• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
inşallah canım güzel haberlerle gel .bende dün kesemi gördüm iki tane embriyomdan bir tanesi annesine tutunmuş.doktorum iyi buldu ama yinede ortalığa yayma henüz hamileliğini dedi malum tüp bebekte temkinli olmakta yarar var.şimdi 15 gün geçmesini bekliyeceğim bakalım miniğim büyüyecekmi

keseden sonra 2 hafta sonra kalp atışı için çağırıyorlar doğru benim doktorumda öyle yaptı.

Seninle de aynıyız canım,ben daha gitmedim,kese göründü demek..Ay çok heyecanlı ya..İnşallah sorunsuz atlatırız..Bende ailem dışında kimseye söylemedim..3 aylık olana kadarda söylemicem..

Kızlar,
Rüyamda bir sürü yumurta haşlıyordum..ayrı ayrı yerlerde elektriklide ocakta bir sürü yumurta..
Netten baktım yumurta görmek iyi zenginliğe v.s. işarettir..haşlandığını görmek çoğulluğa ,bir kaç yerde ikiz bebeğe yani çoğulluğa yazıyor..hatta kk da bir forumda yazıyordu..Hakkımda hayırlısı olsun dedim :)))

Kızlar ben dün yani perşembe günü sabah eczaneden aldığım testle gördüm pozitifi. Ondan bi gün önce tabii iki gün gecikmem var ama test yapmadığımdan bilmiyordum durumu, k.valideme misafir gelecekti ona yardım ettim temizliğe, kocaman makineyi odadan odaya taşıyarak (bi tekerleği kopmuştu çekerek gelmiyordu elimde taşıdım sulu makine) tüm evi süpürdüm arkasından sildim yoruldum baya tabi, o gün alt karnımda ağrı vardı biraz, sonra akşam açık kahve lekelenme oldu. Sabah da test yaptım işte. İnşallah kötü bişi olmamıştır..

Şimdi keseyi görmeden kalp atışı duymadan kimseye bişi söylemek istemiyorum, sadece eşim ve en yakın arkadaşım biliyor şuan. Ama kalp atışına kadar kaç hafta geçmesi gerekecek ve o sırada k.validem illa yardım bekler benden, söylemek istemiyorum ama nasıl yapsam :26: Söylesem k.validem konuşmayı çok seven bi kadın çevresi de çok geniş hemen yedi mahalle duyar, daha önce aramızda kalsın dediğim şeyleri başkasına söylediği için güvenim yok bu konuda:37:

ben dün aileme söeyledim kayınvalidem filan çok sevindi

Bİzde de öyle,ailem yani eşimin ailesi kardeşleri benim ailem kardeşlerim o kadar..
Eşimin 14 eylül doğum günüydü,13.nü akşam öğrendim zaten kendim gittim yaptırdım.Hediyesinin içine testi koydum verdim ..o yaşanan duyguları heyecanı anlatamam..:)

Bişey olmamıştır canım,üzülme..Ben ilk hamileliliğimde bilmeden annemin evini 5.kata taşıdık,bilmiyorum tabi ufak tefek 10 kere inip çıktım..kahve leke gelmesi arada normal..sen çok vakit kaybetmeden tahlillerini yaptır,dr.a git canım..

Kızlar ben dün yani perşembe günü sabah eczaneden aldığım testle gördüm pozitifi. Ondan bi gün önce tabii iki gün gecikmem var ama test yapmadığımdan bilmiyordum durumu, k.valideme misafir gelecekti ona yardım ettim temizliğe, kocaman makineyi odadan odaya taşıyarak (bi tekerleği kopmuştu çekerek gelmiyordu elimde taşıdım sulu makine) tüm evi süpürdüm arkasından sildim yoruldum baya tabi, o gün alt karnımda ağrı vardı biraz, sonra akşam açık kahve lekelenme oldu. Sabah da test yaptım işte. İnşallah kötü bişi olmamıştır..

