herkese slmlar son trimestere girmekle beraber sanırım yalancı sancılarada merhaba dedik.
sabah sancıyla uyandım sol karın alt bölgesinde kasığın biraz üstünde gittikçe yayılan bi sancı bele doğru yayılıyor yaklaşık bi saat sürdü belirli aralıklarla devam etti şimdi geçti kızımda hareket etmeye başlayınca rahatlattı diyebiliim.
braxton hiks kasılmasıydı sanırım ikinci gebelikte daha hissedilir boyutta olurmuş..
gun boyunca takipte olacağım.konrolume 13 gun var
sizlerde dikkat edin kendinize ..
hepsi aynı ben normal doğumcu diye bu dr buldum daha ilk görusmede 2800 kg bebekte ne var herkes doğurur dedi. 3500 kg olsaydı ooooo dedi(ilk bebek 2800 n.doğmuştu)Tamamdır bekliyorum senden güzel tarifler :)
Canım öyle duygusal anıma denk geldi ki, gözlerimden süzülen yaşları tutamadımAlla hepimizi evladına sağlıkla sıhhatle ve zamanında kavuştursun inşallah.
Hayırlısı olmuş o zaman canım bak müdüründe de gayet ılımlıymış, bizimkiler de bugün görüşecekler iş için 3 arkadaş çalışıyoruz burada sanırım birimizi çıkaracaklar da kimi gönderecekler bilmiyorum, sen git derlerse de Aralık'a kadar beni idare edin gideyim derim sanırım.
Oferta çok geçmiş olsun, son 2,5 ayımız kaldı lütfen dayan, Allah bebeğine ve sana sağlık ve sıhhat versin dualarımdasın.
Ben de halen göbekten yapıyorum dün yaptığım yere doğru bir uçan tekme salladı ki korktum acaba ona mı denk geldi diye, bir iki kez kolumdan yapmayı denedim beceremedim, bacağıma zaten hiç saplayamıyorum. Arkadaşın biri de iğne kullanıyorum diye sezaryen yapıcakmış doktor dedi, ben iyiden iyiye alıştırdım kendimi zaten sezaryene, normal doğumu çok istiyorum ama başından beri doktor ayak bileklerimi sıkıyordu ve cıklıyordu sanırım o baştan alıştırdı beni doğum yapamayacak olmama.
bu gece bacağa krap girmesi ne demekmiş öğrendim
çığlık çığlığa uykudan uyandım kalsiyum yada mağnezyum sikliği sanırım diyimi? Karnıma kasılma olmadı ama henüz v bebeğim çok hareketsiz yine 2 gündür. Günler birbirini tutmuyor hiç
bu arada biberon aldınız mı?
Bende claxene magduruyum kollarim mosmor bi kac kere göbekten denedik cok acıdı belki psikolojiktirbisey sorcam doktorum bana clexane kullandığın icin normal doğum olmaz sezeryanla 38. Haftada alicam dedi herkese mi acaba ayni sey söyleniyor ???
Tamamdır bekliyorum senden güzel tarifler :)
Canım öyle duygusal anıma denk geldi ki, gözlerimden süzülen yaşları tutamadımAlla hepimizi evladına sağlıkla sıhhatle ve zamanında kavuştursun inşallah.
Hayırlısı olmuş o zaman canım bak müdüründe de gayet ılımlıymış, bizimkiler de bugün görüşecekler iş için 3 arkadaş çalışıyoruz burada sanırım birimizi çıkaracaklar da kimi gönderecekler bilmiyorum, sen git derlerse de Aralık'a kadar beni idare edin gideyim derim sanırım.
Oferta çok geçmiş olsun, son 2,5 ayımız kaldı lütfen dayan, Allah bebeğine ve sana sağlık ve sıhhat versin dualarımdasın.
