2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar ben artık yürüyemiyorum normalmi bu durum bilmiyorum ama karnım sanki aşağı düşecek üst derim geriliyor görseniz mide falan dümdüz sadece göbek deliğim ve altı kocaman
sanırım yan yatıyo bebeğim ve bütün ağırlık aşağı doğru çekiyo beni:( halbuki yürümeyi çok istiyorum:25:

bende yürüyemiyorum 6 buçuk aylığım şuanda aynen senin gibi karnım geriliyor bebek düşücekmiş gibi hissediyorum hatta bazen farkında olmadan öne eğilip yürüyorum öyle aşırı karnımda yok ama niye böyle bilmiyorum,bende bol yürüyüş yapmayı düşünüyodum ama yarım satten fazla ayakta duramıyorum maalesef

arkadaşlar benim ki biliyorsunuz tüp bebek. her dr sankı başka doğum sekli yokmuş gibi sezaryan diyor.ben hep epidural normal istiyorum ama hiçbir zaman agzımı acamadım.tamam sıkıntılı bir gebelik yaşıyorum ama herşey kötü olcak değil ya.. Dün eşim yemekte canım sen keşke normal doğurabilsen dedi epidural normal varmış dedi.hem hemen ayağa kalkılıyor hem süt erken geliyor hem de 2. için 2 yıl beklememize gerek olmaz dedi:))))çunku benı takıp eden her dr neden tüp bebek yaptınız ki sizin normal olabılır acele etmıssınız dedı. ama bızım stresten olmadı.. ben gözlerimi kocaman açtım adam oturmuş bunları araştırmış.çünkü eşim birsey olcak diye çok korkuyor. eğer zaten sıkıntı olursa dr zaten sezaryanle alır dedi.hem epidural olunca doğum sancılarını fazla hissetmıyormuşsun dedi.. Bir konuşalım mı dr randevumuzda dedi. ben çok mutlu oldum hemen sarılıverdim.çunku yaş 31.. ikinci için 2 yıl beklemek istemiyorum.zaten hamile yaşamaya alıştım..:)))) hayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim:)))

Nasilsiniz arkadaslar ? Uzun suredir yazmiyorum ama takip etmeye calisiyorum . 28+1 olduk biz bebegim 1100 gr 3 gundur lekelenmem var yatisim istendi erken dogum riskinden hastanelerde yer yok.dun aksamdan sabaha kadar hastanedeydim nst ye bagladilar cok sancim cikmadi ama muayenede cook ufak bi aciklik oldugunu gordu dr. Cok zor biseymis o muayene :( hala lekelenmeler dewam ediyo suan ewdeyim ve cok korkuyorm erken dogumdan dualarinizda beni unutmayin nolur :(

ben de ankaradayım ve hala doktor bulamadım. en son cebecide ankara tıpta cem atabekoğluna özel randevu ile gittim. ısınamadım hiçbir doktora. sorun onlarda değil sanırım bende. :9:8. haftadan beri doktor arıyorum. 30. haftam bitti ben hala doktor arıyorum. en son sancım tutacak zekai tahir'de alacağım soluğu. :49::49:

ay gerçekten mi... çok zor bir durum ya :(
seni gerçekten anlıyorum. ben biraz daha araştırdım benim gittiğim bayanı. iyi gibi duruyor canım. öneririm gitmek istersen :)
ilgili, iyi ve bilgili bir bayan. :34:
ben kısmetse devam edeceğim sanırım. :34:

Günaydın kızlar bu sabah daha iyiyiz sanki ağrım yok şimdilik yatmaya devam tabi..hepinize tek tek teşekkür ederim yazdıklarınızı okudukça güçlendiğimi hissettim inancım arttı sabredecek bebeğim diye..Allah hepimizin evlatlarına sağlıkla doğmayı nasip etsin..:nazar:

inşallah bekleyecek bebeğin zamanını zaten doğum tarihleride aynı bebişlerimizin.

