Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba tatlımm.. tam olarak kaçıncı haftadasın? ben 5+5 im ve hiç kusma vakası yaşamadım..
hafif halsizlik, hafif kasık ağrısı ve kemik ağrısı dışında pek birşey hissetmedim daha?
canım linkin tam çıkmıyo çıkmazda zaten. sen bize özelden mesaj at orda çıkar
Özelden attım geldimi
cnm benimde hiç olmazdı bugün 5+1 im ben ama dedim ya çok susi çtim ondan sanırım normalde hiç olmazdı
Facede adım aslı üngün 3 kız resmi var ordan beni ekleyin bende sizi gruba ekliyeyim sizde başkalarını eklersiniz ayarlara bi bakarsınız ben bir arkadaşı ancak böyle ekleyebildim
Facede adım aslı üngün 3 kız resmi var ordan beni ekleyin bende sizi gruba ekliyeyim sizde başkalarını eklersiniz ayarlara bi bakarsınız ben bir arkadaşı ancak böyle ekleyebildim
senin profilinde grup bilgisi vaaar ordan görüp katılabilirler gruba ben ordan buldum![]()
yaa ne güzel erkenden öğrenmişsin.benimde bugün bata 3 gün var.9 aydır olmuyor.bu ay olcak gibi hissediyoruz eşimle.o da çok heyecanlı bu ay.birkaç gün daha bekleyemedim.sabah kan verdim.öğlen çıkacak sonuç.inşallah yine hüsrana uğramam ve aranıza katılabilirim.
:-(((((((((( yine hüsran.9 aydır bu anı yaşıyorum.hayırlısı bakalım ama ağlamak istiyorum artık.sonuç 2 çıktı.
:-(((((((((( yine hüsran.9 aydır bu anı yaşıyorum.hayırlısı bakalım ama ağlamak istiyorum artık.sonuç 2 çıktı.
canım hayırlısını iste. hiç beklenmedik anda geliyor zaten inşallah yakında kavuşursun bebişine![]()