• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba arkadaşlar... şikayetler ufak ufak başlamış :)
bende de feci şekilde uyku hali var,işyerinde uyuyacağım nerdeyse...
onun dışında hafif ağrı,şişkinlik,hassasiyet,ne ararsanız var :)
Rabbim beterinden korusun,bunlar birşey değil.... anne olmak kolay değil,bir mucize gerçekleşiyor vücudumuzda....elbette bir takım değişiklikler olacak....
zahmetsiz rahmet olmazmış.. :))
kolay ulaşsaydık, sevgileri de bu derece olmazdı,buna inanın..... :42::49:

Tünaydın herkese :) şu kasık ağrısı şükür geçti benden öyle böyle ağrımıyordu, şimdide hafif bulantılar başladı, halsizlik uyku Halid'e o derece :)

Yarın ilk kontrole gideceğim, çokkkk heyecan var inşallah herşey yolundadır..:49:

kızlar benimde sağ kasığımda şiddetli bir ağrı var belimde ağrıyor benim tüp bebek biliyorsunuz merkezi aradım normal bebeğinizin size tutunduğu anlamına geliyor dediler bu ağrılar için. yarın kan testimi tekrarlayacağım değerin ikiye katlanması lazım ben hala hamileliğime kesin gözüyle bakamıyorum bu yüzden.

kızlar benimde sağ kasığımda şiddetli bir ağrı var belimde ağrıyor benim tüp bebek biliyorsunuz merkezi aradım normal bebeğinizin size tutunduğu anlamına geliyor dediler bu ağrılar için. yarın kan testimi tekrarlayacağım değerin ikiye katlanması lazım ben hala hamileliğime kesin gözüyle bakamıyorum bu yüzden.

aynı yerde benimde ağrı oluyo ve bazen belmi uyuşmuş hissediyorum, bende korkuyorum bi sorudan mı diye ama herkeste farklı belirti gösterirmiş bizdede böyle heralde içini serin tut :49::49::49:

Tünaydın herkese :) şu kasık ağrısı şükür geçti benden öyle böyle ağrımıyordu, şimdide hafif bulantılar başladı, halsizlik uyku Halid'e o derece :)

Yarın ilk kontrole gideceğim, çokkkk heyecan var inşallah herşey yolundadır..:49:

Canım, benim de ağrılarım azaldı, dün hafif mide bulantısı başladı ama kusma yok. halsizlik uykusuzluk yok bende.
herşeyden korkuyorum :(

Canım, benim de ağrılarım azaldı, dün hafif mide bulantısı başladı ama kusma yok. halsizlik uykusuzluk yok bende.
herşeyden korkuyorum :(

Allah'a emanet canım bizim elimizde olan bişey yok, maalesef :(

Bide bende bişey başladı pek dizi takıntım yoktur ama bir kaçına ağladım deli gibi :)))

Hemde bir kaç kez :) öyle ağlama huyunda yoktur kafayı yedin sen dedim :)

ayy hadi bakalım yarın güzel haberler getir bizee :16:

Kızlar tünaydııınnnn :) tatlı annişler siziii seviyorum :)
dün doktorumuza gittik kesemizi gördük çok şükür 6mm daha minikiz :)
netten ve kendi hesaplamalarıma göre bildiğim yumurtlama tarihinden geç yumurtlamış olma ihtimalim var çünkü 5+4 olması gereken hamileliğim 4+4 yani 6. Haftada değil 5. Haftadayım ultrasona göre bu sıkıntı değil dedi doktor önce kendisi muhtemel doğum tarihi 10 mayıs oluyor dedi sonra 17 mayısa sarktı ultrasonda bi dahaki gelişinde gelişime göre tam tarihimiz belli olur dedi.. Ama ,ister istemez bi endişe oluyo insanda..
10 gün sonra tekrar gel bebişi görelim dedi :16:
Rabbim cümlemizin bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Kizlar gunaydin:))
Bende 6+3 um bugun dun doktora gittim sukurler olsun bebegimide gordum kalp atisinida duydum...
Suan sadece folik asit kullaniyorum 8. Haftada ek vitaminlere baslicam bi suru kan testi verdi doktorum
Hepinize cok guzel bir hamilelik donemi diliyorum insallah saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi

Kizlar gunaydin:))
Bende 6+3 um bugun dun doktora gittim sukurler olsun bebegimide gordum kalp atisinida duydum...
Suan sadece folik asit kullaniyorum 8. Haftada ek vitaminlere baslicam bi suru kan testi verdi doktorum
Hepinize cok guzel bir hamilelik donemi diliyorum insallah saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi

gözün aydın canım.. ben de 6+4 te gideceğim herkes duyamazsın kalbini diyor..ama benim erken döllenme duyabileceğimi düşünüyorum..seninde duyduğunu öğrenince içim daha da rahatladı :16:

Mrb arkadaşlar,
benim sat 4 ağustos. 5+4 günlük hamileyim. cumartesi kahverengi lekelenmem başladı. ilçede oturuyorum hemen ile doktora gittim kese 8 mm göründü prulton iğne yapt ve progestana başladım.o günden beri kahverengi lekenmeler devam ediyor hergün 2-3 damla. doktor cumartesi tekrar çağrdı. dün ilçedeki doktora gittim kese 10.5 mm olmuş rahimde kanama var tehdit olabilir dedi rapor verdi yatıyorum. ama sağ kasığım ağrıyor bugün. ilk gebeliğim ve ödüm kopuyor bebeğime birşey olacak diye. cumartesiden beri uyku nedir bilmiyorum. böyle şeyler yaşayan var mı lütfen yardım edin. kese gelişimi nasıl sizce. çok uzun oldu ama kusura bakmayın korkumu anlatamam size kaç gündür ağlayıp duruyorum

gözün aydın canım.. ben de 6+4 te gideceğim herkes duyamazsın kalbini diyor..ama benim erken döllenme duyabileceğimi düşünüyorum..seninde duyduğunu öğrenince içim daha da rahatladı :16:

Sagol canim ben hic duymayi beklemiyordum dun cok kasik agrim oldu korktum oyle gittim iyikide gitmisim icim rahatladi:)) normalde ctesi gitmeyi planliyordum...
hayirli olsun bu arada bebisin:)

Mrb arkadaşlar,
benim sat 4 ağustos. 5+4 günlük hamileyim. cumartesi kahverengi lekelenmem başladı. ilçede oturuyorum hemen ile doktora gittim kese 8 mm göründü prulton iğne yapt ve progestana başladım.o günden beri kahverengi lekenmeler devam ediyor hergün 2-3 damla. doktor cumartesi tekrar çağrdı. dün ilçedeki doktora gittim kese 10.5 mm olmuş rahimde kanama var tehdit olabilir dedi rapor verdi yatıyorum. ama sağ kasığım ağrıyor bugün. ilk gebeliğim ve ödüm kopuyor bebeğime birşey olacak diye. cumartesiden beri uyku nedir bilmiyorum. böyle şeyler yaşayan var mı lütfen yardım edin. kese gelişimi nasıl sizce. çok uzun oldu ama kusura bakmayın korkumu anlatamam size kaç gündür ağlayıp duruyorum

Canim benim arkadasimda suan 4 aylik hamile onunda ilk haftalarinda olmustu lekelenmeleri sanirim progestan vermisti doktoru ve surekli yatmisti Allaha sukur bebegi iyi simdi...
Sende dinlen sakin yorma kendini surekli yat...
Kasik agrisi cok normal hepimizde var bebeklerimiz tutunuyor kendini cok uzme sakin ol ve dinlen bence

Back
X