Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım güzel haberlerle gel .bende dün kesemi gördüm iki tane embriyomdan bir tanesi annesine tutunmuş.doktorum iyi buldu ama yinede ortalığa yayma henüz hamileliğini dedi malum tüp bebekte temkinli olmakta yarar var.şimdi 15 gün geçmesini bekliyeceğim bakalım miniğim büyüyecekmi
keseden sonra 2 hafta sonra kalp atışı için çağırıyorlar doğru benim doktorumda öyle yaptı.
Seninle de aynıyız canım,ben daha gitmedim,kese göründü demek..Ay çok heyecanlı ya..İnşallah sorunsuz atlatırız..Bende ailem dışında kimseye söylemedim..3 aylık olana kadarda söylemicem..
bugün canım hiç çalışmak istemiyor
ben dün aileme söeyledim kayınvalidem filan çok sevindi
Kızlar ben dün yani perşembe günü sabah eczaneden aldığım testle gördüm pozitifi. Ondan bi gün önce tabii iki gün gecikmem var ama test yapmadığımdan bilmiyordum durumu, k.valideme misafir gelecekti ona yardım ettim temizliğe, kocaman makineyi odadan odaya taşıyarak (bi tekerleği kopmuştu çekerek gelmiyordu elimde taşıdım sulu makine) tüm evi süpürdüm arkasından sildim yoruldum baya tabi, o gün alt karnımda ağrı vardı biraz, sonra akşam açık kahve lekelenme oldu. Sabah da test yaptım işte. İnşallah kötü bişi olmamıştır..
Şimdi keseyi görmeden kalp atışı duymadan kimseye bişi söylemek istemiyorum, sadece eşim ve en yakın arkadaşım biliyor şuan. Ama kalp atışına kadar kaç hafta geçmesi gerekecek ve o sırada k.validem illa yardım bekler benden, söylemek istemiyorum ama nasıl yapsam :26: Söylesem k.validem konuşmayı çok seven bi kadın çevresi de çok geniş hemen yedi mahalle duyar, daha önce aramızda kalsın dediğim şeyleri başkasına söylediği için güvenim yok bu konuda![]()
Pazartesi 4 buçukta benim Gazlı anneler kontrol günü sanırım Pazartesi :)aynı durumdayım :S çatlıcam artık kendimi sıkmaktan şişkinlikten.. benmde pazartesi randevum hadi hayırlı haberler getirelim inşallah:)
Aaa süper ya ben ikizlere bayılıyorum ama biraz bakımı zor .. Annemi de komşu aramış kızını rüyada gördüm oğlu olucak hamile demiş kadının bizle alakası yok ... Şaşırdım yani ..: ben kız hissediyorum sanki :)Kızlar,
Rüyamda bir sürü yumurta haşlıyordum..ayrı ayrı yerlerde elektriklide ocakta bir sürü yumurta..
Netten baktım yumurta görmek iyi zenginliğe v.s. işarettir..haşlandığını görmek çoğulluğa ,bir kaç yerde ikiz bebeğe yani çoğulluğa yazıyor..hatta kk da bir forumda yazıyordu..Hakkımda hayırlısı olsun dedim :)))
Ayyy çok heycanlı gelince yaz buraya merak ettim ben de :)Günaydın arkadaşlar.. Ben doktora gidiyorum inşallah kalp atışlarını duyarız dua edin nolur çok heycanlıyım..
Bugün doktora gittim günlerdir karamsarlıktan kararmıştım bana moral verdiğiniz için teşekkürler...
Galiba vesvesemin de etkisiyle yavaş ilerliyor bugün bebişimi gördüm salı günü kesenin içi bomboştu. hcg de az artımış ona aslında canım sıkıldı 9 günde 2 katına çıkmış normalde iki günde katlaması gerekiyor ama galiba benim bünyem böyle oğlum da tam 7+6 da gözükmüş kalp atışı.
