Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...
Emzik,biberon,bez,tarak :) Yine miniğe çorap (hiç yoksa)
Bana da atlet daha iyi geliyor,ama sezeryan olursan belki sütyeni daha kullanışlı olur senin için..
Bir tane nine geceliği öneriliyor hep önden düğmeli,pijamanla rahat edemezsen diye yine bu da..
Ben kendi listemide kontrol ettimde ekleyeceğim var mı eksiğim diye :) güzel oldu bu kontrol :)
okudum canım allah ım sana da nasip etsin inşallah.
merhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...[/QUOT
ben de okudum canm inşaalah sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip eder allah sana da![]()
merhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...
bende okudum canım rabbim tez zamanda yavrucağına kavuştursun seni ve senin gibi evlat sahibi olmak isteyenleri inşallah![]()
Allah razı olsun arkadaşım..
kızlar bende mayıs annesi olarak aranıza katıldım..aslında öncden de aranızdaydım ama işten fırsat bulduğumda ara yazdıklarınızı takip ediyordum sadece...an be an hissettiklerinize, paylaşımlarınıza daha fazla kayıtsız kalamadım ve üye olup, yazdım hemen...güzel bi paylaşım olmuş, bebeklerimiz, kocalarımız, kayınvalidelerimiz vs... gerçek, sıcak ve samimi bi ortam var burda....heyacınımızı üzüntümüzü stresimizi paylaşmak keza dinlemek çok iyi gelioooo....
bebeğimizi 29 Mayıs gibi bekliyouz inşallah bi aksilik olmazsa.ben de heyecanlı annelerdenim sanırım,
evtipi ana kucağı, odası, hastane çıkışı, uyku seti, nevresim takımı, zıbınları, küveti tamam gibi...ama daha alınacak birsürü şey var...skıştırmadan yavaş yavaş keyfini çıkara yapmak istiyorum ben de..yalnız isim konusunda çok karmaşığız...
benden şimdilik bu kadar...fırsat buldukça ara ara yazıcam mutlaka...
canım ben hem fatiha hem de ayetel.kürsi okudum.Allahım tez zamanda sana da bebek verir inşallah
Canım değerlerin iyide tokluğa yanlış bakıyorsun biz gebe olduğumuz için 2 saat sonra tekrar acıkmaya başlıyoruz. Tokluğa yemekten 1 saat sonra bakıyoruz.
okudum canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Süpriz bekleyecez son zamanlarda galiba :)
Eşimin doğum günü 8 Mayıs,zaten o büyük bir heyecanla bekliyor bi güzellik yapar mı kızım diye
Bende meraktayım :) Sanırım son zamanlarda doktorlarımız bunu da konuşur gb geliyor..