• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sanırım burda kimsemde yok ömrüm gündüzleri hep evde geçiyor eşim gelecekte dısarı cıkacağız cok şükür oda olmasa ne yaparmışım

inşallah kızlar dediğiniz gib olur herşey

ya yiyiyom bir dert yemiyom bir dert ne olcak böle. çubuk kraker biraz iyi geliyo ama ondan da tiskindim yiyemiyom. zencefilli şeker dediler bulamıyorum.
peynir benim midemi daha kötü yapıyor.

Canım saati saatine uymuyor ki..bazen kuru ekmek bile kesmiyor...gene en iyi gelen yeşil elma...bir onu yiyince cıkarmıyorum...

aa portakallı şeker iyi geldi bir de...su toffee olanlar...ama sana ne iyi gelir sen bulcan...

bir taraftan da kendime kızıyorum, daha ilk aylarda böle mızmızlanırsan, son 3 ay napıcan, dogumda napacan diye :))):18:

çok zordur eminim ama ben ilk hamileliğimdede hiç bulantı yaşamadım şimdide bişey olmuyor bazen insan heves ediyor yavvv hamileysen miden bulanacak azıcık başın dönecek dimi.:1:

bir iki güne razıyım. ama her gün her gün yaşayınca size özenmemek elde değil. :43:

Canım saati saatine uymuyor ki..bazen kuru ekmek bile kesmiyor...gene en iyi gelen yeşil elma...bir onu yiyince cıkarmıyorum...

aa portakallı şeker iyi geldi bir de...su toffee olanlar...ama sana ne iyi gelir sen bulcan...

bir taraftan da kendime kızıyorum, daha ilk aylarda böle mızmızlanırsan, son 3 ay napıcan, dogumda napacan diye :))):18:

yeşil elma dün yedim ama maalesef...
şu 3 ay geçse ikinci trimester de rahat olacakmışız (inşallahhhh)
son 3 ay da ise zaten sona yaklaşıyoruz e bide son 2 ay evde olcaz.
ben doğumu düşünmüyorum hiç. normal doğum yapmak isterim tabiki zaten sancı da 1 2 gün oluyo sonra doğuyo.
şimdi bünye yeni alışıyor ya bana ağır geliyo, bazan diyom ki , izin mi alsam.
sonra da ya sonraki zamanlarda daha kötü olursam o zmn nasıl izin alcam diyom sabrediyom:(((

günaydın annelerr :49::49:
tablo çok güzel olmuş yapan arkadaşımın ellerine sağlık yalnız 2013-2014 ler karışmış sanırım :) satta 2014 yazıyo mdtde 2013 :)
benim oğlumda midem hiç bulanmadı öğürtülerim vardı ama bu sefer biraz iraz bulanıyo..az önce evi süpürürken öldüm midem ağzıma geldi :1::1:

Selam kızlar 26'sında randevum var şimdiden stres oldum yahu :(((

Bu nasıl bişey böyle :(

yeşil elma dün yedim ama maalesef...
şu 3 ay geçse ikinci trimester de rahat olacakmışız (inşallahhhh)
son 3 ay da ise zaten sona yaklaşıyoruz e bide son 2 ay evde olcaz.
ben doğumu düşünmüyorum hiç. normal doğum yapmak isterim tabiki zaten sancı da 1 2 gün oluyo sonra doğuyo.
şimdi bünye yeni alışıyor ya bana ağır geliyo, bazan diyom ki , izin mi alsam.
sonra da ya sonraki zamanlarda daha kötü olursam o zmn nasıl izin alcam diyom sabrediyom:(((

son 1 ay izin alabileceğim ben maalesef. Şimdiden izin almayı ben de düşündüm ama vazgeçtim dediğin gibi. Böyle de ayrı bir sefillik iş yerinde...benim yüzümden mileltin içi kalktı valla :))) yakınd diyecekler hadi git sen kafa izni veriozz heheh:1:

canım bende sadece folibol kullanıyorum, sağlık ocağındaki doktor hapın yarısını içmemi söyledi yarım içiyorum ben
yalnız ben gebelikten önce kullanmadım folik asit sen kullanmışmıydın

Kalmadan önce de sağlık ocağına gittiğimde dr. vermişti,ama çok düzensiz kullanıyordum 2-3 ay kadar düzensizce kullandım,bugün dr. a da söyledim.Gebe kalmadan da başlanabiliyor.Bugün sorduğumda 3.ayın dolana kadar kullanıcaksın dedi.

http://www.doktornevra.com/gebelik_hamilelik_dogum/folik_asit_asid.asp folik asitle ilgili bilgi de paylaşım ..

