2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ha ha cok guzelmis.maddiyati sıkınti degil .zaten cok fark yok arabada.ben cok kullanirim muhtemelen cunku disarita cok cikariz.kucakta zor olur kilo alinca.isimiz geregi sehir disinada cok cikiyoruz.araba benim icin cok onemli

araba guzel de araba koltugu extradan alınıyor, kendısının yok.. bız ınternetten en ucuz halıyle bulduk hepsını 1200 e geldı toplam.

bunlar da aparatları ile aldıgımız koltuk (maxi cosi= en dayanıklısı ve de korumalı)

$aparat.webp$araba koltuðu.webp

Ha ha cok guzelmis.maddiyati sıkınti degil .zaten cok fark yok arabada.ben cok kullanirim muhtemelen cunku disarita cok cikariz.kucakta zor olur kilo alinca.isimiz geregi sehir disinada cok cikiyoruz.araba benim icin cok onemli

ben aslında jane rider a karar vermiştim ama mamas papasın armadillosunu burada görünce buna da meyillendim şimdi. doğum mayısta olacağı için yaz mevsiminde bebeğide alıp çok dolaşırım diye düşündüğüm için arabayı konforlu almak istiyorum. kolay açılıp kapanması bebekle başbaşa çıkabilmemi kolaylaştırır. Öteki türlü nasıl arabayı da alıp çıkıcam çok zor. slingler var ilk aylar için ama onunda süresi oldukça az. bu arabayı çok sevdim mağazada gidip göreyim:D

aşk olsun arkadaşlar dün paylaştım bunu bir kişi de geçmiş olsun demedi çok kırıldım yaa. ben ne sıkıntım varsa buraya yazıyorum ama hiç cevap yazan olmuyor:5::5::14::14:

canım üzme kendini benim de oluyor genelde, kalabalığız gözden kaçıyor burda:) arada kaynıyoruz.
demir eksikliği var bende de,çayı bıraktım biraz toparlarım dedim ama olmadı. ilaca devam.

araba guzel de araba koltugu extradan alınıyor, kendısının yok.. bız ınternetten en ucuz halıyle bulduk hepsını 1200 e geldı toplam.

bunlar da aparatları ile aldıgımız koltuk (maxi cosi= en dayanıklısı ve de korumalı)

Eki Görüntüle 995818 Eki Görüntüle 995819

Tessekkur ederim ariycam bu markayi bakalim nerelerde.hafta sonu almus olurum heralde.tabi araba koltuguda cok onemli

aşk olsun arkadaşlar dün paylaştım bunu bir kişi de geçmiş olsun demedi çok kırıldım yaa. ben ne sıkıntım varsa buraya yazıyorum ama hiç cevap yazan olmuyor:5::5::14::14:

Görmemişşm canım çok geçmiş olsun anne olmak kolay değil katlanıcaz artık bebişler için

Evet epikator.Benim hic acimiyo alisti ondan sanirim.cunku ust kisimda sivilce oluyo diye normaldede orda jilet kullandim ben hep.her pazar 15 dk tum vucutta epilssyon aletini gezdiriyorum boylece daima tertemiz oluyor.

ben unı deyken bacaklarıma ve de kollarıma epılasyon yapıp KARINCA YUMURTASI YAGI surmustum smdı oralarda hıc cıkmıyor. kafasızlık ıste.. yapsana oraya da.. cok cıkmayınca umursamadım jılet jılet .. bıde sımdı gel gor..:30::17:
ağda yapıordum hamılelıkte önce.. ıyı gıbı ole cok cıkmaz bende.. ama smdı hormonlardan sebep.. yagıyor resmen.. goremıyorumda aynayla bakıyorum.. ust kısmı yapıorumda alt kısma egılemıyorum artık.. tek kurtarıcım annem..

bende ısterdım herkes gıbı eşime yaptırmak :) ama o korkuyor, içi kalkıyormuş, kendıne yapılıyor gıbı hıssedıyormus :D yapamıyor kuzum kıyamam..:70:

Gecmis olsun canim.

canım üzme kendini benim de oluyor genelde, kalabalığız gözden kaçıyor burda:) arada kaynıyoruz.
demir eksikliği var bende de,çayı bıraktım biraz toparlarım dedim ama olmadı. ilaca devam.

geçmiş olsun o kadar çok yazılıyorki bazen atlanmıştır canım

teşekkürler arkadaşlar. ya olabilir eminin gözden kaçıyordur ama hiçkimse sizler gibi anlamıyor beni ondan derdimi yalnız sizlere anlatabiliyorum.

