• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İlk değerim adetime 2 gün kala 29,33 idi yükselmesi lazım tekrarlayalım dedi hemşire 2 gün sonra adet günümde 80,8 çıktı canım ve 10 gün sonraya randevu verdiler bana yarın gidecem inşallah katlanmaya devam etmiştir çünkü herhangi bir lekelenme falan olmadı :nazar:

büyük ihtimal yükselmiştir çünkü benm adetim 4 gün geçmişti ben gittim 250 çıktı yavaş yavaş yükseldi.inşl. yükselmiştir mutlu haberlerini bekliyoruz bende salı günü gidecem keseyi ve bebişimin kalp atışlarını duymaya :49: iple çekiyorummm

kızlarr allah nasip ederse ben epural doğum yapmak istiyorumm normal doğuma dayanamam ama epuralda acı hissetmiyon hemde bebeğinin dogum anını herşeyi görüyon siz ne düşünüyonusss:49:

Kızlar doktordan geldim yazamadım bir türlü kızımdan kalp atışlarını duyduk çok şükür içim rahatladı Allah herkese nasip etsin inşallah:) İdrar yollarımda iltihap varmış ve mantar var onun için ilaç ve fitil verdi doktorum demir hapının3. Ayın sonunda vericek decavite devam edicem. Çatlak kremi Pregnacare verdi bitkisel bir kremmiş ve intim jel verdi numis med gün aşırı kullanıcam. Benden haberler bunlar :))

büyük ihtimal yükselmiştir çünkü benm adetim 4 gün geçmişti ben gittim 250 çıktı yavaş yavaş yükseldi.inşl. yükselmiştir mutlu haberlerini bekliyoruz bende salı günü gidecem keseyi ve bebişimin kalp atışlarını duymaya :49: iple çekiyorummm

Canım beim inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız burdan Allah'a emanet kuzucuklarımız :49:

Kızlar doktordan geldim yazamadım bir türlü kızımdan kalp atışlarını duyduk çok şükür içim rahatladı Allah herkese nasip etsin inşallah:) İdrar yollarımda iltihap varmış ve mantar var onun için ilaç ve fitil verdi doktorum demir hapının3. Ayın sonunda vericek decavite devam edicem. Çatlak kremi Pregnacare verdi bitkisel bir kremmiş ve intim jel verdi numis med gün aşırı kullanıcam. Benden haberler bunlar :))

gözün aydın darısı bizim başımıza sevindim senin adına:13:

arkadaşlar merhaba. konuyu ilk sayfasından beri takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyordum ama korkularım yüzünden hamile olduğumu yazamamıştım. ben 24 haftalık bebeğimi kalbinin durması sonucu kaybettim kasım 2012de. şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük henüz kalp atışını duymadık salı günü kalp atışı için muayene olucam. korkunun ecele faydası yok eger bu dunyada yiyecek ekmeği varsa katılacak ailemize yoksa da Allahın takdiri. zaten saklamaya çalıştıkça herkes öğrendi neredeyse insanlar çok saygısız üçüncü şahıslar sizin hamileliğinizi başkalarına rahatlıkla söyleyebiliyorlar ama bebeğe bir şey olduğu zaman o insanlara tek tek bebeği kaybettik demek ne kadar zor bunu düşünemiyorlar. neyse arkadaşlarım uzatmayayım. ben de hamileyim ve bu sefer inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alıcam ve onunla güzel bir hayat geçiricem.

bu arada liste için;
nick: phekda
sat: 5 ağustos
mdt: 13 mayıs
kilo: 70
meslek: ev hanımı

ayy hadi darısı başımıza canım benim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder rabbim inşl.

