2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bende okudum hem ayetel kürsi hemde fatiha.

vetsa mobilya canım .bende daha beşik bakmadım küçüğe.

inşallah o kişide allahından bulur ne kadar üzüldüğünü yıprandığını biliyoruz biz seni sadece yazdıklardan tanıyarak üzüldük senle beraber kaldıki o insan senelerce yüzüne bakmış evinde yaşamış yemeğini yemiş ne denir bu yaptıklarına bilemiyorum.allah şaşırtmasın kimseyi.bende tüm yaşananlardan hep şunu öğrendim her işte vardır bir hayır.eminim senin içinde şu andaki durum hayırlı olacak.ev işlerinde bitmiş artık rahat rahat yerleşirsin canım bende tüm ev işini kendim yaptım çok yoruldum ama oğlumun yüzündeki gülücüğü görünce hepsi geçti gitti.seninde oğluşun çok beğenecektir eminim yeni odasını.

okudum canım .rabbim en kısa zmanda kucağını bebeklerle doldursun inşallah.

Allah razı olsun

Canım bende okudum rabbim kabul etsin. Tez zamanda evladına kavuştursun. bende zor evlad sahibi olanlardanım. Hamile olduğumu bilmediğimde sürekli inşirah süresini okuyordum. Hatta türkçe mealinde,
5-Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul!

tekrarlardım. Tüp bebek tedavisi gördüğüm halde olmamıştı. Evladım normal yolla geldi:)

benım ılk tüp bebek denemen negatıf oldu..:43:ıkıncısı de hamıle kaldın 3 hafta surdu:43:kısmet

Herkese günaydın güzel anneler:)

Cuma günü son kontrolü olup yola çıktık. Önceki hafta kanama olmuştu çok az. Plesanta tekrar yukarı çıkmış ama benim kendisine pek güvenim kalmadı son ana kadar inanmıyorum nerde olduğuna :D 50'lik yüklemede şeker 158 çıktı doktor 100'lük istedi. Halbuki ben aç kalınca şekerim falan düşer baygınlık geçiririm doktorada söyledim bunu gebelikte olur dedi. 100'lük sonucu ne diyecek bakalım.

İstanbul'dayım artık şükür ki 8 saatlik yolculuktan sonra ayağımda şişme bile olmadı. Bir kaç gün çok yoğundu eşim bütün akrabalarını görmek istedi çok özlemiş kıyamadım gezdik beraber biri dedi göbeğin çok büyük doğuracak gibisin biri dedi hiç kilo almamışsın toplamda 8 kilo aldım doktorda normal dedi bence başka sorun yok dedim :D

Eşimde gitti çok zor oldu O'da zorlaştırma daha fazla dedi giderken yolcu etmeye gelmemi istemedi :( Annem,babam hatta ergen kardeşim bile :D gözümün içine bakıyor birşey olmasın bana diye ama çok özledim ben kocamı :(

Ve en büyük bomba İstanbul'a adım attım aynı gün proje işi için aradılar çok sevindim bir kaç masraf aradan çıkar böylece :))

Hoşgeldin canım. Nerelerdeydin uzun zamandır yazmadın? Allah kavustursun eşine, sağlıkla yavrunuza...

çok teşekkürler bilgiler için. senin gibi ben de tiny love gym istiyorum. temiz bir ikinci el bulamadım, ikinci el istememin sebebi de kimi bebişlerin oynamadığına yönelik yorumlardı. mecburen artık ne kadar pahalı olursa olsun alacağım. indirimi takip edeyim o vakit.

