2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım yazdıkların çok işime yaradı bende de çıktı şeker ama doktor sadece diyet yap ayın 23 de randevum o zaman karar veririz dedi.bende çok rahatsız olmuştum.yazdıkların fikir oldu saol

Oferta umarım senın degerlerın duser , benım yaşadıklarım yaşamazsın.
Sevgıler

Hanımlarrrr bır sey solıcem solıcem unutuyorum ...
E Bebekte şubat ayı 28 gun ındırım var her gun bellı baslı urunlerde ındırım yapılıyor , hangı urunler oldugunu ınternetten de gorebılıyorsunuz , eksikleri almak için bize bir fırsat olabılır.
Aklınızca olsun ................

Günaydın canım,

Bana da öyle zor geliyorki cumartesileri işe gelmek. Bir de yarım gün için o kadar yol tepip gelip gitmesi var.
Bende artık çabuk yoruluyorum. Çorap ayakkabı giyerken zorlanıyorum. elimde 2 kilo bişey taşısam hemen belim ağrıyo. Kızımı daha çok hissediyorum, hareket ettikçe efendim kızım diyorum acıktınmı yoruldun mu oy oy diyorum. Geceleri elim karnımda uyuyorum. Sabırla hayırla sağlıkla bekliyoruz.

ayy canım ya takma kafana ve saçlarını boyatabiirsin.. 5. ayımda saçlarımı gören doktorum ' bu ne hal be çingene gibi olmuşsun git diplerini boyat ' demişti içine sinmezse organik boyaar var her kuaförde onlardan kullan moralin yerine gelsin :)

Bencede tatlım , ben ılk kez 3. ayımda organık boy ıle boyadım, sımdı 6 aydayım 2. kez organık boya ıle boyadım , son donemde tahmının dogumdan once bır kez daha boyarım, benım saçlarımda beyazlarım oluyor , herşey bır yana o beyazları görünce aglayasım gelıyor organık en pahalısıyla uzun araştırmalar yaparak aldım ve kendım boyadım valla ...

Beklemeye gerek yok , zara verdıgını de dusunmuyorum ...

Itıraf edıyorum ,
Sabah kahvaltısında kucuk bır kaçamak yapayım dedım bır kucuk pogaca yedım ,yemez olaydım seker 202 cıktı hayırlı ugurlu olsunnnn .. Offff ben cıkım da ıs yerının etrafında 3 5 tur yurıyım belkı duser

Organik boya bende cok istiyorum cok sıkıldım bu halimden hangi markaya boyuyorsunuzkizlar ? Bana iki kutu ancak yeter ama fiyatlar en aşağı 40 dan basliyor.

doktor organik boyadaan bahsetmedi bile 3. aydan sonra normal boyayla bile boyatabilirsin dedi ama kafamızda soru işareti olmaması açısından şimdilik organik boya en güzeli.. ben henüz boyatmadım kapalı olduğum için çok sorun olmuyo kafamda 5 metre diple geziyorum ama sabrım tükendi artık bende boyatıcam..

Organik boya bende cok istiyorum cok sıkıldım bu halimden hangi markaya boyuyorsunuzkizlar ? Bana iki kutu ancak yeter ama fiyatlar en aşağı 40 dan basliyor.

Canım ılk seferınde Henna dıye kına ıcerıklı bır boya ıle boyamıstım . 2, sınde loreal ınoa amonyaksız kullandım .

Ay biliyor musun dün sabah açlık şekerim ilk defa 112 çıktı bende şok oldum en fazla 90 çıkıyordu. Dedim hatta kendi kendime bu gittikçe yükseliyor mu ne diye.

Evet bende yatıp kalkarken zorluk çekiyorum yatarken arada nefesim kesiliyor. Dün ayak tırnaklarımı 30 dk da falan kestim. Çok zordu :)

Ay canım benim ya bende simit yemiştim ozaman 202 çıkmıştı benimde

Ay biliyor musun dün sabah açlık şekerim ilk defa 112 çıktı bende şok oldum en fazla 90 çıkıyordu. Dedim hatta kendi kendime bu gittikçe yükseliyor mu ne diye.

