- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- 373
Sağolsun kızlar ya cevaplarınız beni çok rahatlattı.
inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza:)
Âmin canım inşallah sende alırsın miniğini sağlıkla kucağına. Fasulye şimdilik seninki :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolsun kızlar ya cevaplarınız beni çok rahatlattı.
inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza:)
Evet canım eyvah eyvaha gittik ama beklentilerimi karşılamadı çokta gülemedim keşke sağ salim 2 ye gitseydik
Kızlar şeker konusunda bana doktorum pilav,makarna,bulgur,hamur işi yok dedi.pekmez,reçel,tahin,çikolata,simit yok.tatlı yok.sadece et, balık, sebze ve salata yiyerek dikkat et dedi.bende içimden oldu yaşamıyalım bare dedim kek yok hiç bişe yok yaa3 kilo daha almışım toplamda 8 kilo etti normalde 12 kilo diyorlar 3 aya 4 kilo kaldı nasıl olcak bu iş:18:
sağsalim1 çok güzeldi ama 2si çok küfür içeriyor ya daha bizde gitmedik bakalım recep ivedik 4üde bekleyebiliriz yada patron mutlu son istiyor olabilir.
günaydın arkadaşlar, sabah ofise gelen bir arkadaştan bir haber aldım. baldızı 26 haftalık hamileymiş 1100 gr 34 cm civarlarında bebeğini dün almak zorunda kalmışlar. doğalı yaklaşık 12 saat olmuş. %50 yaşama şansı var demişler şuan küvezde.
bunu sizinle paylaşmamın ne kadar doğru olabileceğini bilmiyorum eğer yanlış yaptıysam lütfen beni affedin.
bizmle aynı haftada olduğu için paylaşmak istedim.
Bir de yine benim sıkıldığım bir konu var. yengem beni rüyasında görmüş doğuma gidiyomuşum o da götürmeyin doğuma daha çok var falan diyormuş. sonrada demez mi benim rüyalarım çıkar diye.
ayyy uğursuz yaaa. keşke bana sölemeseydi içime acı düştü.
kızlar lütfen yorum yapın bana.
Hımm birinci çok komikti gerçekten. Ivedik ta 21 Şubat'ta. Düğün dernek nasılki.
canım bende 40 kiloyla hamile kaldım 10 kilo aldım. ben napcem hele şu sıralar yemek konusunda beni durdurabilene aşk olsun :125:![]()
biz gitmedik canım bende merak ediyorum ama en çok merak ettiğim ivedik var eşim çok sever onun filmlerini. sinema işi rüyalarıma girdi ya dün gece bilet almış veriyordu banahamilelikte kafana bişey takıldı mı rüyalarına girermiş vala öyle
![]()
vücut kütle indeksi die bişe varmış eğer sen zayıfsan ilk başta 15 kiloya kadar normal diyor sana da 5 kilo kalmış:44:
Sorma 3-4 gündür bebeğimi görüyorum rüyamda hep bir besleme derdindeyim bilinç altımda öyle bileyim var ki. En son rüyamda yeni doğmuş bebeğe çoban salata yedirmeye uğraşıyordum ne salak rüyalar ya![]()
Bende memorialın kursuna katılıyorum,geçen seferki görüşmelerde epidural normal doğum ve epidural sezeryanı anlattılar.insanın korkusu azalıyor.doğum anına alışkin videolar vardı epiduralin nasıl yapıldığını gösteren.riski var tabi dura denilen zarı delerlerse ufakda olsa bir hafta kadar baş ağrısı yapabiliyormuş burda doktorun tebrübesi önemliymiş
Evet... Ama şükürler olsun ki doktorumdan hep güzel haberler alıyorum. Allahım ömür biçtiyse yavrularımız bizimle olacak. İnşallah Allahım kucağımıza almayı yazmıştır alnımıza:)Âmin canım inşallah sende alırsın miniğini sağlıkla kucağına. Fasulye şimdilik seninki :)büyüdükçe korkularında büyüyecek sevginde..
Evet... Ama şükürler olsun ki doktorumdan hep güzel haberler alıyorum. Allahım ömür biçtiyse yavrularımız bizimle olacak. İnşallah Allahım kucağımıza almayı yazmıştır alnımıza:)
Ben de siZin gibi minik tekmelerini hissetmek istiyorum yavrumun:)
10 kilo aldım ama göbüş harici belli tarafım yokbende anlamadım bu 10 kilo nerde ya ben hala aynıyım hatta 36 beden pantolonum yeni yeni sıkmaya başladı hala hamilelik reyonundan s bedeni bile bol geliyor bana
Ya KIZLAR bebeğim hareket etmeye başladı akşam üzeri sonra saat 7 de kesildi yine 22 de bi kaç hareketi daha oldu arada 5 saat var çok fazla değil mi ya. Bu ara çok az hareket ediyor neden böyle çok korkuyorum çok üzülüyorum. O benim herşeyim. Bişey olursa ne yaparım. Çok korkuyorum ya. 2 saatte 10 hareket ne benimki bugün toplasan 15 kez ancak hareketini hissetmişimdir. Keşke internetten bakmasaydım hareketin nasıl sayıldığına. Şimdi çok endişeliyim :18:![]()
arkadaşlar benim şeker yükleme sonucum çok garip.
ilk testte açlık 80, 50 gr yukleme ile de 167 çıkmıştı dr tekrarlayalım dedi.
100 gr la tekrarladık
aclık 88
1 saat 216
2 saat 140
3 saat 204 çıktı. dahiliyeye yönlendirdi oda tatlıyı kes dedi 6 öğün yemek yemeliymişim...
ee şimdi nolcak tekrar bakılcakmı acaba? 50 gr neysede 100 gr olan perişan etti beni bayılcaktım nerdeyse..
Canım, için rahat etmediğinde her seferinde doktoruna kalk git kendini kötü hissetme. Kalp atışlarına, suyuna, rahime, herseye iyice bakıp bebeğin bir sıkıntısı olup olmadığını anlayabiliyorlar nasılsa.
Çoğu kez bebek uyuyor ya da herşeye rağmen biz hissemiyor oluyoruz. Oğluma hamile iken çok yaşadım. Ne yaparsam yapayım kımıldamıyordu. Soluma yatarım, şekerli yerim, karnıma sertçe dokunurum, ses çıkarırım vs... kalkar hastaneye giderim, daha nts cihazını bağladıkları an cihaza küt! diye tekme atardı:) utanırdım hemşirelerden, inanmazlar 2-3 gün zor durdum kımıldamadı bile derdim, yemn edesim gelirdi.
Senin de öyledir umarım. İyi bir doktor annenin huzursuzluklarını önemser asla gereksiz geldin demez. Huzursuz oluyorsan muhakkak git, sonraki zamanlar için de rahat etmeni sağlayacaktır gitmen...