2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ayy inşallah canım dediğim gibi arkadşımdan etkilendim oyüzden aklıma hep kötü şeyler geliyo. bugunde baktım bugunden sonra doğan çocukların yarısının yaşama şansı var yazıyo ya. ay bugunleri gördük çok şükürde şu 32.haftalara gelseydik bi daha rahatlıcam. babsına söyledim sarelle istiyodur belki çocuk diyo. onunda rahatlığı öldürcek beni:ssz::1:

:1::1:babalar biraz daha sakinler bize nazaran

Kızlar bugün tahlil sonuçlarıma göre kan ilacı başlattı dr.um. Ama randevuyu konuşmaya unuttuk ya, her zaman çıkarken bir ay sonra görüşelim derdi bu sefer bebek bakım kitapları konuşarak ayrıldık dolayısıyla ne zaman randevu alacağımı bilemiyorum. Yine bir ay sonradır herhalde :44:

Kızlar bugün tahlil sonuçlarıma göre kan ilacı başlattı dr.um. Ama randevuyu konuşmaya unuttuk ya, her zaman çıkarken bir ay sonra görüşelim derdi bu sefer bebek bakım kitapları konuşarak ayrıldık dolayısıyla ne zaman randevu alacağımı bilemiyorum. Yine bir ay sonradır herhalde :44:

benim dr um 22 haftadan sonra hep 20 gün sonra tekrar görüşelim diyo.artık daha sık görüşecez sanırım

Bu arada kitaplarla ilgili araştırma yaptım biraz bu konuda başka bilgi sahibi olan arkadaşların fikirlerini de beklerim.

Pedagog Adem Güneş'in kitap setini aldık. Ama iki tane daha yeni kitabı çıktı.

Almayı düşündüğüm diğer kitaplar ise şunlar (nette araştırma yaptım, içindekilere baktım, yorumları okudum, kitapçıya gidip canlı canlı inceledikten sonra nerden uygun olursa ordan sipariş vereceğiz inşallah)

Bebek Beslenmesi ve Bakımı / Dr. Cihangir Ertekin (Yazarın Çocuk Hastalıkları Uzmanı olması bu kitabı tercih etmemde etken oldu, bebek bakımıyla ilgili başka kitaplarda olmasına rağmen...)

Genç Anneye Mektuplar / Dr. Wilhelm Stekel

Akıllı Bebekler Akademisi

Ana Baba El Kitabı / Prof. Dr. Acar Baltaş

Çocuğun Manevi Eğitimi / Pedagog Ali Çankırılı

benim dr um 22 haftadan sonra hep 20 gün sonra tekrar görüşelim diyo.artık daha sık görüşecez sanırım

Hmm.. Evet mutlu sona yaklaşıyoruz inşallah randevular sıklaşacaktır.. Bu sefer de bir ay sonra gideyim (arada bi sıkıntı çıkmazsa inşallah) sonra drum yönlendirir sanırım...

Haftaya ikinci doz tetanoz ve dişçi randevum var. Dişçi konusunda dr dolgu da yaptırabilirsin uyuşması için iğne de dedi.. Sakız çiğnerken dişim parçalandı da geçen gün :31:

Lokman Hekim: Elif ve Semahat Hanımlar, güven: aslı hanım, 29 mayıs: Nesrin ve yeşim hanımlar internet aleminde normal doğum yanlısı olarak tanınıyor:)

Yalnız Güven hastanesinden Aslı hanıma benim kendi arkadaşım gitti, 40. haftası dolmasına ve kendisinin sezeryan istemesine rağmen doktoru bekletti ve normal doğurttu...

Hiçbirinin fiyat durumunu bilmiyorum, umarım memnun kalacağın birini bulursun.

Herkese merhabalar bu arada....:3:

tamamdır çok teşekkür ederim. araştırayım fiyatlarını filan.
sen kime gidiyorsun peki, bunlardan biri mi canım?

Hmm.. Evet mutlu sona yaklaşıyoruz inşallah randevular sıklaşacaktır.. Bu sefer de bir ay sonra gideyim (arada bi sıkıntı çıkmazsa inşallah) sonra drum yönlendirir sanırım...

