Ben de mimarım canım, yaşım 29 Kıbrıs'tan mezunum ben de ama Aytanga hoca vardı yeni rahmetli oldu sever miydin bilmiyorum ben çok severdim kendisini, aynı zamanda Gülten Manioğlu ve Dilek Yıldız'da ve Günkut Akın Nur Akın girdi derslerime küçük bir itü gibiydi bizim okulda. İnşallah bizim Renginimiz de öyle akıllı zarif ve güzel olur teyzesi
İnşallah dediğin gibi olur, bugün toplantı için de kendini germe bebeğine yazık doğum yaptıktan sonra sana iş mi yok ki. Biz kadınlar çalışmak istedikten sonra önümüzde engel kalmaz.
Annesi süper güle güle kullansın meleğiniz.
Ben de yapmak istiyorum ama hiç öyle poğaça, kurabiye tarifleri felan yok elimde
Canım aynısını sabah okudum çok duygulanmıştım.
Ben Fatiha ve Ayetel Kursi okudum canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Hoşgeldiniz miniğiniz ve siz..
Beni ağlattın yaaa öğlen öğlen, aynen benim de yaşadıklarım her gün doktora gitmem her gün o aletle yumurtaların takibi o günler geldi aklıma Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Hoşgeldin canım, Allah bebişlerimize sağlık versin
Canım yaaaaa, neler yaşadın hatırlıyorum, Allah'a havale et gerisine karışma sen, daha fazla da ne kendini ne de güzel tatlı minişimizi üzme.
hhehehhe ben de ondan aldım durup durup bakıyorum çok komik
Canım soluksuz okudum resmen yazdıklarını, benimde plasenta yaşlanmasından ötürü en fazla korktuğum şey erken doğum Rabbim meleklerimizi günü gelene korur inşallah. Bu arada sancın gazdan olabilir mi acaba arada bana da oluyor da öyle ondan soruyorum?