2 ellere ben de baktım ama insanın içine sinmiyor sanki yaaaaa aslında maddi durumum çok yok ama ne bileyim ilk bebeğimiz insanın özenesi geliyor sanki birşey bulamadım uygun ebebekte tekmele ve oynanın fiyatı 189 indirimli hali 136,08 e gelecek canım sen de takip et derim

benım ılk tüp bebek denemen negatıf oldu..:43:ıkıncısı de hamıle kaldın 3 hafta surdu:43:kısmet

Benimde 2 tup bebek negatif oldu ve onun disinda ilk 1 sene sadece haplarlarla tedavi gördum yumurta buyusunde catlasin diye olmadi onca haplara ignelere ragmen 3 bucuk sene tedavi görmeme ragmen olmadi gelmedi :25:
mayis ayindaydik hastanemizde kapanicakti yaz tatilinden dolayi ara verelim yaza giricez zaten dedik Yunanistana tatile gittik ilk kez okadar bosvermistik ilk kez okadar kavgasiz cocuksuz bir dusunceye sahip olmustuk derken dönuste 3 hafta sonraya doktorda randevu aldik tedaviye baslamak icin ve hastanede doktor yumurtalarima bakarken bebek kesesini gördu hicte yapmaya calismamistik hicte dusunmemistik nasil olurdu ki :53:
Herseyde bi hayir vardir onca seye ragmen olmayan bebek kendiliginden geldi yasadigim en buyuk mucizeydi bu olay
Allahim tum istiyenlere nasip etsin dilimdeki en cok duam budur cunki en cok ben anlarim bu durumu Allahim herseyin hayirlisini versin evladinda gelecegi zamaninda

benimde adet düzensizliğim vardı senin gibi doktor ilk zamanlarda bebeğin gelişimine göre ultrosondaki yeni adet tarihi düzenledi,şimdi buna göre uyumlu gidiyor.

bana haftasına göre uyumlu diyor ama sat tarihine göre böyle konuşuyor. yeni bir düzenleme yapmadı. son sat 20.08.

benimde 2 tup bebek negatif oldu ve onun disinda ilk 1 sene sadece haplarlarla tedavi gördum yumurta buyusunde catlasin diye olmadi onca haplara ignelere ragmen 3 bucuk sene tedavi görmeme ragmen olmadi gelmedi :25:
Mayis ayindaydik hastanemizde kapanicakti yaz tatilinden dolayi ara verelim yaza giricez zaten dedik yunanistana tatile gittik ilk kez okadar bosvermistik ilk kez okadar kavgasiz cocuksuz bir dusunceye sahip olmustuk derken dönuste 3 hafta sonraya doktorda randevu aldik tedaviye baslamak icin ve hastanede doktor yumurtalarima bakarken bebek kesesini gördu hicte yapmaya calismamistik hicte dusunmemistik nasil olurdu ki :53:
Herseyde bi hayir vardir onca seye ragmen olmayan bebek kendiliginden geldi yasadigim en buyuk mucizeydi bu olay
allahim tum istiyenlere nasip etsin dilimdeki en cok duam budur cunki en cok ben anlarim bu durumu allahim herseyin hayirlisini versin evladinda gelecegi zamaninda

çok sevındım arkadaşım allah tamamına erdırsın inş..düşünmeyım dıyorum ama olmuyor..kımı hamıle görsem kımı bebeklı görsem canım yanıyor ..kıskanmıyorum ama bılmıyorum tarıfı çok zor...allah yardımcım olsun benım ve benım gıbılerın

Cuma günü son kontrolü olup yola çıktık. Önceki hafta kanama olmuştu çok az. Plesanta tekrar yukarı çıkmış ama benim kendisine pek güvenim kalmadı son ana kadar inanmıyorum nerde olduğuna :D 50'lik yüklemede şeker 158 çıktı doktor 100'lük istedi. Halbuki ben aç kalınca şekerim falan düşer baygınlık geçiririm doktorada söyledim bunu gebelikte olur dedi. 100'lük sonucu ne diyecek bakalım.

