Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya yiyiyom bir dert yemiyom bir dert ne olcak böle. çubuk kraker biraz iyi geliyo ama ondan da tiskindim yiyemiyom. zencefilli şeker dediler bulamıyorum.
peynir benim midemi daha kötü yapıyor.
çok zordur eminim ama ben ilk hamileliğimdede hiç bulantı yaşamadım şimdide bişey olmuyor bazen insan heves ediyor yavvv hamileysen miden bulanacak azıcık başın dönecek dimi.![]()
Canım saati saatine uymuyor ki..bazen kuru ekmek bile kesmiyor...gene en iyi gelen yeşil elma...bir onu yiyince cıkarmıyorum...
aa portakallı şeker iyi geldi bir de...su toffee olanlar...ama sana ne iyi gelir sen bulcan...
bir taraftan da kendime kızıyorum, daha ilk aylarda böle mızmızlanırsan, son 3 ay napıcan, dogumda napacan diye :))):18:
yeşil elma dün yedim ama maalesef...
şu 3 ay geçse ikinci trimester de rahat olacakmışız (inşallahhhh)
son 3 ay da ise zaten sona yaklaşıyoruz e bide son 2 ay evde olcaz.
ben doğumu düşünmüyorum hiç. normal doğum yapmak isterim tabiki zaten sancı da 1 2 gün oluyo sonra doğuyo.
şimdi bünye yeni alışıyor ya bana ağır geliyo, bazan diyom ki , izin mi alsam.
sonra da ya sonraki zamanlarda daha kötü olursam o zmn nasıl izin alcam diyom sabrediyom((
canım bende sadece folibol kullanıyorum, sağlık ocağındaki doktor hapın yarısını içmemi söyledi yarım içiyorum ben
yalnız ben gebelikten önce kullanmadım folik asit sen kullanmışmıydın
Kilom 42 biran evvel almam lazim :-(
kızlar ben acayip duygu patlaması yasıyorum herşeye ağlıyorum.
Birde nasıl bakarım ben ona diyorum kücück okadar büyük sorumluluk ki şimdi yazarken bile ağlıyorum offff![]()
canım annelik öyle bir duygu ki ...ilk kucagına aldın andan itibaren hayatın boyunca hep seninleymiş gibi gelicek.... emin ol bakmakta zorlanmayacaksın![]()
Kesinlikle katılıyorum,yaşamış biri olarak..Eşime hep derim ..biz oğlumuz yokken ne yapıyormuşuz,nasıl yaşıyormuşuz..sanki onunla tekrardan doğduk..Allah herkese bu duyguyu yaşatsın..şimdi ikincisi geliyor bu dahada farklı..çok güzel bir duygu..oğlumuz kadar sevebileceğimiz biri daha geliyor..evimizin içinde bizden biri daha dolaşacak..valla bende çok duygusala bağladım kızlar...
Kızlar inşallah hayırlısıyla aranıza katılma ihtimalim var, dua eder misiniz bana da![]()
![]()
herkese merhaba
ben de mayıs annesi olacagım allahın izniyle.sormak istediğim birşey var rahim ağrısı yasayan var mı aranızda? ben 5. haftaya yeni girdim 2 gündür cok şiddetli olmayan ağrım var
canım annelik öyle bir duygu ki ...ilk kucagına aldın andan itibaren hayatın boyunca hep seninleymiş gibi gelicek.... emin ol bakmakta zorlanmayacaksın![]()
Kesinlikle katılıyorum,yaşamış biri olarak..Eşime hep derim ..biz oğlumuz yokken ne yapıyormuşuz,nasıl yaşıyormuşuz..sanki onunla tekrardan doğduk..Allah herkese bu duyguyu yaşatsın..şimdi ikincisi geliyor bu dahada farklı..çok güzel bir duygu..oğlumuz kadar sevebileceğimiz biri daha geliyor..evimizin içinde bizden biri daha dolaşacak..valla bende çok duygusala bağladım kızlar...