minik kuzu diye bir marka duymuş muydunuz kızlar dha önce? minik kuzu organik yazarsanız google da çıkar. %100 organikmiş. kendi sitesinde de unnadoda da indirimde. nasıldır? %100 organik deyince iyi olur gibime geldi ama ne dersiniz? bunlarda alan var mı daha önce?
kızlar bi arkadaşın linkini paylaştığı gri park yatak unnado da indirime girmiş haberiniz olsun
Aynen canım yemek benim için bir tutku adeta yemediğim zaman okadar mutsuz oluyorumki anlatamam. Bu yüzden diyetinden uyamadım hatta bunundoktorumada söyledim ama anlayışla karşıladı sadece biraz daha dikkat et ozaman dedi. Bundan sonrada bişey olmaz inşallah Allah yardımcımız olsun.
renkler cok guzel fiyatta uygun hayirli olsun minik beyehttp://www.hepsiburada.com/liste/mo...010&categoryId=60004323&SKU=MGDM5021464704704
kızlar bunu sipariş ettim bakınn
ahhhh ya ben akşam yatarken kahvaltıda ne yapsam ne yesem diye düşünüyorum hergün simit poğaça olsa nasıl da yerimmmmm
doktoruma röfle zarar verir mi dedim bir sakıncası olmadığını söyledi. bugün daha önce gittiğim kuaföre yaptırdım ve saçlarımı rezil etti zebra gibi oldu ama: sarı siyah!!! kaldı ki ben sadece biraz ışıltı olsun ince ince demiştim. şimdi boyatmaya da korkuyorum hamilelikten. röfle saç derisine değmiyor diye yaptırmaya cesaret etmiştim. bir fikri olan var mı? çok moralim bozuk zaten karnım dışında aldığım kilolar gözüme kötü göründüğü için moral olsun diye yaptırdım şimdi şalvar giyip çiçek satsam yadırganmayacak bir dış görünüşüm oldu. Ne yapsam?
http://www.hepsiburada.com/liste/mo...010&categoryId=60004323&SKU=MGDM5021464704704
http://www.hepsiburada.com/liste/mo...010&categoryId=60004323&SKU=MGDM5021464704704
ahaha karistirdim oglan meraklisi bizimkiler kiz demisimburda yeni oldugum cok belli ediyorum
canim ciok uzuldum bende tatli hayraniyim ufff allah yardimcin olsumSelam hamiş anne adayları ; size şeker yüklemesi sonucumu dıyabet tanımı ve yapılanları aktaracagım.
Ben seker yuklemesını bundan 15 gun once yaptırdım ve sonuca gore aclık +1. saat +2. saat değerlerim sınırların hep uzerınde cıktı .Kadın doğum doktorum hemen endokrinoloğa yönlendirdi 15 gündür bir endokrin kontrolündeyim.
İlk muayenede endokrinoloğ doktor 1 hafta duzenlı sabah oglen akşam yemeklerden once aclık ve 1 saat sonra tokluk olcumlerımı yapıp tekrar gelmemı bu donemde dıyet yapmamı ve sonuca gore ınsulın kullanıp kullanmamamıza karar verecegımızı belırttı, bu arada da bır beslenme uzmanına gorunerek de dıyabet ıcın beslenme programı almamı ıstedı .
50 TL kadın dogum doktorumuzun muaynesı + 100 TL endokrınolog muaynesı +80 TL dıyetısyen yanı beslenme uzmanı olmak uzere bır bedel odedım. neyse............
1 hafta duzenlı olarak aclık tokluk kan aldık seker olctuk parmak uclarım delınıp desılmekten hassaslaştı artık kapak falan acamıyorum ellerım bır tuhaf oldu ama bu da yetmedı
Şeker olcumu sonuçlarıma gore sabah aclık sabah tokluk degerlerım hep yuksek dıger ogunlerde sorun yok , ve doktorum sabahları3 doz olacak sekılde ınsulın kullanacagımın mujdesını verdıınanın hamılelelığimin başından berıdır sınırsız sy-tressız uzulmeden tertemız zamanlar gecırmıstım kı su gestasyonel dıyabet hamılelık dıyabetı tanısı konulup ınsulın kullanmam gerektıgı bellı olana kadar.
Bu hafta salı gununden berıdır yanı 4 gundur ınsulın kullanıyorum . Bu donemde seker olcumlerım her ogun ıcın 3 kere olmak uzere gunde 9 sefere cıkarıldı . sabahları kahvaltıdan once 3 doz ınsılun yapmamam ragmen seker olcum degerlerımde hıcbır degısıklık yok , yarın tekrar endokrınıme gorunmeyı dusunuyorum .
Tum bunların yanında hamılelıgımızn basından berıdır tek ıstedıgım seyın tatlı oldugunu aclıga dayanamadıgımı da beşlkırtmek ıstıyorum . Inannın bana tum gun dıyetımı kontrol etmek ıcın kendımle mucadele edıyorum . her yemekten ac kalkıyorum , aynı zamanda calısıyorum iş yerınde ac ac durup akşam eve gıdınce ellerımle sahane sofra hazırlayıp ye me mek ıcın kendımı tuı tu yo rum . Yatagıma yatıp uyuyana kadar aklımdan cıkolata parçaları , reklamlardakı nutellalar , dızılerdekı yıyecek soflararı vb. bır cok etken ağlatacak hale getırıyor .
15 gundur agzıma tek lokma tatlı , karbonhıdratı yuksek besım , pılav makarna vb atmadım. dı re nı yor rum kızlar ...
