canım yazdıkların çok işime yaradı bende de çıktı şeker ama doktor sadece diyet yap ayın 23 de randevum o zaman karar veririz dedi.bende çok rahatsız olmuştum.yazdıkların fikir oldu saol
Şu cumartesileri işe gelmek çalılşmak yokmu ? Inanın hafta ıcı gec cıkayım gun ıcınde cok ısım olsun hıc sesım cıkmıyor ama cumartesi günü işe gelmeye çalışmaya siniiiir oluyorum. Ne olurdu hamileler en azından 6. ayından sonra 3 gun çalışabılır gıbı bır kanun olsa :) Hemde bır kaç gun evımızde dınlenırdık .
Bu aradaa Hamişler sizin içinde aynı mı merak edıyorum, ben hamıle oldugumu son 20 gundur fark edıyorum , karnımdakı bebişim buyudukce bana baskı yapıyor artık nefes almak zorlastı , bel agrılarım hıc bır sekılde kesılmıyor , yatmak zor hele hele yataktan kalmak cok çoooook zor, çorap gıyebılıyormusunuz ?
Bundan önce geçen 6 ay herşeyı ile bana hiç bir zorluk yaşatmadı diyebilirim sabahtan akşama kadar calışıp akşamları da hala eski tempoyla ev işlerimi rahatlıkla yapıyordum mısafırde agırladım yemekler temızlıkler de yaptım :) Ama kızlar ben solıyorum artık bak burdan da yazıyorum buraya kadarmışşşşş , ben bu saatten sonra zorla bir işe gelir giderim daha da bir şey yapamam galiba artık zorlaşıyor bu iş:)
Rabbim tüm hamileleri kolaylık sabır güç versin ...
3, trimester ıcın kesın yorumum zorluklar ile dolu ...
Sevgiler
doktoruma röfle zarar verir mi dedim bir sakıncası olmadığını söyledi. bugün daha önce gittiğim kuaföre yaptırdım ve saçlarımı rezil etti zebra gibi oldu ama: sarı siyah!!! kaldı ki ben sadece biraz ışıltı olsun ince ince demiştim. şimdi boyatmaya da korkuyorum hamilelikten. röfle saç derisine değmiyor diye yaptırmaya cesaret etmiştim. bir fikri olan var mı? çok moralim bozuk zaten karnım dışında aldığım kilolar gözüme kötü göründüğü için moral olsun diye yaptırdım şimdi şalvar giyip çiçek satsam yadırganmayacak bir dış görünüşüm oldu. Ne yapsam?
ayy canım ya takma kafana ve saçlarını boyatabiirsin.. 5. ayımda saçlarımı gören doktorum ' bu ne hal be çingene gibi olmuşsun git diplerini boyat ' demiştiiçine sinmezse organik boyaar var her kuaförde onlardan kullan moralin yerine gelsin :)
Organik boya bende cok istiyorum cok sıkıldım bu halimden hangi markaya boyuyorsunuzkizlar ? Bana iki kutu ancak yeter ama fiyatlar en aşağı 40 dan basliyor.Bencede tatlım , ben ılk kez 3. ayımda organık boy ıle boyadım, sımdı 6 aydayım 2. kez organık boya ıle boyadım , son donemde tahmının dogumdan once bır kez daha boyarım, benım saçlarımda beyazlarım oluyor , herşey bır yana o beyazları görünce aglayasım gelıyor organık en pahalısıyla uzun araştırmalar yaparak aldım ve kendım boyadım valla ...
Beklemeye gerek yok , zara verdıgını de dusunmuyorum ...
Bencede tatlım , ben ılk kez 3. ayımda organık boy ıle boyadım, sımdı 6 aydayım 2. kez organık boya ıle boyadım , son donemde tahmının dogumdan once bır kez daha boyarım, benım saçlarımda beyazlarım oluyor , herşey bır yana o beyazları görünce aglayasım gelıyor organık en pahalısıyla uzun araştırmalar yaparak aldım ve kendım boyadım valla ...
Beklemeye gerek yok , zara verdıgını de dusunmuyorum ...
Organik boya bende cok istiyorum cok sıkıldım bu halimden hangi markaya boyuyorsunuzkizlar ? Bana iki kutu ancak yeter ama fiyatlar en aşağı 40 dan basliyor.
Tatlım ben sana soyle soylıyım daha onceden tabıkı hıcbır seker problelmımım yoktu , an an gun yukseldı dıyebılırım .
Endokrınolog doktorumun dedıgıne gore de bebebıslerımızı buyudukce degerler daha da yukselecekmış.
Dolayısı ıle sende kontrol etmeye baslasan cok ıyı olur tatlım .
Evet bende yatıp kalkarken zorluk çekiyorum yatarken arada nefesim kesiliyor. Dün ayak tırnaklarımı 30 dk da falan kestim. Çok zordu :)Şu cumartesileri işe gelmek çalılşmak yokmu ? Inanın hafta ıcı gec cıkayım gun ıcınde cok ısım olsun hıc sesım cıkmıyor ama cumartesi günü işe gelmeye çalışmaya siniiiir oluyorum. Ne olurdu hamileler en azından 6. ayından sonra 3 gun çalışabılır gıbı bır kanun olsa :) Hemde bır kaç gun evımızde dınlenırdık .
Bu aradaa Hamişler sizin içinde aynı mı merak edıyorum, ben hamıle oldugumu son 20 gundur fark edıyorum , karnımdakı bebişim buyudukce bana baskı yapıyor artık nefes almak zorlastı , bel agrılarım hıc bır sekılde kesılmıyor , yatmak zor hele hele yataktan kalmak cok çoooook zor, çorap gıyebılıyormusunuz ?
Bundan önce geçen 6 ay herşeyı ile bana hiç bir zorluk yaşatmadı diyebilirim sabahtan akşama kadar calışıp akşamları da hala eski tempoyla ev işlerimi rahatlıkla yapıyordum mısafırde agırladım yemekler temızlıkler de yaptım :) Ama kızlar ben solıyorum artık bak burdan da yazıyorum buraya kadarmışşşşş , ben bu saatten sonra zorla bir işe gelir giderim daha da bir şey yapamam galiba artık zorlaşıyor bu iş:)
Rabbim tüm hamileleri kolaylık sabır güç versin ...
3, trimester ıcın kesın yorumum zorluklar ile dolu ...
Sevgiler
Itıraf edıyorum ,
Sabah kahvaltısında kucuk bır kaçamak yapayım dedım bır kucuk pogaca yedım ,yemez olaydım seker 202 cıktı hayırlı ugurlu olsunnnn .. Offff ben cıkım da ıs yerının etrafında 3 5 tur yurıyım belkı duser
Ay biliyor musun dün sabah açlık şekerim ilk defa 112 çıktı bende şok oldum en fazla 90 çıkıyordu. Dedim hatta kendi kendime bu gittikçe yükseliyor mu ne diye.
Ay canım benim yabende simit yemiştim ozaman 202 çıkmıştı benimde
tatlım demek kı sımıt pogaca gercekten ve gercekten sekerı yukseltıyormus ,ıkımızde denedık ve test ettık , en ıyı ogrenme deneme yanılma yontemıdır derım ben hep ...
PIŞ MA NIM vallahı yemıcem bır daha soz
renkler cok guzel fiyatta uygun hayirli olsun minik beye
kac beden aldiniz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?