Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okudum allah kabul etsin bir de duyduğum başka birşey varki daha önce isteyenler olmuştu 41 hamileden 41 ayetel kürsi okunması da iyiymiş diye biliyorum allahım kabul etsin inşallah tüm dermanları veren rabbim sana da bebeğini nasip etsin inşallah
Sagol Alah razı olsun arkadaşım..inş onuda yaparım bu bitsınde..kaldı 24![]()
bende okudum canım Allah hayırlı evlat nasip etsin.
Sagol Alah razı olsun arkadaşım..inş onuda yaparım bu bitsınde..kaldı 24![]()
Aynen öyle canim yaşayacağı varsa yasarmis öyle diyorlardı
dr dedi mi bir saat sonra die bana nie 2 saat dediki acepOho ben tokluk şekerime. Yemekten 2 saat sonra baksam benim hep 110-120 lerde çıkar :) .1 saat sonra bakmamız lazım oyüzden :)![]()
ii olmus paylastigin cok hosuma gittiEfendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
bnde okudum canimmerhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...
kızlar bende mayıs annesi olarak aranıza katıldım..aslında öncden de aranızdaydım ama işten fırsat bulduğumda ara yazdıklarınızı takip ediyordum sadece...an be an hissettiklerinize, paylaşımlarınıza daha fazla kayıtsız kalamadım ve üye olup, yazdım hemen...güzel bi paylaşım olmuş, bebeklerimiz, kocalarımız, kayınvalidelerimiz vs... gerçek, sıcak ve samimi bi ortam var burda....heyacınımızı üzüntümüzü stresimizi paylaşmak keza dinlemek çok iyi gelioooo....
bebeğimizi 29 Mayıs gibi bekliyouz inşallah bi aksilik olmazsa.ben de heyecanlı annelerdenim sanırım,
evtipi ana kucağı, odası, hastane çıkışı, uyku seti, nevresim takımı, zıbınları, küveti tamam gibi...ama daha alınacak birsürü şey var...skıştırmadan yavaş yavaş keyfini çıkara yapmak istiyorum ben de..yalnız isim konusunda çok karmaşığız...
benden şimdilik bu kadar...fırsat buldukça ara ara yazıcam mutlaka...
merhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...
benim alışverişim de bitti sayılır.
BÜYÜK EŞYALAR
oyun parkı yatağı ve yorgan takımı(şarşaf,yorgan,yastık)
puset
küvet,maşraba,kova, ve file
eşya çantası
KIYAFET
hastane çıkışı 11 li ve 5 li iki tane
0-3 ay için üç tane zıbın takımı
0-3 aylık üç tane ayaklı pişama ve omuzdan düğmeli üst
0-3 aylık bir tane tulum
0-9 aylık 3 tane tulum
kısa,uzun,vesıfır kol olmak üzere 8 tane çıtçıtlı badi
6-12 ay üç tane alt üst takım
bornoz takımı
5 çift çorap
2 tane önlük
3tane eldiven
BATTANİYE
2 tane örgü
3 tane penye
2 tane pazen
1 tane peluş
DİĞER
şampuan
bebek kremi
pişik kremi
bebe yağı
sabun
pudra
tarak ve fırça
tırnak makası
merhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...
Okudum canım Allah seninde kucağına evlat almayı nasip etsinmerhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...
kızlar hazır toplanmışken size bişey sorcam. benim gebe kalmadan önce adet düzensizliğim vardı. gebelik haftamı hesaplarken adet dönemi ortalama 28 gün diye hesaplama yapılıyor. ama benim 30 36 32 civarları sürüyordu. e haliyle gebelik haftasını etkiliyor. bazen 24 bazen 27 haftalık oluyorum. BENİM GİBİ ADET DÜZENSİZLİĞİ OLANLAR NASIL HESAPLIYOR ??
Yok canım bizimki şimdilik RENGİN, ama yarın ne olur bilemiyorum. Eşim geçen hafta da Irak'a gitti oradan dönüşte de ilginç isimler bulmuştu ROZARİN mesela ömrümde ilk kez duydum
Ben de okudum. Insallah Rabbim gonlune gore versin canim.Sagol Alah razı olsun arkadaşım..inş onuda yaparım bu bitsınde..kaldı 24![]()
Bende okudum canım Allah kabul etsin inşallah .Sagol Alah razı olsun arkadaşım..inş onuda yaparım bu bitsınde..kaldı 24![]()
Ben olsam Nivea alirdim
Canim daha önce de bir iki kez hasta oldum ama diğer çalışanların da mazeretleri oluyor ben hamile olduğum için 37 ye kadar çalışsam bile dönem bitmemiş oluyor 1 son 1 ay derse girecek birini bulmaları lazım nasılsa diye böyle yapıyor Allah bana muhtaç eder inşallah...
Benim 12. Haftaya kadar hep uyumluydu sat ile sonra 1 hafta ilerledi bir sonrakinde 10 gün ilerdeydi sonra yine 1 haftaya düştü falan... bpd ac fl HC değerleri kimi 3 gün kimi 5 gun ilerde şimdi... kafasına göre takılıyor minigim yalnız 15 16. Haftalarda kılo kaybettiği zamanlarda 10 gün önde çıkıyordu iyi beslendiği zamanlarda da daha az önde çıkti ben de biz ne yaparsak yapalım onlar bildiğini okuyor cikarimina vardım
bence değerlerin iyi sayılır benimki tokluk 200 ün üstünde hep.
siz bide doğunca görün annelik nasıl zor![]()
Güzel fikirmiş :) Hem o zaman karışıklık olmazŞu eksikti,bu böyleydi fln diye..
Ne güzel bir paylaşım olmuş..İnşallah Allah bu kadar yardımcımızken başladığımız annelik yolculuğunu sonrasında da hakkıyla yapabiliriz..