Haftaya ikinci doz tetanoz ve dişçi randevum var. Dişçi konusunda dr dolgu da yaptırabilirsin uyuşması için iğne de dedi.. Sakız çiğnerken dişim parçalandı da geçen gün :31:

çok geçmiş olsun.benimde kanal tedavili dişimin dolgusu düşüp dişimin bi parçası kırılmıştı.kadın doğum yaptırabilirsin diye rapor bile verdi ama kendi zorumuzla diş dr anca emaneten içini doldurup bizi gönderdi.ona kalsa hiçbirşey yapmayacak doğumdan sonrasını bekleyecektik.ama eşim çok ısrarcı olunca yaptı

çok geçmiş olsun.benimde kanal tedavili dişimin dolgusu düşüp dişimin bi parçası kırılmıştı.kadın doğum yaptırabilirsin diye rapor bile verdi ama kendi zorumuzla diş dr anca emaneten içini doldurup bizi gönderdi.ona kalsa hiçbirşey yapmayacak doğumdan sonrasını bekleyecektik.ama eşim çok ısrarcı olunca yaptı

Teşekkür ederim.. Risk almak istemiyor dişçiler galiba.. Bakalım bize nasıl davranacak, kendisine hamilelikten önce genel ağız diş kontrolü için gitmiştim.. Sana da geçmiş olsun bu arada canım..

Yine idrar yolu enfeksiyonu cikti yaaaa daha antibiyotigin bittigi 3 hafta oldu ise yaramiyo galiba bu ilaclar :(

kızlar 1 saattir bebeğim aşırı hareketli sanki kurtar beni der gibi vuruyo sürekli karnıma. acaba bişeymi olduki kordon falan dolanmamıştır dimi? ayy 3 ay böyle nasıl dayancam ben hareket çok olunca korkuyorum az olunca korkuyorum arkadaşımın bebeğini katbetmesinden sonra iyice pinpirikli oldum:43:
Canım benim kız açken çılgınlar gibi hareket ediyor normalde de çok hareketli de zaten, o zamanlarda tam çıldırıyor aç olabilir mi acaba?

canım o zaman bebek oturmaya başlıyor zaten o zaman da yatıramazsın kırpır seni zorlar. oturmaya başladıkları andan itibbaren kuvet oturağı gibi bişeyler var harika ben onlardan aldım verdiğim parayı hep helal ettim. Ok Baby Flıpper Evol Banyo Oturağı adı baktım. süper bir icat bebek hiç kaydı derdi yok oturmaya başlayınca bununla çok raht yıkarsın.
dalokaysmom yine ilginç bir öneri benim için sıkı takipçinim haberin olsun :27:

saolasın cnm bnm anneme de sölemedim üzülür diye. burda ve arkadaşlarımla paylaşıyorum olanları. Rabbim hepimizn yar ve yardımcısı olsun inş
Ayyy çok geçmiş olsun bende de böbrek taşı var, arada tuttu mu Dünya'm kararıyor :43:
kızlar oğlumun arabalı oda takımı bügün geliyormuş şimdi aradılar çok sevindim.artık büyüğün odasını önce hazırlayıp bebeğe beşik bakalbilirim.dolabınıda boşaltırım böylece yıkanacaklar ütülenecelerde ortadan kalkmış olur.çok mutluyum herşey teker teker yoluna girdi.

bu arada çok çok fena gribim ıhlamur içe içe bir hal oldum.nefes almakta bile zorlanıyorum offf
Ne güzel annesi seni tatlı bir telaş sarmıştır şimdiden, ben bile heycanlandım seni düşünemiyorum. Küçükbey de musmutlu olur şimdi akşama:52::52:

fuldenirem arkadaşım..benim ilk zamanlar vardı nasıl kurtuldum söyliyim.ben hepbez bırakıyordum iç çamaşırıma sanırım en büyüksebep havasız kalmasından kaynaklanıyordu tabi nemlenmeside cabası.ha sık sık namaz için temizliğime dikkat ederdim amma ne zamanki bez kullanmamaya başladım rahatladım.başka şeylerde var.sık sık enfeksiyon bi yere dursun kültürde bakteri üremesi olunca bi paket antibiyotik bi de şu suya atılan tek seferlik ilacı kullandım.baktım fayda etmedi.soğan sarmısak bolca tüketip ve günlük tuttuğum bezi çıkardım.bol bol su içtim bi baktım tertemiz.çok şükür geçti.tavsiyem soğan ve sarmısağı hayatından hiç çıkarma.bak ben bu öğlen bile bulgur pilavının yanına bıraktım eşim kokuyosun dedikçe onunda ağzına sürdüm artık ikimizde soğan kokuyoz deyip yedim.hiç o tür şeylerden kendimi eksik etmem valla.ellerinin temizliğine de dikkat etmen fayda sağlar.ben çalıştığım için eve gelene kadar ALLAH bilir ellerimde ne mikroplar türüyordur.benden bu kadar umarım sende faydasını görürsün..