ben aslında jane rider a karar vermiştim ama mamas papasın armadillosunu burada görünce buna da meyillendim şimdi. doğum mayısta olacağı için yaz mevsiminde bebeğide alıp çok dolaşırım diye düşündüğüm için arabayı konforlu almak istiyorum. kolay açılıp kapanması bebekle başbaşa çıkabilmemi kolaylaştırır. Öteki türlü nasıl arabayı da alıp çıkıcam çok zor. slingler var ilk aylar için ama onunda süresi oldukça az. bu arabayı çok sevdim mağazada gidip göreyim:D

Bende bakucam hafta sonu. gracoyu diye bir markayi sormystum ben iyi yorumlar aldim.bizzat gordumde hafif ve kullanisli.bulursan bu markayada bende ikisi arasinda karar vericem

Canim sen ne kadara aldin.bende alicam galiba bu arabayi

canım bız joker hello baby vb yerlerden almadık. kvdem chıco oyun parkı evo travel sıstem oyun parkı yatagı uyku setı bebek kıyafetlerını bebek magazasından aldı. pazarlıkta cok ıyıdır.bır de taksıt yaptırmış. travel sıstem 900 e maloldu dedi.ınternet fıyatı bıle 1200 tl.ayrıca netten bebek arabası almak rısk bence. normal bebek magazasında pazarlık şnsın cok oluyor..ben netten bır halı aldım basıma gelmedık kalmadı.görselınden farklı renk geldı ıade ıcın ugrasıp duruyorum:((( bebek arabanı görerek al.

canım bı anda cok kısı olunca yazan yazana .. bazen arada kayboluyo yazılar.. cok gecmıs olsun :(

ıyımısın pekı sımdı?

ılaclarını duzgun ıcıyomusun?

nıye ole olmus bıse dedılermı?

tansıyon onemlı o kac cıktı?

teşekkürler canım, muayene ücreti normalmiş.doktorun kimdi memnunsan ben de bi randevu almaya çalışayam doğum ücretini de sorarım. bulduğum yerler 5-6 bin lira civarı,hepsini göze almış durumdayım yeter ki iyi bir yer olsun.

Amerikan 5.5 bin istiyor doğuma acıbademe göre iyi(13000) maslaktaki. Biz amerikanda dogurcaz inşallah. Dr fena benim. Hastane kadar istiyor.

hangi siteden buldunuz acaba?

akşama eşime sorayım da ole cevap vereyım..

dolarla bırlıkte fıyatlar uctu ama o bulur yıne bıyerlerden.. buldugumuz lınkı atarım sıze aksam..

şimdi çıkma saatım geldı kızlar evden gorusuruz

ben unı deyken bacaklarıma ve de kollarıma epılasyon yapıp KARINCA YUMURTASI YAGI surmustum smdı oralarda hıc cıkmıyor. kafasızlık ıste.. yapsana oraya da.. cok cıkmayınca umursamadım jılet jılet .. bıde sımdı gel gor..:30::17:
ağda yapıordum hamılelıkte önce.. ıyı gıbı ole cok cıkmaz bende.. ama smdı hormonlardan sebep.. yagıyor resmen.. goremıyorumda aynayla bakıyorum.. ust kısmı yapıorumda alt kısma egılemıyorum artık.. tek kurtarıcım annem..

bende ısterdım herkes gıbı eşime yaptırmak :) ama o korkuyor, içi kalkıyormuş, kendıne yapılıyor gıbı hıssedıyormus :D yapamıyor kuzum kıyamam..:70:

benim eşimde yapamaz dayanamam diyor o yüzden ben kuaföre yaptırıyorum ne yazık ki 5 aya kadar kendim yapıyordum ama artık eğilemiyorum çok zor

Canım kusura bakma ben gozden kaçırmısım alınma guzelım:)
Gecmıs olsun gercekten demır cok onemlı bu arada muhakkak doktorunla konus sana takvıye ılaç yazsın Ben bugun ferplexfol serum kullanmaya basladımm tadı gayet guzel Tavsıye ederım.

Tessekkur ederim ariycam bu markayi bakalim nerelerde.hafta sonu almus olurum heralde.tabi araba koltuguda cok onemli

araba koltugu olarak kidney mi ne ole bısey vardı.. o da cok ıyıydı.. 790tl ydı tek basına.. guzeldı ama bıze fazla geldı acıkcası.. bi bakarız aksama.. ben cıktım grsrz :)

orası öyle canım katlanacaz da ne yapsam düzelmiyor doktor bu şekilde doğumda kan almak zorunda kalırsın diyor.

Bende de var kansızlık doktorum 2 ye çıkardı kan hapını..bende de baş dönmesi halsizlik çok oluyo ne yapacaz Allah yardımcımız olsun biran önce bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah hayırlısıyla

Back
X