• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba tatlımm.. tam olarak kaçıncı haftadasın? ben 5+5 im ve hiç kusma vakası yaşamadım..
hafif halsizlik, hafif kasık ağrısı ve kemik ağrısı dışında pek birşey hissetmedim daha?

cnm benimde hiç olmazdı bugün 5+1 im ben ama dedim ya çok susi çtim ondan sanırım normalde hiç olmazdı

cnm benimde hiç olmazdı bugün 5+1 im ben ama dedim ya çok susi çtim ondan sanırım normalde hiç olmazdı

bilmiyorum ki progesteron da içmiyorum mide bulantısı yapıp yapmadığını bilemem ama su ben de çok içerim hiçbişey olmadı bugüne kadar..kimisinin 6. haftasına adım atar atmaz başlarmış bulantısı.. inşallah geçici bi durumdur senin için..

Facede adım aslı üngün 3 kız resmi var ordan beni ekleyin bende sizi gruba ekliyeyim sizde başkalarını eklersiniz ayarlara bi bakarsınız ben bir arkadaşı ancak böyle ekleyebildim

Facede adım aslı üngün 3 kız resmi var ordan beni ekleyin bende sizi gruba ekliyeyim sizde başkalarını eklersiniz ayarlara bi bakarsınız ben bir arkadaşı ancak böyle ekleyebildim

senin profilinde grup bilgisi vaaar ordan görüp katılabilirler gruba ben ordan buldum :51::51:

Merhabalar,

Benimde hiç bulantım yok, sadece halsizlik oluyor, haftaya kontrole gidicem keseyi görelim artık :31:

yaa ne güzel erkenden öğrenmişsin.benimde bugün bata 3 gün var.9 aydır olmuyor.bu ay olcak gibi hissediyoruz eşimle.o da çok heyecanlı bu ay.birkaç gün daha bekleyemedim.sabah kan verdim.öğlen çıkacak sonuç.inşallah yine hüsrana uğramam ve aranıza katılabilirim.

:-(((((((((( yine hüsran.9 aydır bu anı yaşıyorum.hayırlısı bakalım ama ağlamak istiyorum artık.sonuç 2 çıktı.

canım hayırlısını iste. hiç beklenmedik anda geliyor zaten inşallah yakında kavuşursun bebişine:34:

bu lafa hiiç anlam veremezdim taa ki bebişim gelene kadar. ben çok beklemedim ama hep negatiftim ve soru işaretleriyle doluydum en son hep hayırlı zamanda hayırlısını diledim şoktayız hala. isyan etme canım

bende ekledim TC sibel.... arkadaş listendenmi ekleyeceksin gruba

Merhaba sayfa epey erken açılmış. ben de inşaallah mayıs annesi olacağım. dün doktora gittik kesemizi gördük 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. ben de belirtiler de başladı zaten bulantı var tatlıyı çok sevdiğim halde pek yiyemiyorum. göğüslerde şişkinlik var.
ama maalesef hasta da oldum boğazım kötü nezle de var ilaç almadan iyileşmeliyim.

Back
X