Şimdi keseyi görmeden kalp atışı duymadan kimseye bişi söylemek istemiyorum, sadece eşim ve en yakın arkadaşım biliyor şuan. Ama kalp atışına kadar kaç hafta geçmesi gerekecek ve o sırada k.validem illa yardım bekler benden, söylemek istemiyorum ama nasıl yapsam :26: Söylesem k.validem konuşmayı çok seven bi kadın çevresi de çok geniş hemen yedi mahalle duyar, daha önce aramızda kalsın dediğim şeyleri başkasına söylediği için güvenim yok bu konuda:37:

Ayni durumlari Yasiyoruz cani... bende hala kimseye birsey soylemedim ... kese gorulunce kayinvalideyle annemlere kalp atisik duyulduktan sonra ise akrabalarin bilmesi yterli diye dusunuyorum... kayinvalideye demek istemiyoeuz aslinda cok konuskan herseyi sagda solda anlatiyor ama bilsin ki fazla is yapmadigimda konussmasin hakkimda... ayrica bende asiri agir tasidim canim... ogrenmeden once ... ama sukurler olsun ki melegim benimle ♥♥♥:49:

aynı durumdayım :S çatlıcam artık kendimi sıkmaktan şişkinlikten.. benmde pazartesi randevum hadi hayırlı haberler getirelim inşallah:)
Pazartesi 4 buçukta benim Gazlı anneler kontrol günü sanırım Pazartesi :)
Kızlar,
Rüyamda bir sürü yumurta haşlıyordum..ayrı ayrı yerlerde elektriklide ocakta bir sürü yumurta..
Netten baktım yumurta görmek iyi zenginliğe v.s. işarettir..haşlandığını görmek çoğulluğa ,bir kaç yerde ikiz bebeğe yani çoğulluğa yazıyor..hatta kk da bir forumda yazıyordu..Hakkımda hayırlısı olsun dedim :)))
Aaa süper ya ben ikizlere bayılıyorum ama biraz bakımı zor .. Annemi de komşu aramış kızını rüyada gördüm oğlu olucak hamile demiş kadının bizle alakası yok ... Şaşırdım yani ..: ben kız hissediyorum sanki :)
Günaydın arkadaşlar.. Ben doktora gidiyorum inşallah kalp atışlarını duyarız dua edin nolur çok heycanlıyım..
Ayyy çok heycanlı gelince yaz buraya merak ettim ben de :)

Bugün doktora gittim günlerdir karamsarlıktan kararmıştım bana moral verdiğiniz için teşekkürler...
Galiba vesvesemin de etkisiyle yavaş ilerliyor bugün bebişimi gördüm salı günü kesenin içi bomboştu. hcg de az artımış ona aslında canım sıkıldı 9 günde 2 katına çıkmış normalde iki günde katlaması gerekiyor ama galiba benim bünyem böyle oğlum da tam 7+6 da gözükmüş kalp atışı.
Hayırlısı olsun inşaAllah ben artık ümidi kesmeye başlamıştım bugün gördüm Allah ıma hamdolsun

Şimdi keseyi görmeden kalp atışı duymadan kimseye bişi söylemek istemiyorum, sadece eşim ve en yakın arkadaşım biliyor şuan. Ama kalp atışına kadar kaç hafta geçmesi gerekecek ve o sırada k.validem illa yardım bekler benden, söylemek istemiyorum ama nasıl yapsam :26: Söylesem k.validem konuşmayı çok seven bi kadın çevresi de çok geniş hemen yedi mahalle duyar, daha önce aramızda kalsın dediğim şeyleri başkasına söylediği için güvenim yok bu konuda:37:[/QUOTE]

aynen benimkide öyle. bazan heyecanlanıyorum, söyleyeyimde onlarda sevinsin diyorum. ama kadının ağzı durmuyor ki. bir de benim bir düşüğüm var, ne olur olmaz söyleyemiyorum. daha önce kaynanamda yemek yemezdim (altlı üstlü oturuyoz) işten eve gider yemeğimi yapardım. ama bi kaç gündür bahçade görürsem oda bizde yemek var der ise biraz alayım diyorum :P

şimdilik 12. hafta bitmeden söylemeyeyim diyorum.