İstanbul'dayım artık şükür ki 8 saatlik yolculuktan sonra ayağımda şişme bile olmadı. Bir kaç gün çok yoğundu eşim bütün akrabalarını görmek istedi çok özlemiş kıyamadım gezdik beraber biri dedi göbeğin çok büyük doğuracak gibisin biri dedi hiç kilo almamışsın toplamda 8 kilo aldım doktorda normal dedi bence başka sorun yok dedim :D

Eşimde gitti çok zor oldu O'da zorlaştırma daha fazla dedi giderken yolcu etmeye gelmemi istemedi :( Annem,babam hatta ergen kardeşim bile :D gözümün içine bakıyor birşey olmasın bana diye ama çok özledim ben kocamı :(

Ve en büyük bomba İstanbul'a adım attım aynı gün proje işi için aradılar çok sevindim bir kaç masraf aradan çıkar böylece :))

canım hoşgeldin hep aklımdaydın.dedım heralde annesigilde ınternet yok . kanama olayınıda kafana takma..biz neler atlattık bunu da atlatacağız inşallah. yat dinlen keyfine bak.şeker olayınıda azcık dikkat ettin mi tamamdır. canın çok çekerse sütlaç ye:) eşinle kısa sürelıgıne tatlı ayrıldınız bunlat hoş ayrılıklar.benım de eşim 8 ay yurtdışı görevine gitmişti. ağla ağla içim çıkardı.ama o zamn tektim bak şimdi sen yaalnız degılsın bebiş var:nazar::nazar: istanbulda olman daha ıyı dr secenegın fazla olur tatlım..odası geldı bızım haylazın çok saol canım ama boyacıyla duvara resım yapcak elemanı beklıyoruz:))

Oh oh ne güzel haberler getirmişsin bizlere ben de seni merak ediyordum baya olmuştu yazmayalı. Annemler bazen bozuluyor ama canım ben de inan eşimin hasretine dayanamıyorum, hamilelikten sonra iyice bağımlı oldum adama yanımdan kalkerken bile nereye gidiyorsun aşkım diye sormadan edemiyorum.

aytanga dener beni yagane seven hocalardan biriydi ben de severdim çok da uzuldum haberi alınca. 3. dönemi almıştım. gunkut akın tum mimarlık öğrencilerinin en sevdiği hocalardandır. 3-4 tarih dersi rahat aldım ondan hatta bitirme jurimde de vardı. gulten le dileği ten ders almadım.
35 yaşındayım ben cnm, 2003 mezunuyum. istanbuldayım şimdi. gitmedim bi yere okuldan sonra(bir ara bandırma özel hastanesini yapmak için 1 sene kadar bandırmada idim). şimdi kendim birşeyler yapıyorum(şukurler olsun). bebek olduktan bir 6 ay sonra aktive olmayı dusunuyorum. home ofis proje çizer ve santiye takip yaparım yine.
Yaaa aslında ben de kendim birşeyler yapmak istiyorum ama çok korkuyorum, mezun olduğumdan beridir hep resmi kurumlardayım fakat sözleşmeli olarak kadrolu felan değil. Kendimi çok köreltiyormuşum gibi geliyor, bir yandan da eşimin işinin yoğunluğundan dolayı korkuyorum ben de tek başıma birşeyler yapmaya. Bir cesaret lazım bana ama yapı olarak da öyle değilim, en azından kpss yi halletseydim kadrolu kalır sözleşmem yenilenecek mi derdim olmazdı.

sanmıyorum canım. çünkü o sancıyıda çok çektim onun gibi değildi. allah korusun miniklerimizi zamanında sağsağlim kucağımıza alalaım inşallah:emir_bebek:
O zaman Allah tekrar yaşatmaz inşallah yaşadığın korkuyu, bununla geçmiş olsun inşllah. Ben de sabah doktorumu aradım ben türk kahvesi içebilir miyim diye. Bunun için mi aradın dermiş gibi birden sustu utandım kendimden, milletin hastalıklarına bak ben de kahvenin derdindeyim diye :26:

Bugün işten çıkınca yorgun olmazsam yufka alıp sigara böreği yapmak istiyorum buzlukta için bakalım.
Canım başka poğaça tarifi felan varsa bana da verirsen sevinirim.

kızlar facede kadınlar kulübünün sayfasında bir video var. 'yeni doğmuş bebeğin annesinden ayrılmak istememesi' diye bir video. ayy ağlayarak izledim. çok güzel. izleyin mutlaka. bir yandan yemek yiyorum bir yandan ağlıyorum. bu hamilelik nasıl garip birşey :))
O beni dün akşam mahvetti zaten, eşimle izledik ama ben salya sümük bir haldeydim. Bence tüm anneler izlesin, meleği nasıl da sakinleştiriyor annesinin sesi, nefesi...

