2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

duymadım cnm...

ahhhh ya ben akşam yatarken kahvaltıda ne yapsam ne yesem diye düşünüyorum hergün simit poğaça olsa nasıl da yerimmmmm

Yarın sabah şeker yüklemem var kızlar 100 mg olcakmış, sizler yaptınız mı , 4 saat sürcekmiş bayağı sıkıcı olcakk gliba beklemek
Sonuçlar aynı gün belli olup dğerlendiriliyo mu

doktoruma röfle zarar verir mi dedim bir sakıncası olmadığını söyledi. bugün daha önce gittiğim kuaföre yaptırdım ve saçlarımı rezil etti zebra gibi oldu ama: sarı siyah!!! kaldı ki ben sadece biraz ışıltı olsun ince ince demiştim. şimdi boyatmaya da korkuyorum hamilelikten. röfle saç derisine değmiyor diye yaptırmaya cesaret etmiştim. bir fikri olan var mı? çok moralim bozuk zaten karnım dışında aldığım kilolar gözüme kötü göründüğü için moral olsun diye yaptırdım şimdi şalvar giyip çiçek satsam yadırganmayacak bir dış görünüşüm oldu. Ne yapsam?

ahhhh ya ben akşam yatarken kahvaltıda ne yapsam ne yesem diye düşünüyorum hergün simit poğaça olsa nasıl da yerimmmmm

Aynen canım ya gece yatarken bende sabahın planını yapıyorum sabahta işteyken acaba öğlen ne yemek var diye düşünüyorum hahaiyice obur olduk ya şuan bile açımda bu saatte yemem midem yanıyor :)

Canım okadar rahatsız ölüyorsan organik boya alıp boyatabilirsin. Boyatanlar var. Benim fikrim idare etmen. Çünkü benim saçlarımın da yarısı koyu kahve yarısı sarı. Ama hiç boyatmadım sürekli topluyorum. Hiçte salmadım baştan beri renginden dolayı alacalı alacalı .

Emzirme sutyeni kac beden alinmasi lazim ? 85 te 90 da bana oluyor simdiden :44:

ahaha karistirdim oglan meraklisi bizimkiler kiz demisim burda yeni oldugum cok belli ediyorum

sizinkiler de alemmiş. annemler erkek kız konusunda takıntılı değiller de eşimin ailesi takıntılı biraz. ben de tedavi sürecine başlamıştım. dostinex kullanacaktım ilk etapta. prolaktin tavan yapmıştı adetin 3. günü. doktor bu ay hamile kalamazsın dedi. o ay hamile kaldım. ablam 3 sene tedavi gördü. aşılama, tüp bebek vs. çok ağladı, çok ağladık. aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkmuştum ki allah nasip etti. kızına erkeğine mi bakarım ben o saatten sonra. insanlar garip gerçekten.

ayrıca hamilelik zamanında pamuk helva gibi olan insanlara çok imreniyorum. ben herkesi pataklamak istiyorum. iş arkadaşım geçen sınava giriyordu. "dua et bak bana dua etmezsen bebeğin düşer." dedi. ağzını burnunu dağıtmak istedim ama nasıl konuşuyorsun demekten başka bir şey diyemediğim için hırsımı alamadım. ben de umursamasam keşke bir çok şeyi.

canim ciok uzuldum bende tatli hayraniyim ufff allah yardimcin olsum
bebek arabamiz ayni benim turkuazli sadece )) o kadar guzel giduo ki ucuoohele ki puseti takinca sirinlik abidesi
Yarın sabah şeker yüklemem var kızlar 100 mg olcakmış, sizler yaptınız mı , 4 saat sürcekmiş bayağı sıkıcı olcakk gliba beklemek
Sonuçlar aynı gün belli olup dğerlendiriliyo mu

bnmde yarin 75 lik ama bilmiorum ne zaman wrriolarrr

Son düzenleme:
yarin seker yuklemem war we ufak tefek aliswerissss.......malum bursaya gitmisken allahim hepimizin yardimcisi olsun......bu arada asagi dogru aci.....mide yanmasi.....kasik agrisi bacak ayak agrisi ozellikle sabahlari yazilan butun silayetler mevcut bende de....allah sonumuzu hayir etsinnnnn......

Senin bebiste surpriz yapmis size bizimki gibi az aglamadim az kendimi kapatmadim eve haplari sadece 1 seneden fazla denedim sonra 2 kez tup bebek derken 3 bucuk sene tedavi gördum tam biraktim tedaviyi hamile kaldigimi ögrendik
Esim bir köpek yavrusu bile olsa raziyim yeterki bi evladimiz olsun artik diyordu

Malesef bende cok sinirliyim hamileligim boyuncada öyle olucam gibi görunuyor kizkardesime aciyorum garibim turkiyeden yanima kadar geldi ama en ufak birseyde kalbini kiriyorum gibi hissediyorum bu yuzden guzelce anlattim oda anladi ve dediki cok duygusalsin hicte kalbimi kirmiyorsun kati oldugunu dusunuyorsun ama sen ayni sensin dedi sadece merhamet duygun abartili kabarmis diyo

ama lafa gelince malesef cok takiyorum özellikle özel hayatimi kurcalayan herseye karisan akrabarla iletisimimi kesemesemde cok kistim cok az konusurum sadece annemi arar sorarim simdilik yeterli

Tatlım ben sana soyle soylıyım daha onceden tabıkı hıcbır seker problelmımım yoktu , an an gun yukseldı dıyebılırım .
Endokrınolog doktorumun dedıgıne gore de bebebıslerımızı buyudukce degerler daha da yukselecekmış.

Dolayısı ıle sende kontrol etmeye baslasan cok ıyı olur tatlım .

Şu cumartesileri işe gelmek çalılşmak yokmu ? Inanın hafta ıcı gec cıkayım gun ıcınde cok ısım olsun hıc sesım cıkmıyor ama cumartesi günü işe gelmeye çalışmaya siniiiir oluyorum. Ne olurdu hamileler en azından 6. ayından sonra 3 gun çalışabılır gıbı bır kanun olsa :) Hemde bır kaç gun evımızde dınlenırdık .
Bu aradaa Hamişler sizin içinde aynı mı merak edıyorum, ben hamıle oldugumu son 20 gundur fark edıyorum , karnımdakı bebişim buyudukce bana baskı yapıyor artık nefes almak zorlastı , bel agrılarım hıc bır sekılde kesılmıyor , yatmak zor hele hele yataktan kalmak cok çoooook zor, çorap gıyebılıyormusunuz ?

Bundan önce geçen 6 ay herşeyı ile bana hiç bir zorluk yaşatmadı diyebilirim sabahtan akşama kadar calışıp akşamları da hala eski tempoyla ev işlerimi rahatlıkla yapıyordum mısafırde agırladım yemekler temızlıkler de yaptım :) Ama kızlar ben solıyorum artık bak burdan da yazıyorum buraya kadarmışşşşş , ben bu saatten sonra zorla bir işe gelir giderim daha da bir şey yapamam galiba artık zorlaşıyor bu iş:)

Rabbim tüm hamileleri kolaylık sabır güç versin ...
3, trimester ıcın kesın yorumum zorluklar ile dolu ...
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…