Bugün doktora gittim günlerdir karamsarlıktan kararmıştım bana moral verdiğiniz için teşekkürler...
Galiba vesvesemin de etkisiyle yavaş ilerliyor bugün bebişimi gördüm salı günü kesenin içi bomboştu. hcg de az artımış ona aslında canım sıkıldı 9 günde 2 katına çıkmış normalde iki günde katlaması gerekiyor ama galiba benim bünyem böyle oğlum da tam 7+6 da gözükmüş kalp atışı.
Hayırlısı olsun inşaAllah ben artık ümidi kesmeye başlamıştım bugün gördüm Allah ıma hamdolsun

çok sevindim:)))

Selam arkadaslar. Ben de Allah izin verirse 2014 mayis annesi olacagim. Uc yasinda bir kizim var. Bir senenin sonunda dun pozitifi gordum cok sukur. Henuz doktora gitmedim. Pazartesi hcg'ye baktiracagim. Herkes hayirlisiyla yavrularini kucagina alir insallah. Muhtemelen mayis ortasinda dogum olacak. Hayirli gunler.

Pazartesi 4 buçukta benim Gazlı anneler kontrol günü sanırım Pazartesi :)

Aaa süper ya ben ikizlere bayılıyorum ama biraz bakımı zor .. Annemi de komşu aramış kızını rüyada gördüm oğlu olucak hamile demiş kadının bizle alakası yok ... Şaşırdım yani ..: ben kız hissediyorum sanki :)

Ayyy çok heycanlı gelince yaz buraya merak ettim ben de :)

Bende seviyorum da,bakımı zor olur tabi..Benim ablamlar ikiz,teyzem ikiz çocukları var,dayımın kızı yeni doğum yaptı ikiz..Yani olma şansı yüksek ama hayırlısı hakkımda diyebildim..

Çok sevindim canım yaa :) kesenin içine kurulmuş mu senin bebişin :) yaaa ben de merak ediyorum yaa biz de sadece keseyi gördük de zaten haftası daha az küçük :) pazartesiyi iple çekiyorum

Çok sevindim canım yaa :) kesenin içine kurulmuş mu senin bebişin :) yaaa ben de merak ediyorum yaa biz de sadece keseyi gördük de zaten haftası daha az küçük :) pazartesiyi iple çekiyorum

ya nasil sevindim garantisi yok kalp atisinin ama iki gun sonra kesenin icinde onu gordum ya havalara uctum kan degerlerim dusukmus ilac verdi. Canim insaAllah hayirlisiyla sen de gorursun

Bİzde de öyle,ailem yani eşimin ailesi kardeşleri benim ailem kardeşlerim o kadar..
Eşimin 14 eylül doğum günüydü,13.nü akşam öğrendim zaten kendim gittim yaptırdım.Hediyesinin içine testi koydum verdim ..o yaşanan duyguları heyecanı anlatamam..:)

ne güzel bir sürpriz gerçektende biz her aşamayı eşimle yaptığımız için oğlumdada bu miniktede hiç sürpriz olmadı ona.

canım bende iştekilere söylemedim.işimde ağır bütün gün tesis tepesinde in çık ölüyorum allah koruyordur bebeğimi .pazartesi iştekilere de söyleyeceğim belki biraz rahatlarım bende

karamsarlık niye yaptın bak herşey yoluna girmiş moralleri yüksek tutalımmmm

Selam arkadaslar. Ben de Allah izin verirse 2014 mayis annesi olacagim. Uc yasinda bir kizim var. Bir senenin sonunda dun pozitifi gordum cok sukur. Henuz doktora gitmedim. Pazartesi hcg'ye baktiracagim. Herkes hayirlisiyla yavrularini kucagina alir insallah. Muhtemelen mayis ortasinda dogum olacak. Hayirli gunler.

hoş geldin hayırlı olsun

Back
X