Kizlar sizin bebisin hareketleri nasil benimki gitgide hareketsizlesiyor 1 hafta öncesine kadar tekmeleriyle uyaniyordum ve hareketlerinden uyumakta zorlaniyordum ama son 7-10 gundur hareketleri hem duzensizlesti hemde vurunca hafiften vuruyor dikkat etmesem hissetmiycem bile cok korkuyorum acaba boynuna kordon mu dolandi neden gucsuz geliyorki tekmeleri benim bildigim zaman gectikce tekmeleri acitir bende tam tersi oluyor cok gucsuz geliyor:14:

çok sevındım arkadaşım allah tamamına erdırsın inş..düşünmeyım dıyorum ama olmuyor..kımı hamıle görsem kımı bebeklı görsem canım yanıyor ..kıskanmıyorum ama bılmıyorum tarıfı çok zor...allah yardımcım olsun benım ve benım gıbılerın

canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ben ve eşim özel hastanenin para hırsı yüzünden boşuna tedaviler geçirdik:( başka hastaneye gittik doktordan birsürü fırça yedim meğersem problemimiz yokmuş. Biz de ne zaman boşverdik tatile gittik oldu hemde öyle yumurtlama gününde filan de değil. Rabbim hayrlısını versin, stres yapma bol bol dua et, bizimde dualarımız seninle hatta öğlen aklıma geldin tekrar dua ettim.

Benimde 2 tup bebek negatif oldu ve onun disinda ilk 1 sene sadece haplarlarla tedavi gördum yumurta buyusunde catlasin diye olmadi onca haplara ignelere ragmen 3 bucuk sene tedavi görmeme ragmen olmadi gelmedi :25:
mayis ayindaydik hastanemizde kapanicakti yaz tatilinden dolayi ara verelim yaza giricez zaten dedik Yunanistana tatile gittik ilk kez okadar bosvermistik ilk kez okadar kavgasiz cocuksuz bir dusunceye sahip olmustuk derken dönuste 3 hafta sonraya doktorda randevu aldik tedaviye baslamak icin ve hastanede doktor yumurtalarima bakarken bebek kesesini gördu hicte yapmaya calismamistik hicte dusunmemistik nasil olurdu ki :53:
Allahim tum istiyenlere nasip etsin dilimdeki en cok duam budur cunki en cok ben anlarim bu durumu Allahim herseyin hayirlisini versin evladinda gelecegi zamaninda

canım hemen hemen aynı kaderi yaşamışız: Bizde tatile gitmiştik yumurtlama günü falan aklımız da yoktu zaten bizimki yumurtlama gününde gelmemiş:) tatilden döndük yoğun iş temposu kardeşim düğünü derken ben reglimin geciktiğini farkettim test yaptık hamileyim. Mucizeydi:)

kızlar rabbim saglıklı sıhatli dogum yapmayı nasip etsin hepinize inşallah lütfen benim içinde dua edermisiniz benimde olsun ismim hanife 12 yıllık evliyim bebegim olmuyo :50::43::43::43: ederseniz cok memnun olurum.şimdiden allah razı olsun. hepinizden rabbim yar ve yardımcınız olsun.

