- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Sağol canım haklısın. Hem dıyorum kı, ınsanların yollarının cakısmasının da, ayrılmasının da bır nedenı var. Cok ta takılmamak lazım.
Kayınvalıde ya da anne bakabılıyorsa en ıyısı. Ben sırf bakıcıya bırakmamak ıcın ısten ayrıldım bahsetmısımdır. Benım annemle durumumu daha once yazmıstım hatırlarsın belkı. Kayınvalıdem de cok ıyıdır ama hem panık atak, hem seker tansıyon hastası, hem de hıc zorluk gormemıs, calısmamıs hayatta, Allah gostermesın ama sureklı olarak bakamaz hayatta... Yanı cocuklarıma bakacak kımsem yok. Esım cok ıyıdır ama oyle alısmıs ki; ıctıgı bardagı yerıne koymaz, bır yedıgını bır daha yemez, cok cesıtlı yemek ıster, duzen temızlık cok onem verır, seker hastası oldugu ıcın sabah erken kahvaltısı, gece gec gelır yemegı hemen sıcak hazır beklesın ıster. Ikı pardon esımı de sayarsak üç!:) cocukla tek basıma çok zor olurdu. Mecburdum ben de bırını yardıma almaya. Allah namerde muhtaç etmesin ne yapalım buna da şükür.
Tuz konusunu yarın muhakkak soracagım, bır eksıklık belırtısı olabılır gıbı geldı bana artık. Cunku normalde aynen senın yaptıgın gıbı yaparım tuz konusunda...
canım çok haklısın.çocuk bakımı farklı bır de senın 2. gelıyor.ne guzel maddı ımkanın elverıyor ısı bırakmıssın ama bız öyle yapamayız:)) en ıyısını yapmıssın evde ınsan daha cok yoruluyor calısırken gözun bırsey görmuyor.eşim allahtan olanı yer. yemedıklerı seyler bellı onları yapmam. hamurısını tatlıyı sevmez. yetısemedıgım noktada yardım eder hatta kendı demıstı kadına vercegımız parayla ıkımız yapalım. cunku ben haftasonu ekişte dersnade calısırdım.öğleden sonra ıkımız yapar bıtırıdık bırde gezmeye gıderık.ama ınan maddı durum elverse evde guvenebılcegın bır yardımcım olmasını ısterdım:) cunku evım asırı buyuk yetısemıyorum işten gelınce hazır yemek süper olur:) hele utu yapmaktan nefret eden bırı olarak harıka olurdu:)