Son düzenleme:
Kilom 42 biran evvel almam lazim :-(

merak etme zamanla öyle bi alıyosun ki bende ilkinde 43 le kalmıştım 17 kilo aldım zayıf kişiler daha çabuk alıyor vermeside daha çabuk oluyor gerçi ben 50 de takıldım veremedim hepsini şimdi ikinci çocuğuma 50 ile gebe kaldım inş bu kez çok fazla almam :26:

kızlar ben acayip duygu patlaması yasıyorum herşeye ağlıyorum.

Birde nasıl bakarım ben ona diyorum kücück okadar büyük sorumluluk ki şimdi yazarken bile ağlıyorum offff:(:(

canım annelik öyle bir duygu ki ...ilk kucagına aldın andan itibaren hayatın boyunca hep seninleymiş gibi gelicek.... emin ol bakmakta zorlanmayacaksın :1:

canım annelik öyle bir duygu ki ...ilk kucagına aldın andan itibaren hayatın boyunca hep seninleymiş gibi gelicek.... emin ol bakmakta zorlanmayacaksın :1:

Kesinlikle katılıyorum,yaşamış biri olarak..Eşime hep derim ..biz oğlumuz yokken ne yapıyormuşuz,nasıl yaşıyormuşuz..sanki onunla tekrardan doğduk..Allah herkese bu duyguyu yaşatsın..şimdi ikincisi geliyor bu dahada farklı..çok güzel bir duygu..oğlumuz kadar sevebileceğimiz biri daha geliyor..evimizin içinde bizden biri daha dolaşacak..valla bende çok duygusala bağladım kızlar...

Kesinlikle katılıyorum,yaşamış biri olarak..Eşime hep derim ..biz oğlumuz yokken ne yapıyormuşuz,nasıl yaşıyormuşuz..sanki onunla tekrardan doğduk..Allah herkese bu duyguyu yaşatsın..şimdi ikincisi geliyor bu dahada farklı..çok güzel bir duygu..oğlumuz kadar sevebileceğimiz biri daha geliyor..evimizin içinde bizden biri daha dolaşacak..valla bende çok duygusala bağladım kızlar...

duygusala bağlanmamak elde değil ki içimin bi tarafı sürekli o şekilde ağladı ağlayacak herşeye zor durduruyorum:43:

Kızlar inşallah hayırlısıyla aranıza katılma ihtimalim var, dua eder misiniz bana da :49: :16:

herkese merhaba
ben de mayıs annesi olacagım allahın izniyle.sormak istediğim birşey var rahim ağrısı yasayan var mı aranızda? ben 5. haftaya yeni girdim 2 gündür cok şiddetli olmayan ağrım var

meraba evet benim rahim ağrım var muhtemelen bebeğin yerleşmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum hep sol kalçamdaydı ağrı bir haftadır rahimde sanırsam yerleşti artık bebeğim ağrımasada sanki hissediyorum orda bişiler ani hareket yaptığımda sağ ve sol kasığıma bıçak saplanıyor sonra hemen geçiyor dikkat etmek lazım hayırlı olsun sanada

hadi hep beraber ağlıyalım :):)

Allahım bu duyguyu yaşattığı için binlerce kez şükürler olsun.

Yıllarca bu anı bekleyenler var

Bende yazayım eksik kalanları kilom 60 boyunda eklerseniz sonra boyum 170 :)

Daha eksik olan bişey yok herhalde.

Kızlar o duygu patlaması bende fazlasıyla yüklü anlamadım gitti. İçim çok huzursuz.

evde bir minik canavarım daha var. 20 aylık kendisi. o yüzden ne kadar sık yazabilirim, güzel sohbetlerinize ne kadar eşlik edebilirim bilemiyorum ama elimden geldiğince sizlere iştirak etmeye çalışacağım. çok tecrübeli bir anne olmasam da kendi çapımda cadı bir kızın annesi olarak tecrübeli sayılırım :):27:

Back
X