günaydın kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu değerim 591.30 çıktı sanırım 3 haftalık hamileyim inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
gözünaydın canım hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu değerim 591.30 çıktı sanırım 3 haftalık hamileyim inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
gözünaydın canım hayırlı olsun
kızlar benimde sağ kasığımda şiddetli bir ağrı var belimde ağrıyor benim tüp bebek biliyorsunuz merkezi aradım normal bebeğinizin size tutunduğu anlamına geliyor dediler bu ağrılar için. yarın kan testimi tekrarlayacağım değerin ikiye katlanması lazım ben hala hamileliğime kesin gözüyle bakamıyorum bu yüzden.
Tünaydın herkese :) şu kasık ağrısı şükür geçti benden öyle böyle ağrımıyordu, şimdide hafif bulantılar başladı, halsizlik uyku Halid'e o derece :)
Yarın ilk kontrole gideceğim, çokkkk heyecan var inşallah herşey yolundadır..![]()
Canım, benim de ağrılarım azaldı, dün hafif mide bulantısı başladı ama kusma yok. halsizlik uykusuzluk yok bende.
herşeyden korkuyorum![]()
Tünaydın herkese :) şu kasık ağrısı şükür geçti benden öyle böyle ağrımıyordu, şimdide hafif bulantılar başladı, halsizlik uyku Halid'e o derece :)
Yarın ilk kontrole gideceğim, çokkkk heyecan var inşallah herşey yolundadır..![]()
hayırlı olsun Allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin
Kizlar gunaydin:))
Bende 6+3 um bugun dun doktora gittim sukurler olsun bebegimide gordum kalp atisinida duydum...
Suan sadece folik asit kullaniyorum 8. Haftada ek vitaminlere baslicam bi suru kan testi verdi doktorum
Hepinize cok guzel bir hamilelik donemi diliyorum insallah saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi
ayy hadi bakalım yarın güzel haberler getir bizee![]()
gözün aydın canım.. ben de 6+4 te gideceğim herkes duyamazsın kalbini diyor..ama benim erken döllenme duyabileceğimi düşünüyorum..seninde duyduğunu öğrenince içim daha da rahatladı![]()
Sagol canim ben hic duymayi beklemiyordum dun cok kasik agrim oldu korktum oyle gittim iyikide gitmisim icim rahatladi:)) normalde ctesi gitmeyi planliyordum...
hayirli olsun bu arada bebisin:)
Mrb arkadaşlar,
benim sat 4 ağustos. 5+4 günlük hamileyim. cumartesi kahverengi lekelenmem başladı. ilçede oturuyorum hemen ile doktora gittim kese 8 mm göründü prulton iğne yapt ve progestana başladım.o günden beri kahverengi lekenmeler devam ediyor hergün 2-3 damla. doktor cumartesi tekrar çağrdı. dün ilçedeki doktora gittim kese 10.5 mm olmuş rahimde kanama var tehdit olabilir dedi rapor verdi yatıyorum. ama sağ kasığım ağrıyor bugün. ilk gebeliğim ve ödüm kopuyor bebeğime birşey olacak diye. cumartesiden beri uyku nedir bilmiyorum. böyle şeyler yaşayan var mı lütfen yardım edin. kese gelişimi nasıl sizce. çok uzun oldu ama kusura bakmayın korkumu anlatamam size kaç gündür ağlayıp duruyorum
sağol tatlım senin bebişin de hayırlı olsun.. peki bebiş mi gördün kese mi?