Hayırlısı olsun inşaAllah ben artık ümidi kesmeye başlamıştım bugün gördüm Allah ıma hamdolsun
Pazartesi 4 buçukta benim Gazlı anneler kontrol günü sanırım Pazartesi :)
Aaa süper ya ben ikizlere bayılıyorum ama biraz bakımı zor .. Annemi de komşu aramış kızını rüyada gördüm oğlu olucak hamile demiş kadının bizle alakası yok ... Şaşırdım yani ..: ben kız hissediyorum sanki :)
Ayyy çok heycanlı gelince yaz buraya merak ettim ben de :)
Bende seviyorum da,bakımı zor olur tabi..Benim ablamlar ikiz,teyzem ikiz çocukları var,dayımın kızı yeni doğum yaptı ikiz..Yani olma şansı yüksek ama hayırlısı hakkımda diyebildim..
Bugün doktora gittim günlerdir karamsarlıktan kararmıştım bana moral verdiğiniz için teşekkürler...
Galiba vesvesemin de etkisiyle yavaş ilerliyor bugün bebişimi gördüm salı günü kesenin içi bomboştu. hcg de az artımış ona aslında canım sıkıldı 9 günde 2 katına çıkmış normalde iki günde katlaması gerekiyor ama galiba benim bünyem böyle oğlum da tam 7+6 da gözükmüş kalp atışı.
Hayırlısı olsun inşaAllah ben artık ümidi kesmeye başlamıştım bugün gördüm Allah ıma hamdolsun
Çok sevindim canım yaa :) kesenin içine kurulmuş mu senin bebişin :) yaaa ben de merak ediyorum yaa biz de sadece keseyi gördük de zaten haftası daha az küçük :) pazartesiyi iple çekiyorum
Bİzde de öyle,ailem yani eşimin ailesi kardeşleri benim ailem kardeşlerim o kadar..
Eşimin 14 eylül doğum günüydü,13.nü akşam öğrendim zaten kendim gittim yaptırdım.Hediyesinin içine testi koydum verdim ..o yaşanan duyguları heyecanı anlatamam..:)
Kızlar ben dün yani perşembe günü sabah eczaneden aldığım testle gördüm pozitifi. Ondan bi gün önce tabii iki gün gecikmem var ama test yapmadığımdan bilmiyordum durumu, k.valideme misafir gelecekti ona yardım ettim temizliğe, kocaman makineyi odadan odaya taşıyarak (bi tekerleği kopmuştu çekerek gelmiyordu elimde taşıdım sulu makine) tüm evi süpürdüm arkasından sildim yoruldum baya tabi, o gün alt karnımda ağrı vardı biraz, sonra akşam açık kahve lekelenme oldu. Sabah da test yaptım işte. İnşallah kötü bişi olmamıştır..
Şimdi keseyi görmeden kalp atışı duymadan kimseye bişi söylemek istemiyorum, sadece eşim ve en yakın arkadaşım biliyor şuan. Ama kalp atışına kadar kaç hafta geçmesi gerekecek ve o sırada k.validem illa yardım bekler benden, söylemek istemiyorum ama nasıl yapsam :26: Söylesem k.validem konuşmayı çok seven bi kadın çevresi de çok geniş hemen yedi mahalle duyar, daha önce aramızda kalsın dediğim şeyleri başkasına söylediği için güvenim yok bu konuda![]()
Selam arkadaslar. Ben de Allah izin verirse 2014 mayis annesi olacagim. Uc yasinda bir kizim var. Bir senenin sonunda dun pozitifi gordum cok sukur. Henuz doktora gitmedim. Pazartesi hcg'ye baktiracagim. Herkes hayirlisiyla yavrularini kucagina alir insallah. Muhtemelen mayis ortasinda dogum olacak. Hayirli gunler.
uyuyorum uyanıyorum yine bulanıyor, hiç durmadan bulanıyor.yavrim senin için katlanıyorum. sen sağlıkla büyü yeter ki. ama arada bir kesilse bu bulantım ben de rahat bir nefes alsam olmaz mı?
![]()