2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

o haftalarda bendede olmuştu dönem dönem olacak sanırım bebek pozisyonu değişiyo oda kasıklara baskı yapıyor bizde ağrı olarak hissediyoruz ama yinede cok olurda dr görüş bence

bu gece bacağa krap girmesi ne demekmiş öğrendim
çığlık çığlığa uykudan uyandım kalsiyum yada mağnezyum sikliği sanırım diyimi? karnıma kasılma olmadı ama henüz v bebeğim çok hareketsiz yine 2 gündür. günler birbirini tutmuyor hiç

bu arada biberon aldınız mı?

hepsi aynı ben normal doğumcu diye bu dr buldum daha ilk görusmede 2800 kg bebekte ne var herkes doğurur dedi. 3500 kg olsaydı ooooo dedi(ilk bebek 2800 n.doğmuştu)

arkadasım yaptıgımız araştırmalar sonucunda önerilen philips aventnatural cam biberon aldık 2 adet biri büyük biri küçük boy. Tavsiye ederim.

Daha dun doktordaydim canim.bebegin durumu normal doguma musait dedi.hattanormal dogumda sanci baslarsa igne yapmadan gel dedi eger sezeryan istersen bi gun onceden keseriz igneyi diyede anlatti.

Oy oy oy o ucan tekmeden bende yedim bir gun hatta kanattim simdi taktikle atiyorum.benim ignem 17.30 daydi simdi 17_18 arasien durgun oldugu zamanda atip geciyorum.cok sukur sıkınti olmadi bir daha.bazi doktorlarin anladigim kadariyla sezeryan isine geliyo.benim doktorum karari bana birakiyo.normal doguma uygunsun ama sen bilirsin tabi diyo.

canım ben 0,4lük celaxan vuruluyorum.ben de göbekten yapamıyorum artık.kollarımı bazen kaldıramıyorum ağrıdan.doğum hakkında biçok şey okudum.iki ayrı özel hastaneye gidiyorum düzenli olarak.merak edip iki druma da sordum ikiside doğuma bir hafta kala iğneyi bırakacğz dedi.doğuma da sıkıntılı bidurum olmadığı sürece normal yapabilirsin dediler.oysa ben normal doğumda kılcal damarlar patladığından kanama artıyo ve iğne kullananlar için riskli diye biliyordum.öylede duydum hep.ama drlar böyle diyor.bakalım ne olacak.biz ve evlatlarımız önce Allah a sonra drlara emanet artık...

arkadasım yaptıgımız araştırmalar sonucunda önerilen philips aventnatural cam biberon aldık 2 adet biri büyük biri küçük boy. Tavsiye ederim.

29. haftadayım 28 görünüy seninki doğru mu canım ya acaa SAT ı mı yanlış girdim diye bakındım nerden düzelteceğimi bilemedim

medel nın calma diye bir biberonunu aldım ben 49 tl cam değil ama ane memesi olarak tasarlanmış bebek emerse süt gliyo emmezse akmıyor fikriniz değişirse geri alırı dediler acaba cam m alsaydım diye kafam karıştı olmazsa bir tane de cam alırım sizin önerdiğinizi

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım. Tuzlu yeme dikkat et tansiyonda çok önemli. Vücudunda aşırı ödem olursa mutlaka doktora git.

günaydın kızlar bebeğimin odası geldi kuruluo şimdi acayip merak ediorum :)) bide bebek arabasına karar vermek istioruz içimize sinen wollex new york manhattan modeli ama tabi gözümüzle görmediğimiz için eminde olamıoruz fikri olan var mı acaba bu araba hakkında ??

http://www.hepsiburada.com/liste/wo...?productId=ailewlx160-051&categoryId=60002068

bide alından ateş ölçer almayı düşünen arkadaşlar hangi markayı önerirsinz??

Canım diyanetik tatlınyeme bence onun içinde aspartam var tatlandırıcı bebeğe zararı olabilir. Arada bir üstlü tatlı ye sende küçük bir porsiyon. Diyanetik tatlıdan iyidir

Braun almaya karar verdik biz :)

Rüyamda bebeğim olmuştu..Öyle tatlıydı ki,öyle güzel hssettirdi ki rüyamda bile..
Sonra garip şeyler görmeye başladım,emziği boğazına kaçtı sapsız küçük bişeydi,parmağımla çıkardım
Sonra da kontrol yapılan bi hastane yıkılıyordu Sezen diye bağıra bağıra içeri koşuyordum,kucağıma aldım..
Aslında huzursuzda uyumadım ama:26:

Benim miniğinde hareketler iyice değişti,çok sağlam tekmeler yiyorum,sabah kıpırdamasına uyandım ve ilk defa tamemen ne kadar olduğunu bile tahmin edebildim,ellerimin altında acayip birşeyler yaptı :) Tamamen karnıma yayılmış durumda her yerden başka hareket hissediyorum..Büyüyüncede hissetmek daha farklı,daha güzelmiş

Evet bende açık çay içiyorum ayda bir Türk kahvesi yada latte kahve içiyorum. Hastalanınca ıhlamur içiyorum. Birde bugün içtim papatya çayı hoşuma gitti akşamları içecem bundan sonra. Doktorum papatya çayı içebilirsin hem sakinleştirir rshatlatır demişti. Abartmamak koşulu ile tabi. Papatya çayını tavsiye ederim

benimde bacaklarım acıyo yürümekte çok zorlanıyorum bazen ve bebek doğana kadarda böyle kslıcakmışş
çook zormuş şu hamilelik Allah yardımcımız olsun...
biberon olarak avent yenıdogan baslangıç seti öneririm
1 emzigi 2 büyük 2 küçük biberonu ve temizleme fırçası mevcut... biberonun başlıkları annenın gögüs ucuna benzer uretılmiş ve onu kullansada bebişler memeyi bırakmazmış

demek ki hepimizin sorunları aynı anda başladı...bende nefes alamıyorum 2-3 yastık koyuyorum birde yan yatınca karnım havada kalıyor altına da yastık koyuyorum...bence bizim gebeliğimiz şimdi başlıyor...uykusuz geceleriçim yanmış gece kalkıp portakal yiyorum deli gibi yiyecek birşeyler aradım gece 4 te

Tatlıya bağlanmasına çok sevindim, gözün aydın canım, en iyi çözüm oldu belki de
Sağol canım burda sakinleşmesem Müdüre patlardım kesin
Canim bence çok canın isterse diyabetik ürünlerden ye ama abartma sakin onların da zararı var çünkü
Inşallah umduğun gibi olur

Havuzluhanda anne ve bebekle ilgili a dan ze hersey var

Daha dun doktordaydim canim.bebegin durumu normal doguma musait dedi.hattanormal dogumda sanci baslarsa igne yapmadan gel dedi eger sezeryan istersen bi gun onceden keseriz igneyi diyede anlatti.

Ayyy benim doktorum bi tuaf demekki beni o kadar sartladi ki tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olucak herkesi sezaryana aliyoruz diyor hasta adam ( bana normal dogum anında sana kan kaybindan bisey olur dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…