yi ye tatlıyı doğur hakkı yı :)) bakalım nasip nolucak. Sağlıklı olsunlar da

Keseyi görmüşsün çok güzel di mi annesi ya minnacık şey insanı ne kadar mutlu ediyor di mi ... Kalp atışı daha heycanlı olmalı biz daha tatmadık bekliyoruz :)

Bi de kaç aya kadar araç kullanabilecez geçen gün hamile bayan fren yerine gaza basmış pazarın içine girmiş haberlerde gördüm ... Acaba bi kaç aydan sonra dikkat eksikliği falan mı oluşuyor ?

kızlar folik asitim bitmişti dr elevit yazdı onun içinde folik de var dedi bana bakıyorum şimdi 0,8 mg folik asit varmış içinde 12. haftaya kadar günde en az 400mg almamız gerekmiyor mu ekstra folik asit kullanmalı mıyım??????

Kizlar karninin alt kisminda agrisi olanlar var mi ?
Benim neden cok agrimaya basladi
Oldukca fazla usuyorum o nedenle olabilir mi :26:

Keseyi görmüşsün çok güzel di mi annesi ya minnacık şey insanı ne kadar mutlu ediyor di mi ... Kalp atışı daha heycanlı olmalı biz daha tatmadık bekliyoruz :)

Ahh canım inşallah hepimiz duyarız. Önceki gebeliklerimde her ilk duyuşumda ağlamıştım. Ne kadar mide bulantısı, aş verme vb. olsada bebeğini gözünle görüp yaşadığınla ilgili ilk işaret işte diyorsun benim bebeğim ve yaşıyor. Allah hep sağlıkla kalplerini attırsın bebişlerimizin.

Bi de kaç aya kadar araç kullanabilecez geçen gün hamile bayan fren yerine gaza basmış pazarın içine girmiş haberlerde gördüm ... Acaba bi kaç aydan sonra dikkat eksikliği falan mı oluşuyor ?

7 aylık olana kadar kullanmıştım ben. Birde hamileliğin ilerleyen zamanlarında sizde fark edeceksiniz algıda seçiciliğiniz artacak şimdiye kadar duymadığıı kadar olumlu olumsuz hamile ve bebek haberlerini duymaya başlıcaksınız.

bilmiyorum canım yaaa ben normal doğum hiç yapamam gibime geliyor geçen hemşire kan alırken bile çok naz niyaz yaptım sonra doktorum doğumu nasıl yapcan dedi epuralden bile önce sezeryan istiyom aslında

bence hamilelik normal gidiyorsa uzun yol olmamak şartıyla 8. aya kadar kullanılabilir yani ben kullancam şahsen şimdilik iyiyim

her hamilelik bir olmuyo canım bende salı günü kalp atışlarını duycam çok çok heycanlıyımmm

hayırlı olsun canım inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın. düşüklerini kaçıncı haftalarda yapmıştın. ben de düşük yapmaktan çok korkuyorum.hemen belli oluyo mu , belirtisi var mı. bazen 1 iki hafta yaşamayan bebek farkedilmeyebiliyormuş

gece uykumda bile midem bulanıyor pofffffffffff

moralini bozmak gibi olmasın da canım 9. haftada zirveye ulaşıyormuş bulantılar. geçen hafta benim de çok bulanıyordu. bu hafta sabah akşam kusmaya başladım. haftaya ne olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…