Son düzenleme:
fuldenirem arkadaşım..benim ilk zamanlar vardı nasıl kurtuldum söyliyim.ben hepbez bırakıyordum iç çamaşırıma sanırım en büyüksebep havasız kalmasından kaynaklanıyordu tabi nemlenmeside cabası.ha sık sık namaz için temizliğime dikkat ederdim amma ne zamanki bez kullanmamaya başladım rahatladım.başka şeylerde var.sık sık enfeksiyon bi yere dursun kültürde bakteri üremesi olunca bi paket antibiyotik bi de şu suya atılan tek seferlik ilacı kullandım.baktım fayda etmedi.soğan sarmısak bolca tüketip ve günlük tuttuğum bezi çıkardım.bol bol su içtim bi baktım tertemiz.çok şükür geçti.tavsiyem soğan ve sarmısağı hayatından hiç çıkarma.bak ben bu öğlen bile bulgur pilavının yanına bıraktım eşim kokuyosun dedikçe onunda ağzına sürdüm artık ikimizde soğan kokuyoz deyip yedim.hiç o tür şeylerden kendimi eksik etmem valla.ellerinin temizliğine de dikkat etmen fayda sağlar.ben çalıştığım için eve gelene kadar ALLAH bilir ellerimde ne mikroplar türüyordur.benden bu kadar umarım sende faydasını görürsün..
Tesekkur ederim tavsiyelerin icin bez kullanmiyorum zaten ama diger onerilerine uyucam bakalim nolucak. Insallah en kisa zamanda kurtulurum

$17923_475322265843165_890177549_n.webp [
çok hoşuma gitti paylaşmak istedim

Canım benim kız açken çılgınlar gibi hareket ediyor normalde de çok hareketli de zaten, o zamanlarda tam çıldırıyor aç olabilir mi acaba?

Ayyy çok geçmiş olsun bende de böbrek taşı var, arada tuttu mu Dünya'm kararıyor :43:

Ne güzel annesi seni tatlı bir telaş sarmıştır şimdiden, ben bile heycanlandım seni düşünemiyorum. Küçükbey de musmutlu olur şimdi akşama:52::52:

yardımım olursa çok sevinirim, örneğin ben otribebe aspratörü 3 sene evvel bir forum da okudum çok rahat ettim bebeğin burnunu temizlerken.

Tesekkur ederim tavsiyelerin icin bez kullanmiyorum zaten ama diger onerilerine uyucam bakalim nolucak. Insallah en kisa zamanda kurtulurum

carefree var gunluk ped en buyuk boyunu kullanıyorum ben çok sıkıntım olmadı. yani bezin işi çok yıkamak ve kesinlikle çok sıcak utulrmrk lazım. gunde 3 litre suyun altına da duşmemek sart.

öyledir canım merak etme. benimkide aynı çıkarken 1 ay sonra görüşelim kanama şiddetli ağrı olmazsa diyo..:9:

muhtemelen açtı öğle yemeğinden sonra daha sakin hareket etmeye başladı:1: neden hiç uyumuyo bu çocuk:20: umarım çıkıncada böyle olmaz:1::1::emir_bebek:

carefree var gunluk ped en buyuk boyunu kullanıyorum ben çok sıkıntım olmadı. yani bezin işi çok yıkamak ve kesinlikle çok sıcak utulrmrk lazım. gunde 3 litre suyun altına da duşmemek sart.

Gunluk ped bende mantara sebep oluyor bezde kullanmiyorum sadece ic camasiri yani :)

Gunluk ped bende mantara sebep oluyor bezde kullanmiyorum sadece ic camasiri yani :)

su dönem onları da utule istersen. sıkıntın varsa bu konuda. benim hafif idrar sıkıntılarımda olduğu için çamaşırla ıslak kalmam olası. 1. de bu ped isini akıl edemedim ne mantarım ne idrar yollarım bitti.

Back
X