Nasilsiniz arkadaslar ? Uzun suredir yazmiyorum ama takip etmeye calisiyorum . 28+1 olduk biz bebegim 1100 gr 3 gundur lekelenmem var yatisim istendi erken dogum riskinden hastanelerde yer yok.dun aksamdan sabaha kadar hastanedeydim nst ye bagladilar cok sancim cikmadi ama muayenede cook ufak bi aciklik oldugunu gordu dr. Cok zor biseymis o muayene :( hala lekelenmeler dewam ediyo suan ewdeyim ve cok korkuyorm erken dogumdan dualarinizda beni unutmayin nolur :(

çok geçmiş olsun canım..o muaneleri çok iyi bılırım hele makas gıbı aparatla açıyorlar:(( offf tüm hastaneyi inletirdim:(( vajinal ultrason cok kolayda o makas gıbı aparata dayanamıyorum..iki gündür böyle haberleri okuyunca çok üzüluyorum.yat dınlen canım hemen aytel kursını okudum. allah hepımızın bebegını korusun

aramızda ilk kim doğuracak acaba.. ilk sayfadaki listeye bakılırsa

psikologanne
Anneyimyinehamileyim
moonserose1607
doadoa
dalokaysmom

bize yazın mutlaka olur mu? nasıl oldu? bız ne yapalım? unutmamamız gereken şey? yada aklınıza gelmedıgı ıcın pişman oldugunuz neler var..?

UNUTMAYIN BIZI YANI :) :49::emir_bebek:
Bana 21 Nisana gün verdi dr sezeryan için. Devletteki dr da hemen hemen o tarihlerde olur dedi. Bakalim vaktinde sağlıkla gelsin inşallah :) Herşey yolunda geçer yazariz insallah ;)
Bak sen şimdi yazinca heyecan basti beni :)

çok geçmiş olsun canım..o muaneleri çok iyi bılırım hele makas gıbı aparatla açıyorlar:(( offf tüm hastaneyi inletirdim:(( vajinal ultrason cok kolayda o makas gıbı aparata dayanamıyorum..iki gündür böyle haberleri okuyunca çok üzüluyorum.yat dınlen canım hemen aytel kursını okudum. allah hepımızın bebegını korusun

Allah razi olsun canim ben utandim.bagirmamak icin hep.dudaklarimi isirdim dr.dur daha sen nasil dogum yapcaksin dedi cok korkuttular beni en azindan soyle 30 hafta falan olaydik iyiydi daha cok kucuk minigim :( Rabbim.hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

arkadaşlar benim ki biliyorsunuz tüp bebek. her dr sankı başka doğum sekli yokmuş gibi sezaryan diyor.ben hep epidural normal istiyorum ama hiçbir zaman agzımı acamadım.tamam sıkıntılı bir gebelik yaşıyorum ama herşey kötü olcak değil ya.. Dün eşim yemekte canım sen keşke normal doğurabilsen dedi epidural normal varmış dedi.hem hemen ayağa kalkılıyor hem süt erken geliyor hem de 2. için 2 yıl beklememize gerek olmaz dedi:))))çunku benı takıp eden her dr neden tüp bebek yaptınız ki sizin normal olabılır acele etmıssınız dedı. ama bızım stresten olmadı.. ben gözlerimi kocaman açtım adam oturmuş bunları araştırmış.çünkü eşim birsey olcak diye çok korkuyor. eğer zaten sıkıntı olursa dr zaten sezaryanle alır dedi.hem epidural olunca doğum sancılarını fazla hissetmıyormuşsun dedi.. Bir konuşalım mı dr randevumuzda dedi. ben çok mutlu oldum hemen sarılıverdim.çunku yaş 31.. ikinci için 2 yıl beklemek istemiyorum.zaten hamile yaşamaya alıştım..:)))) hayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim:)))

umarım dilediğin gibi olur doğumun. sana katılıyorum normal doğum isteme konusunda. hakkında hayırlısı olsun.
ama iyice araştırıp bir kaç doktora daha sor istersen. :31:

Arkadaşlar, benim başım dönüyor bugünlerde. tansiyonum genelde 10 - 6. normal yani. neden olabilir?
dün az kalsın araba çarpıyordu :(

ya benim de çok başım dönüyor. benim de tansiyonum genelde 10-6. bir de çok acıkmaya başladım bu aralar. normaldir heralde diye düşünüyorum. idare edicez işte... hamilelikte herşey normal. :1:

Dikkat et canim yat dinlen gerekirse kipirdama ben oglumda aylarca yerimden kalkamamisdim sancimda vardi hemde yalnizdim... Sabret canim Allah yardimcin olsun.

