bir arkadas ozelden yazmis ailene cok duskundun nicn sildin hayatindan die....ona yazdim simdide buraya aciklamak istedim...ben kimseyi hayatimdan silmedim burda ileti yazan arkadas kirginligimi ifade etmek istedi die dusunup takilmadimmmm....sadece annem kayinpederi we annesiyle ilgilenmekten beni ihmal etti hemde baya bi etti bende onum bu ilgisiligine alisik degilim cok gucume gidiyor hala daha da oyle bu durum..ama ben cogu aksam yemekte ordayim annem gelir temizligimede yardim eder falan babam cok duskundur bana kardesim de en hak werendir cok bagliyimdir kisacasi onlara aileme yani.....sanirim kirginligim yanlis anlasilmis....ben ailem ici cok seye katlandim eminim onlarda bnm icin katlanmistir......ama yine kizginim bu hafta aliswrise gidip yatak ortusu sipars falan wercektik yine gidemiozzz ananem hastamis anneme getirdiler pat die ee kowsun mu kizginim cok sinirliyim ama napimmm gibi benim kizginligim...birde gercekten cok panik oldum kizlar ben oyle bole degil kafai yicem....ki ben o kadar sert yapili hatta tas kalpliyimdir cok sakinimdir genisimdir hastalik gecer para bulunur aman kavga unutulur modumdaydir.....ama bu beni ben bile tanimiorum prensesim soz konusu oldumu dunyayi karsima alir bi hal oldum sanirim annelik bu ama esimde ayni biz tencere kapaktik simdi oda ayni ...eskiden aman ne dert ediolar cocuk bu duse kalka buyur derdi simdi acip pisik kremini test etcek nerdese ii mi kalitesi die....hopoyyy iste bole yorulmadigim halde kasiklarimin agrisi bitmedi depircem korkudan dusunmemeye calisiorum portakal suyu siktim buyrun icip uyuyalim ......
Kesinlikle biranlik kirginligindan bahsettim ben. Keskin bir cumle olmus galiba ozur dilerim ama gercekten uzgun oldugunu belirtmek icin bu cumleyi yazdim. Ailen veya seninle ilgili boyle bir seyi soylemeye hakkim yok. Kusura bakma canim yanlis izlenim yaratmisim. Tekrar ozur dilerim.
Endiseli olman da cok normal. Birkac ay sonra hayatina yeni bir anlam gelecek. Ama bazen de bosverip Allah'in dedigi olur demek gerekiyor:)