3 tane ayetel kursı ve 3 tane fatıha okudum canım. ınsallh tez zamanda kavuşursun

dün gece doğru düzgün uyuyamadım gece 3 te uyandım sabah ezanı okunurken uykuya dalmışım... nefesim kesiliyo sanki hani nefes alıyorum ama yetmiyomuş gibi çok korktum gece bi türlü geçmek bilmedi...
bu arada bebişime birkaç parça bişey almıştım kargom dağıtıma çıkmış heycandan ölücem sanki :1: inş kalitelidir aldıklarımda pişman olmam

okurken o kadar duygulandım ki anlatamam. mucızen ne güzel gelmiş.psıkolojı cok önemli. ben cok kafaya takardım..drlar kafandan cıkart kendılıgınden olabılır derlerdi. ılaç tedavısı sonra asılama dedıler. kafam rahatlasın dıye tüp bebek yaptık.hadı dra gıtmeyeyım derdım. heray elımde gebelık testı negatıf görmekten bıkmıştım. hatta bır kere adetım 7 gun gecıkmıştı cok umutlanmıştım testı yaptık negatıfı gördum. ınanmadım on tane daha yaptım negatıff gene. sonra alttan bırseyın sızdıgını hıssettım lavboya gıttım hemen adet olmuşum. yanı psıkolojı cok öenmlı haklısın

melegım19 arkadasım buyuk gecmış olsun ben de tedırgın oldum haklsın ufak ufak baslamak lazım yıkamaya hastane cantası hazırlamaya

köseden arkdasım, senı sankı temmuz agustos tup bebeek topiğinden hatırlıyorum ozaman yazmazdım sadece okurdum..insallah bız de kavuşacagız bebişlerimize

canım hemen hemen aynı kaderi yaşamışız: Bizde tatile gitmiştik yumurtlama günü falan aklımız da yoktu zaten bizimki yumurtlama gününde gelmemiş:) tatilden döndük yoğun iş temposu kardeşim düğünü derken ben reglimin geciktiğini farkettim test yaptık hamileyim. Mucizeydi:)

Aynen canim benimki gec döllenme olmus...Sen gecikmen olunca anlamissin yine
benim 2 ay gecikmem oldu normaldede gecikmem oldugu icin anlamadim tabi tatil dönusu spora devam ettim hergun kosuyordum doktora gidene kadar agir sporlar yapiyordum göguslerim agriyordu kosunca yine farketmedim hic supelendmedim bile mide bulantisida yasamadim hic :)
tatil havasi bize yaramis :))
Tatilde istedigimi yedim ictim azicik alkolde aldim ama iyiki dozunu kacirmamisim

okurken o kadar duygulandım ki anlatamam. mucızen ne güzel gelmiş.psıkolojı cok önemli. ben cok kafaya takardım..drlar kafandan cıkart kendılıgınden olabılır derlerdi. ılaç tedavısı sonra asılama dedıler. kafam rahatlasın dıye tüp bebek yaptık.hadı dra gıtmeyeyım derdım. heray elımde gebelık testı negatıf görmekten bıkmıştım. hatta bır kere adetım 7 gun gecıkmıştı cok umutlanmıştım testı yaptık negatıfı gördum. ınanmadım on tane daha yaptım negatıff gene. sonra alttan bırseyın sızdıgını hıssettım lavboya gıttım hemen adet olmuşum. yanı psıkolojı cok öenmlı haklısın

melegım19 arkadasım buyuk gecmış olsun ben de tedırgın oldum haklsın ufak ufak baslamak lazım yıkamaya hastane cantası hazırlamaya

köseden arkdasım, senı sankı temmuz agustos tup bebeek topiğinden hatırlıyorum ozaman yazmazdım sadece okurdum..insallah bız de kavuşacagız bebişlerimize

Allah sag salim kucagimiza almayida nasip etsin insallah ikincisini istedigimizdede tedaviye gerek kalmaz....
yasim genc bu yasta onca hap igne kullanmak zorunda kaldim kilo aldim ama tatil öncesi hepsini verdim tatilimizi rahatca yaptik ama dönuste bebisimde benimleydi :) simdi aldigim kilodayim sukurler olsun ilk defa kilolarimi seviyorum

Back
X