Tatlım şimdi oluşan dıyabetımızn bır sebeplerınen bırı de yumurcaklarımızın ıc organlarımız uzerınde olusturdugu baskıdır. Yanı bebısın pankreasa baskı yapması nedenıyle ınsulın salgılanamıyor . Ehh zaman gectıkce besbısler buyuyor , buyudukce baskı artıyor baskı arttıkca da pankreasın ınsulın salgısı ıyıce dusuyor sonuç? mu Şeker değerımız yükselıyor..
( vucudumuz gereklı ınsılunu salgılayamayınce kandakı seker yukselıyor denge bu )

Ay canım benim ya bende simit yemiştim ozaman 202 çıkmıştı benimde

tatlım demek kı sımıt pogaca gercekten ve gercekten sekerı yukseltıyormus ,ıkımızde denedık ve test ettık , en ıyı ogrenme deneme yanılma yontemıdır derım ben hep ...

PIŞ MA NIM vallahı yemıcem bır daha soz

Evet özellikle hazır olanlar çok yükseltiyor. Mesela ben yoğurtlu makarna ekmek falan yiyorum okadar yükseltmiyor ama bu hazır gıdalar ve fast food aşırı yükseltiyor. Bi kerede pizza yedim 190 çıktı ordan biliyorum

Son düzenleme:
Canlarım ,
Emınım 50 kere sorulmuştu daha once ama buılamadım sımdı , su alltakı bebegımızn dogacagı tarıh yazısı nasıl eklenıyordu desem kızmazsınız dımı ?

Bakın resmımı de ekledım daha yakından tanısabılırz artık :AAAAAAAAAAAAAAAAA olmuş olmuş sory tamam altta varmıs yenı gordum saskın ben

Son düzenleme:
günaydın kızlar. birkaç gündür koşuşturma halindeydik bebiş için. sağlık sorunu falan değil Allaha şükür. bir şeyler alma telaşı
yazılanların hepsini okuyamadım ara ara girdiğimde de pek.
şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr. iyi çıktı sonucum. alınan kilolardan bahsetmişsiniz beni geçebilen var mı bilmiyorum :44: ben 15 kilo aldım ve 24 haftadayım. doktorum diyetisyene gidiyorsun hemen dedi. artık ne yapıcam bilmiyorum, yediklerim konusunda dha dikkatli olup, düzenli yürüyüşler, evde egzersiz falan yapayım diyorum. siz bu konuda neler yapıyorsunuz? ben bu gidişle 30 kiloyla kapatıcam bu işi. Aman Allahım düşünemiyorum
bu arada hepsiburada da mothercare indirimi var. bir göz atın derim. oldukça indirimli. daha önce sizlerden çok güzel diye duyduğum için terddütsüz aldım. umarım gelince de içime siner. bu alışveriş olayı acayip moral yükseltti bende bu arada. çok eğlenceliymiş

slm kizlar.
az once doktor kontrolumuz vardi.bebegimiz son kontrolde zayif cikmisti simdi toparlamis cok sukur.1.247 gr olmus.haftasina gore en ileri olan yer bacak uzunlugu cikti :)
mantar cikmis onun icin ilac yazdi.dogumu, seklini ve yerini konusmak istedik henuz erken dedi.yuruyus onerdi herzamanki gibi.birde ayda 2 kilo almisim.bu normal.doguma kadar ayni istikrarda olmali kesinlikle fazlasina musadem yok,senin boy ve kilon icin 12-15 ile tamamlamak uygundur.maksimum 15 kilo ile doguma gireriz dedi.bebegide maksimum 3.400 olabilir, fazla olmasa iyi olur dedi.
2 hafta sonra kontrolumuz var.artik daha sık gorusecez dedi.hayirlisi..
bizden haberler boyle sagliklar herkese

Ankara daki arkadaslar guven parktaki dolmus duraklari varya onun karsisinda penguen pastnesi koray falan var onun yaninda bi cocuk magazasi gordum fiyatlar uygundu herseyi inceleyemedim ama bakim cantalari vardi ciccgo nivea bi markadaha vardi iicinde urunleri falan fiyatida 54 tl bos olanlarda 20-80 tl arasiydi bu arada ben bebisime lcw dan bisuru seyler aldim coook tatlilar

renkler cok guzel fiyatta uygun hayirli olsun minik beye
kac beden aldiniz acaba ?

teşekkür ederim. ben ne olur ne olmaz diye 62 beden aldım. yakası bu tipte olanları arıyordum, mothercare için de iyi şeyler duymuştum iyi denk geldi ama henüz görmedim inşallah fikrim değişmez görünce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…