Ben de halen göbekten yapıyorum dün yaptığım yere doğru bir uçan tekme salladı ki korktum acaba ona mı denk geldi diye, bir iki kez kolumdan yapmayı denedim beceremedim, bacağıma zaten hiç saplayamıyorum. Arkadaşın biri de iğne kullanıyorum diye sezaryen yapıcakmış doktor dedi, ben iyiden iyiye alıştırdım kendimi zaten sezaryene, normal doğumu çok istiyorum ama başından beri doktor ayak bileklerimi sıkıyordu ve cıklıyordu sanırım o baştan alıştırdı beni doğum yapamayacak olmama.
Bende claxene magduruyum kollarim mosmor bi kac kere göbekten denedik cok acıdı belki psikolojiktirbisey sorcam doktorum bana clexane kullandığın icin normal doğum olmaz sezeryanla 38. Haftada alicam dedi herkese mi acaba ayni sey söyleniyor ???
arkadasım yaptıgımız araştırmalar sonucunda önerilen philips aventnatural cam biberon aldık 2 adet biri büyük biri küçük boy. Tavsiye ederim.
iyigeceler anneler.....
uyku tutmadı
canım sıkkınbugun dr a gittim.yüksek tansiyonum varmış.sıkı takip edilmem lazımmış.
bebeğim de tersmiş.haa bide idrar yollarında enfeksiyon....
karnımdan iğneoluyordum ama son 1 aydır kollarımdan vuruluyorum yer kalmadı çok acıyo alışamadım şu clexana
mevla hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin...
Canım diyanetik tatlınyeme bence onun içinde aspartam var tatlandırıcı bebeğe zararı olabilir. Arada bir üstlü tatlı ye sende küçük bir porsiyon. Diyanetik tatlıdan iyidirsabah açlık 100 civarı 1.saat tokluk hep 200 ün üstünde çıkıyor canım.zaten birinci saat önemliymiş hamilelikte.şimdi sabah ve akşam ölçeceğim en azından iki kere deleceğim parmakları bide ben ikinci saatleride ölçüyordum ondanda kurtuldum bari bunlara sevineyim dimi.
bende aynen günde bir iki bardak çay içmezsem mutlu olamıyorum.hatta hergün bir tane türk kahvesi içerim bu kadar sorun arasında bide buna takılırsam mahvoldum demektir.
canım bende öyle sanıyordum ama yenmiyormuş.acaba diyabetik olan tatlılardan yiyemezmiyim
bakalım bir başlayayıda insülüne göreceğiz değerler nerelere düşecek.kafama takmamaya çalışıyorum tabi ama zor.
inşallah canım.dün doktor epey sert konuştu benimle şeker konusuna çok dikkat et filan diye birazda korkuttu diyebilirim.insülündende korkuyorum iğneleri nasıl yapacağım merak ediyorum.
bu şekerin en iyi tarafı kilo alımım durdu yemediğim için hatta kilo verdim .toplamda 8.5 kilo dayım şimdilik.iyi taraflarını görmek lazım tabi oayın birazda.
günaydın kızlar bebeğimin odası geldi kuruluo şimdi acayip merak ediorum :)) bide bebek arabasına karar vermek istioruz içimize sinen wollex new york manhattan modeli ama tabi gözümüzle görmediğimiz için eminde olamıoruz fikri olan var mı acaba bu araba hakkında ??
http://www.hepsiburada.com/liste/wo...?productId=ailewlx160-051&categoryId=60002068
bide alından ateş ölçer almayı düşünen arkadaşlar hangi markayı önerirsinz??
yok canım ebe değilim ama hemşirelik mezunuyum.çalıştığım hastanede 6ay kadın doğuma verilmiştim.o sebeble biliyorum
Çay konusundan konuşulmuş. cok açık olduğu sürece çay dr içebilirsin demişti o kadar ayrıntılara detaylara girmeyin bir şey olmaz demişti hatta bende bitki çayını günde 2-3 bardak serbest bırakmıştı.( ben bitki çayı hiç içmedim sadece grip oldugumda nane-li,mon ) onun dışında türk kahvesi bir fincan günde bişi olmaz demişti. (kahve hiç içmedim)
benim mideme açık çay akşamları çok iyi geliyor rahatlatıyor akşam 2-3 bardak çok açık çay içiyorum içmezsem midem yanıyor ve uyuyamıyorum. açık çayı mide yanmasına tavsiye ederim bende çözüm oluyor.