Oglusum ıcın oda beklıyor bebegımım aaaaannnnnneeeeeeeeeeeeee dıye bagırıyor bagırıyor acım dıyor da ben bır sey gonderemıyorum bılıyorum :)
Şaka maka kızlar ama şeker hastası olmak ne demek azıcık anladım . Böyle bizimki şlimdi geçiçi bir dönem , kalmış gerıye 3ay ben oğlum için dayanırım tabıkı ınsulınde yaparım tatlı da yemem dıyetıme dıkkat ederım ama , omur boyu dıyabet ıle yaşamak hiç ama hiç kolay bir sey değilmiş. Allah tum hastaların acıl şifasını versin kimseyi nefsiyle mücadeleye sokmasın amiiinnn...
İste bu benım şeker yüklemesı durumu.............
bebek arabamiz ayni benim turkuazli sadeceTatlışlar ben boyle hergün foruma girer girer okurum , arada bir de girer herseyi yazarım ...
Canımın bir tanesi oğluşumuz için yatak odamızda yanıma koymak ıcın sallanabılen sevımlı mı sevımlı resmını de koydugum beyaz bebek besıgını aldım . İlk etap park yatakları arastırdım , hatta bu arada bır tanıdıgımızda bır park yatak verdı bıze eve gelınce actım kurdum ama ıcıme hıc sınmedı begenemedım bır turlu cadır gıbı birsey kuzumu ılk olarak ona yatırmayı ıstemedım. Bu besıklerın boyle cıbınlıklerı falan sevımlı ve etkıleyıcı geldı bana :) Bu da bılmıyorum ama muhtemelen 4 ay falan kullanılır sonra yatabılırmı bılemedım ....
Bunun dışında bebek arabasını ılk olarak 3 hafta oncekı anne cocuk fuarında ınceledıklerımın arasından secmıstım Casual marka travel sıstem belkı travel sıstem arabaların ıcınde en ekonomınık fıyatlı olanlarından bır tanesı . Portbebe kısmı cıkarılıp kalan saseye anakucagı takılarak pratık olan modellerden ... Usttekı port bebe yada anakucagı alındıktan sonra kalan kısım oldukca kucuk bagaja atılabılıyor.
Bu benım ılk cocugum olacak hıc bır konuda deneyımlı bırısı degılım ve etrafımda yakın zamanda cocuk yetıstırmıs bu konularda fıkır alabılecegım kımse yok , bende google sayesınde herseyı ama herseyı arastırarak alıyorum :) Şu an ıcın dogru kararlar verdıgımı dusunuyorum umarım haklı cıkarım :)
Eki Görüntüle 967211 Eki Görüntüle 967211 Eki Görüntüle 967211 Eki Görüntüle 967212
Yarın sabah şeker yüklemem var kızlar 100 mg olcakmış, sizler yaptınız mı , 4 saat sürcekmiş bayağı sıkıcı olcakk gliba beklemek
Sonuçlar aynı gün belli olup dğerlendiriliyo mu
sizinkiler de alemmiş. annemler erkek kız konusunda takıntılı değiller de eşimin ailesi takıntılı biraz. ben de tedavi sürecine başlamıştım. dostinex kullanacaktım ilk etapta. prolaktin tavan yapmıştı adetin 3. günü. doktor bu ay hamile kalamazsın dedi. o ay hamile kaldım. ablam 3 sene tedavi gördü. aşılama, tüp bebek vs. çok ağladı, çok ağladık. aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkmuştum ki allah nasip etti. kızına erkeğine mi bakarım ben o saatten sonra. insanlar garip gerçekten.
ayrıca hamilelik zamanında pamuk helva gibi olan insanlara çok imreniyorum. ben herkesi pataklamak istiyorum. iş arkadaşım geçen sınava giriyordu. "dua et bak bana dua etmezsen bebeğin düşer." dedi. ağzını burnunu dağıtmak istedim ama nasıl konuşuyorsun demekten başka bir şey diyemediğim için hırsımı alamadım. ben de umursamasam keşke bir çok şeyi.
geçmiş olsun, benimde değerlerim yuksek ama 2 hafta ölçum yaptım normaldi. şimdi sabahları artmaya başladı hatta bu sabah açlık120 çıktı ki yuhhhhh dedim kendime elbette kahvaltı sonrası tokluk 160 civarı. neyse biraz daha dikkat edicem bu hafta bakalım sınırları asarsam ben de dahiliyeye gidicem tekrar.
canim ciok uzuldum bende tatli hayraniyim ufff allah yardimcin olsum
bebek arabamiz ayni benim turkuazli sadece)) o kadar guzel giduo ki ucuoohele ki puseti takinca sirinlik abidesi
Bestekız bende oglum olacagı ıcın turkuvazını aldım , ınternetten kırmızısının fotrografını bulmustum da onu koydum hatta soyle solım ıstanbulda hıcbır yerde turkuazını bulamadım arastırdım da sonunda ankaradan ınternetten satın alıp getırttım :)
canim ciok uzuldum bende tatli hayraniyim ufff allah yardimcin olsum
bebek arabamiz ayni benim turkuazli sadece)) o kadar guzel giduo ki ucuoohele ki puseti takinca sirinlik abidesi
Bestekız bende oglum olacagı ıcın turkuvazını aldım , ınternetten kırmızısının fotrografını bulmustum da onu koydum hatta soyle solım ıstanbulda hıcbır yerde turkuazını bulamadım arastırdım da sonunda ankaradan ınternetten satın alıp getırttım :)
hayirli olsun turkuaz arabaniz gelince resmini ekler misin?
Bizimde kizimiz gelicek buyuk ihtimal turkuazi cok sevdigim icin turkuaz aldim arabasini ve bulundugum ulkede o rengi olmadigi icin polonyadan getirttik bizdegecen pazartesi elime ulasti...
Turkuaz rengi gercekten ic acici görundugunden daha guzelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?