- 7 Aralık 2008
- 598
- 32
- 648
ahh canım ya çok iyi anlıyorum seni.. benim kocamda saolsun elini pek bişeye sürmez.. anneme, bugün temizlik yaptım öldüm daha bişey yapamıcam artık dayanamıyorum belim çok ağrıyo kadın çağırıcam dediğimde aşkolsun niye söylemiyosun ben yapardım demeyi biliyo ama söylediğim zaman da çok yoruldum yarın yapsak olmaz mı diyo ve o yarınlar hiç gelmiyo.. bana yardım etmesini geçtim benim temizlediğim yerleri batırması üstüne tuz biber oluyo.. bazen isyan ediyorum millet karısının gözünün içine bakar senin karın hamile karnı burnunda ekstra ilgi göstermek yerine ekstra külfet oluyosun diyorum , sinirlerim gerildikçe kullandığım cümlelerin kırıcılığıda artıyo o kırıldıkça ben üzülüyorum dayanamıyorum tamam diyorum kırmıyım bişey demiyim o üzülmesinde banada yardım etmesin napıyım diyorum sonra ben onu bukadar düşünürken o beni hamile olduğum halde hiç düşünmüyo diye daha çok sinirleniyorum![]()
![]()
kızlar gerçekten böyle okudukça allah eşlerinize merhamet versin diyorum gerçekten kendini yıpratan herşeyi üstüne alan kadınların erkekler kıymetini bilmiyor ben annemin evinde erkek gibiydim babasız büyüdüğüm için bütün yükü çeker herşeyi halletmeye çalışırdım ama evlendikten sonra baktım çevremde ne kadar nazlı ben yapamam diyen kadın varsa kocaları gözlerinin içine bakıyo bende pek çok şeyi yapmıyorum yalan değil gerçi allah razı olsun markette bile hamileyim diye tek poşet bile taşıtmaz nereye gitmek istersem götürür gelir alır herşeyle ilgilenir bende biraz nazlanıyorum bu çocuğu beraber yaptıysak sefasını da cefasını da beraber çekeceğiz