Allah razi olsun canim ben utandim.bagirmamak icin hep.dudaklarimi isirdim dr.dur daha sen nasil dogum yapcaksin dedi cok korkuttular beni en azindan soyle 30 hafta falan olaydik iyiydi daha cok kucuk minigim :( Rabbim.hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

aminn... Allah'ım herkesin bebeğini korusun. sağlıkla tamamlayalım inşallah...

Allah yardım etsin inşallah bebeğin sağlıkla zamanında doğsun inşallah yat dinlen kendini yorma

Allah yardım etsin inşallah bebeğin sağlıkla zamanında doğsun inşallah yat dinlen kendini yorma

aminn... Allah'ım herkesin bebeğini korusun. sağlıkla tamamlayalım inşallah...

Dikkat et canim yat dinlen gerekirse kipirdama ben oglumda aylarca yerimden kalkamamisdim sancimda vardi hemde yalnizdim... Sabret canim Allah yardimcin olsun.

Cok tesekkur ederim kizlar bu benim 2. Gebeligim ilk bebegmde dusukle sonuclandi o yuzden daha da korkuyorm ilk 3 ayim yatakta ggecti zaten . Zamanini beklesinde yine yatarm cok mesakatli ismis anne olmak Allah annelerimizden razi olsun

bugün çok yorucu bir gündü sabah 8:30 da bir çıktım ofisten yeni geldim hem araba kullandım saatlerce hemde yürüdüm koşuşturdum atladım zıpladım diyebilrim.bende bu kadar hareketli olmama rağmen bebeğim hiç kıpırdamıyor yorgunluk etkiliyordur sanırım.bu ayda bu kadar aktif çalışırımda nisanda ne yapacağımı bilemiyorum işim çok hareketli olmamı gerektiriyor maalesef.37.haftaya kadar çalışmak istiyorum da bu tempoyla çok zor biliyorum.keşke ofiste oturabilsem bende yanlış meslek seçmişim galiba.

kızlar doğum hazırlıklarıyla ilgili kafam karıştı yok hastane çantası yok bebek ihtiyaçları derken şimdide doğuma gelecekler olan için hazırlıklar var. eğer bu hazırlıkları yapan arkadaşlar varsa fikir verir misiniz neler yapmalıyım nasıl yapmalıyım. kendim şeker hamuruyla kurabiye ve cupkek yapıcam peki ya onun dışında ???

herkese hayırlı günler :21:
bacımın bugün dr kontrolü vardı iyi geçmiş şükür kg sini, boyunu falan söylememiş ... herşey normal gelişimi gayet iyi demiş
yanlız bebeğin pozisyonu ters miş ama dr daha vakti var dönebilir demiş bakalım hayırlısı:26:
birde tekrar 1 ay snra için randevu vermiş artık 2 haftaya düşmesi gerekmiyor mu?? :44:

Herkese merhaba:16::16:

Kızlar yardım pleaseee:18::18::18:
İsim konusunda çok kararsısız malesef....
aylar süren araştırmalarımız ve tartışmalarımız sonucu iki isime indirebildik...
Aras veya bartu....
sizce hangisi, ben karar veremiyorum eşim de bi o kadar kararsız...
yalnız biz isimin yanına bir isim daha düşünüyoruz..birine karar verdik de ikincisi kalmış gibi:9::9::9::9:
ee sizler ne diyosunuz iki isim kulağa hoş gelmesi de önemli tabi....

Back
X