2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar doğum hazırlıklarıyla ilgili kafam karıştı yok hastane çantası yok bebek ihtiyaçları derken şimdide doğuma gelecekler olan için hazırlıklar var. eğer bu hazırlıkları yapan arkadaşlar varsa fikir verir misiniz neler yapmalıyım nasıl yapmalıyım. kendim şeker hamuruyla kurabiye ve cupkek yapıcam peki ya onun dışında ???

canım ben de düşünüyorum onu ama... bebişlerin gelceği zamanı kestiremioyurz ki...bozulmaz mı kurabiyeler...
ben bebek çikalatalarından alıcam bi ay kala buzdolabında saklarım, bir tepside de lokum, e lohusa şerbeti filan hastane ziyaretlerini böyle düşünüorum. ama çok şker kuarabiyeler de var...bayatlamasından korkuyorum:44::44::44::44:

Bana 21 Nisana gün verdi dr sezeryan için. Devletteki dr da hemen hemen o tarihlerde olur dedi. Bakalim vaktinde sağlıkla gelsin inşallah :) Herşey yolunda geçer yazariz insallah ;)
Bak sen şimdi yazinca heyecan basti beni :)

ayyy hadı bakalım ınsallahhh güzel Rabb'im sağlıkla sıhhatle kucagına -bı avazda değil bir nefeste diyelim :)- almayı nasıp etsın :)

ben de heyecanla beklıyorum dogurmanızı :D hepınız dogurun olmadı ben sonra dogururum sıkıntı deıl :37::52::27:

canım ben de düşünüyorum onu ama... bebişlerin gelceği zamanı kestiremioyurz ki...bozulmaz mı kurabiyeler...
ben bebek çikalatalarından alıcam bi ay kala buzdolabında saklarım, bir tepside de lokum, e lohusa şerbeti filan hastane ziyaretlerini böyle düşünüorum. ama çok şker kuarabiyeler de var...bayatlamasından korkuyorum:44::44::44::44:

kurabiyeleri daha doğrusu gıda tarzı şeyleri son haftalara bırakabilirim ama böle çatallar bardaklar süsleniyor ya altın yastığı, bide böle ağaç gibi bişi yapılıyor onları diyorum magnetli ürünleri falan bir sürü şey var sepeti tepsisi vb. aklımda oturtamıyorum bi türlü

Kizlar bebek asekrrlerimi aldim cok guzeller can atiyorum sizede gosteticem ama Yukleyemiyorum hatali dosya diyor nasil yuklediniz sizzz

Herkese merhaba:16::16:

Kızlar yardım pleaseee:18::18::18:
İsim konusunda çok kararsısız malesef....
aylar süren araştırmalarımız ve tartışmalarımız sonucu iki isime indirebildik...
Aras veya bartu....
sizce hangisi, ben karar veremiyorum eşim de bi o kadar kararsız...
yalnız biz isimin yanına bir isim daha düşünüyoruz..birine karar verdik de ikincisi kalmış gibi:9::9::9::9:
ee sizler ne diyosunuz iki isim kulağa hoş gelmesi de önemli tabi....

sana da merhaba canım

ama kelin merhemı olsa basına surer be anacım.. ben cok ısım buldum hıcbırını esım begenmıyor :/

bora
mert ali
uras
doruk
batu
atakan
kıvanç
efe mert
barlas
giray

böle gıdıyor..

bizimkinin adı "anonim, admin" falan .. bu tıp bırsey olacak herhalde :D:D:D ortada buluşamadık.. sen seç içinden :))

kurabiyeleri daha doğrusu gıda tarzı şeyleri son haftalara bırakabilirim ama böle çatallar bardaklar süsleniyor ya altın yastığı, bide böle ağaç gibi bişi yapılıyor onları diyorum magnetli ürünleri falan bir sürü şey var sepeti tepsisi vb. aklımda oturtamıyorum bi türlü

ben hıc dusunmedım bole seylerı.. olmasa nolurkı..:44::44:

herkese hayırlı günler :21:
bacımın bugün dr kontrolü vardı iyi geçmiş şükür kg sini, boyunu falan söylememiş ... herşey normal gelişimi gayet iyi demiş
yanlız bebeğin pozisyonu ters miş ama dr daha vakti var dönebilir demiş bakalım hayırlısı:26:
birde tekrar 1 ay snra için randevu vermiş artık 2 haftaya düşmesi gerekmiyor mu?? :44:

bildiğim kadarıyla son ayda iki haftada bire düşürüyorlar

herkese hayırlı günler :21:
bacımın bugün dr kontrolü vardı iyi geçmiş şükür kg sini, boyunu falan söylememiş ... herşey normal gelişimi gayet iyi demiş
yanlız bebeğin pozisyonu ters miş ama dr daha vakti var dönebilir demiş bakalım hayırlısı:26:
birde tekrar 1 ay snra için randevu vermiş artık 2 haftaya düşmesi gerekmiyor mu?? :44:

32. haftadan sonra 2 haftaya dusuyor randevular.
Allah bagıslasın :)

düşün bence çok gerekli deil ama hevesle yapalım ben bazen etrafımda görüyorum biraz önce bi arkadaşımızın cicilerimizi paylaşalım topiğinde gördüm onlardan yapmak istiyorum

baby shower gıbı bısey yapsam orada pasta borek corek yapsam.. ılla hastaneye sart mı kı? onlara harcayacagım parayla bebegıme bıse alırım.. yanı cımrı bırı degılımde bu tıp seyler sankı para tuzagı gıbı gelıo bana..

ama benım de aklıma soktunuz smdı.. dur bakalım :))

baby shower gıbı bısey yapsam orada pasta borek corek yapsam.. ılla hastaneye sart mı kı? onlara harcayacagım parayla bebegıme bıse alırım.. yanı cımrı bırı degılımde bu tıp seyler sankı para tuzagı gıbı gelıo bana..

ama benım de aklıma soktunuz smdı.. dur bakalım :))

ohhoo daha kapı süsü var bez pastası var :D

Canım bende sadece renkli çikolatalardan alacağım bi kilo yeter. Başka hastaneye gelenler için bişey yapmayacağım. Abartıya gerek yok. Hepsi masraf ve beziydi belki mamasıydı mendiliydi derken doğumdan sonrada çok paraya ihtiyacımız olacak. Olmazsada hiç bişey olmaz

Canım bende sadece renkli çikolatalardan alacağım bi kilo yeter. Başka hastaneye gelenler için bişey yapmayacağım. Abartıya gerek yok. Hepsi masraf ve beziydi belki mamasıydı mendiliydi derken doğumdan sonrada çok paraya ihtiyacımız olacak. Olmazsada hiç bişey olmaz

çok masraflı şeyler değil bence hepsi tülden ibaret örn. geçenlerde bi arkadaşımız pembe keçeden bebek arabası modeli kesmiş arkasınada tül yapıştırmış sanırım içine bebek şekeri yada naftalin sabun vb. koyacak çok masraf çıkardığını düşünmüyorum. ama emek istiyor o ayrı.

ben de böyle dusunuyorum.. bakalım hayırlısı.. cok gereklı degıl gbı geldı bana :44:

Back
X