- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Ben kraft aldım 2 adet baya geniş sallanabiliyor
hımm ne güzel galiba ben de öyle yapacam. bi alsaydım kafam rahatlayacak tı yaa. düşünmek bile beyin yorgunluğu. peki ölçüleri ney canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kraft aldım 2 adet baya geniş sallanabiliyor
hımm ne güzel galiba ben de öyle yapacam. bi alsaydım kafam rahatlayacak tı yaa. düşünmek bile beyin yorgunluğu. peki ölçüleri ney canım.
aranızda ankarada yaşayan hamileler var mı :44:
87 x 108 x 117 cm. canım rahatlıyor insan iyiki sona bırakmamaısım cok zorlanırdım
sabahtan beri bebek arabası bakmaktan beynim sulandı resmen. ve hala bi sonuca varamadımBebeğimin ana kucağı olduğu için travel sistem bebek arabası almaktan vazgeçtim. Tam yatarlı baston puset ya da hafif bi bebek arabası almayı düşünüyorum. tripper marka bi de Kraftın star joger modelini beğendim. Bunları bilen kullananınız var mı? Ya da önereceğiniz başka model var mı? Ne güzel her şeylerini tamamlamışsınız bebişlerin biz hala yerimizde sayıyoruz
ben varım canım.
ben varım canım.
şimdi dediğin bebek arabasına baktım canım fiyat olarak uygun kırmızı olan da hoşuma gitti açıkcası. ama üç tekerlekli olması kullanışlı mı acaba denge bakımından
aranızda ankarada yaşayan hamileler var mı :44:
ben ankarada yaşıyorum canım
arkadaşlar oyun parkını hangi marka aldınız
kızlar evde odada gündüzleri yanımızda yatması için tiny love düşünüyoruz kırmızısından kullanan ya da alan var mıki.güzel olduğıunu duydum sadece pahalı biraz...Araba konusunda hala kararsızlık devam ediyor...Siz neler aldnız?
Merhaba kizlar umarim hepiniz iyisinizdir aman dikkat edin grip kol geziyo ben tekrar grip oldum 1 kilo serum yedim geldim simdi daha iyiyim simdi o serumda kilo yapcak ama baska turlu vitaminle iylesme sureci uzuyor neyazikki ben cok merakli bi anneyim sanirim ama bu ay disimi sikicam gitmiycem doktora ay sonu muayenem bekliycem dahiliyeye muayeye olup serumumu yiyip ciktim simdi size bir sorum olacak sık sık ultrasona girmek bebege zararlimi acaba yani bu konuda biraz korkuttu kayinvalidem beni bi bilginiz varmi
yani daha ne takicaklar ceyrek cumhuriyeti birak o aldiklarina kalin bir bilezik takarlardi bebiseSorma canım ya âmin inşallah. Hala bide soruyor annem içinde bişey kalmasın kızım başka istediğin varmıydı diye. Çok duygulandım. Garibim bide diyorki annem doğumda sana bişey takamayız heralde. Anne dedim daha ne takacaksın siz almasaydınız ben onları alamayacaktım çok sağolun dedim.![]()
sagol canım ya cvp için.her gidişimizde unutuyoruz.bide 1.30 saatlik yol yani.ayrıntılı ultrason var salı gunu.eşimin de gelmesini cok istiyorum.onunda toplantısı varmış insallah ayarlarda oda kızını görur.daha elini karnıma koyup harekeini bile hissetmedi.bi garip oluyorum tuhaf oluyorum diyo.umarım doğuncada böle yapmaz :))
Benimkide yeni yeni hissediyor kızımızı. Bazen arka arkaya tekmeleri ile mutlu ediyor yavrum babasını. Aha gene mi vurdu gene mi vurdu diye geyecanlandığını görmek çok güzel gerçekten. Daha yeni yeni baba olduğunu farkediyor. Ve okadar merak ediyorumki kucağına verdiklerinde ne yapacağını :)![]()
Benimkide yeni yeni hissediyor kızımızı. Bazen arka arkaya tekmeleri ile mutlu ediyor yavrum babasını. Aha gene mi vurdu gene mi vurdu diye geyecanlandığını görmek çok güzel gerçekten. Daha yeni yeni baba olduğunu farkediyor. Ve okadar merak ediyorumki kucağına verdiklerinde ne yapacağını :)![]()