benimde bacaklarım acıyo yürümekte çok zorlanıyorum bazen ve bebek doğana kadarda böyle kslıcakmışşbu gece bacağa krap girmesi ne demekmiş öğrendim
çığlık çığlığa uykudan uyandım kalsiyum yada mağnezyum sikliği sanırım diyimi? karnıma kasılma olmadı ama henüz v bebeğim çok hareketsiz yine 2 gündür. günler birbirini tutmuyor hiç
bu arada biberon aldınız mı?
benim çok fazla bel ağrım olmasada geceleri artık uyuyamıyorumaldığım nefes sanki yetmiyo sürekli derin nefes almayaçalışıyorum yastığımı dikleştiriyorum biraz rahat ediyorum bu seferde boynum tutuluyo napıcam bilmiyorum eşimi işe yolculadım onunla beraber bişeyler yedim şimdi yatıp uyumayı düşünüyorum..
Sağol canım burda sakinleşmesem Müdüre patlardım kesinTatlıya bağlanmasına çok sevindim, gözün aydın canım, en iyi çözüm oldu belki de
Canim bence çok canın isterse diyabetik ürünlerden ye ama abartma sakin onların da zararı var çünküsabah açlık 100 civarı 1.saat tokluk hep 200 ün üstünde çıkıyor canım.zaten birinci saat önemliymiş hamilelikte.şimdi sabah ve akşam ölçeceğim en azından iki kere deleceğim parmakları bide ben ikinci saatleride ölçüyordum ondanda kurtuldum bari bunlara sevineyim dimi.
bende aynen günde bir iki bardak çay içmezsem mutlu olamıyorum.hatta hergün bir tane türk kahvesi içerim bu kadar sorun arasında bide buna takılırsam mahvoldum demektir.
canım bende öyle sanıyordum ama yenmiyormuş.acaba diyabetik olan tatlılardan yiyemezmiyim
bakalım bir başlayayıda insülüne göreceğiz değerler nerelere düşecek.kafama takmamaya çalışıyorum tabi ama zor.
inşallah canım.dün doktor epey sert konuştu benimle şeker konusuna çok dikkat et filan diye birazda korkuttu diyebilirim.insülündende korkuyorum iğneleri nasıl yapacağım merak ediyorum.
bu şekerin en iyi tarafı kilo alımım durdu yemediğim için hatta kilo verdim .toplamda 8.5 kilo dayım şimdilik.iyi taraflarını görmek lazım tabi oayın birazda.
Inşallah umduğun gibi olurTamamdır bekliyorum senden güzel tarifler :)
günaydın güzel anneler
herkes iyidir inşallah kasık ağrılarım geçti gibi arada oluyor sanırım üşütüyorum diyorum benim idrar yollarıyla ilgili gibi geliyor hayırlısı bakalım bu arada kıyafetleri yıkamaya başlayın derim 3 gündür yıkıma yapıyorum daha ütüye geçemedim son zamanlar zorlar gerçekten bide istanbulda oturanlara sorum olacak eminönünde uygun diyorlar fiyatlar bebek sekeri için bildiğiniz yer varmı int bi blogta okudum 120 liraya 75 adet seker yapmış ama metal gemi seklinde orijinal duruyor klasik değil bana uygun geldi keçe felan yapan birkaç yerler görüştüm 4 liradan başlıyor en basiti tanesi 7 liraya kadar çıkıyor 50 adet yapsam yeter bana emin önü hakkında bilgisi olan paylasabillirmi? haftaya eşim izin alabilirse hafta içi gitmeyi düşünüyorum artık ağırlaştık sonra cok zor olur herhalde
Braun almaya karar verdik biz :)
Daha dun doktordaydim canim.bebegin durumu normal doguma musait dedi.hattanormal dogumda sanci baslarsa igne yapmadan gel dedi eger sezeryan istersen bi gun onceden keseriz igneyi diyede anlatti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?