Canım sen döndün mü kontrolden
Döndüm canım yazdım şimdi görmedin heralde..

gözün aydın darısı bizim başımıza sevindim senin adına:13:

Sağol canım inşallah en yakın zamanda görürsünüz hepini :))

Gözünaydın canım darısı başımıza :emir_bebek:

kızlarr allah nasip ederse ben epural doğum yapmak istiyorumm normal doğuma dayanamam ama epuralda acı hissetmiyon hemde bebeğinin dogum anını herşeyi görüyon siz ne düşünüyonusss:49:

epuduralde de iğnenin sonucunda belde taharsızlıklar çıka biliyo benim yengemde denediler ikikere yaptılar uyuşmadı sonra sezaryana aldılar belinde ağrı kaldı şimdi gerçi herkeste olacak diye bişey yok dr bağlı birazda, ben suda isterim aslında da çok yaygın değil eşim naormal istiyo srtık hayırlısı neyse o olsun ama herşeyin doğalı daha iyidir tabi dayana bilirsem

arkadaşlar merhaba. konuyu ilk sayfasından beri takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyordum ama korkularım yüzünden hamile olduğumu yazamamıştım. ben 24 haftalık bebeğimi kalbinin durması sonucu kaybettim kasım 2012de. şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük henüz kalp atışını duymadık salı günü kalp atışı için muayene olucam. korkunun ecele faydası yok eger bu dunyada yiyecek ekmeği varsa katılacak ailemize yoksa da Allahın takdiri. zaten saklamaya çalıştıkça herkes öğrendi neredeyse insanlar çok saygısız üçüncü şahıslar sizin hamileliğinizi başkalarına rahatlıkla söyleyebiliyorlar ama bebeğe bir şey olduğu zaman o insanlara tek tek bebeği kaybettik demek ne kadar zor bunu düşünemiyorlar. neyse arkadaşlarım uzatmayayım. ben de hamileyim ve bu sefer inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alıcam ve onunla güzel bir hayat geçiricem.

bu arada liste için;
nick: phekda
sat: 5 ağustos
mdt: 13 mayıs
kilo: 70
meslek: ev hanımı

hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inş umudumuzu yüksek tuttalım bebişlerimizin kalplerine duyarız inş en kısa zaman da:emir_bebek::emir_bebek:

bizim de muayene günümüz pazartesi, keseyi göreceğiz inşallah :nazar:

ben hcg den başka tahlil yaptırmadım, dr.da istemedi. kaçıncı haftada hangi tahliller yapılıyor bilen var mı?

bu arada tekrar bhcg yaptırmam gerekir mi?

epuduralde de iğnenin sonucunda belde taharsızlıklar çıka biliyo benim yengemde denediler ikikere yaptılar uyuşmadı sonra sezaryana aldılar belinde ağrı kaldı şimdi gerçi herkeste olacak diye bişey yok dr bağlı birazda, ben suda isterim aslında da çok yaygın değil eşim naormal istiyo srtık hayırlısı neyse o olsun ama herşeyin doğalı daha iyidir tabi dayana bilirsem

normal doğuma dayananamamaktan çokk korkuyorum benn uzun yıllardır fobi bende zaman ilerledikçe belki cesaretimiz artar bilmiyorum canımm:1:

arkadaşlar hepimiz karışık duygular yaşıyoruz.. düşük haberleri alınca üzülüyor,kalp atışlarında seviniyoruz..... korkularımız,heycanlarımız,telaşlarımız,sevinçlerimiz var..şu tehlikeli dönemleri en kısa zamanda atlatıp , hamileligimizin tadını çıkarıcamız zamanlare en kısa zamanda kavuşalım ...

Az önce sağlık ocağındaki dr.umu aradım,sonuçlarım çıkmış..herşeyim normal..Beta hcg değerimi sordum 2386 dedi,muhtemelen 5.haftanın içindesin dedi..Bugün gidip alırım.

Okul toplantısı varmış,herkese şimdiden iyi akşamlar,iyi haftasonları diliyorum..

normal doğuma dayananamamaktan çokk korkuyorum benn uzun yıllardır fobi bende zaman ilerledikçe belki cesaretimiz artar bilmiyorum canımm:1:

her iki dogum şeklinde de, önemli olan bebişlerimize sağlıklı kavuşabilmemiz ama ... canım koşulların müsait olursa normal dogumu dene derim....en azından keyfi sezeryan olma...ben ilk bebegimde sezeryan olmak zorunda kaldım allaha şükür bebegime sağlıklı kavuştum gene de normal dogum bir uhte kaldı içimde

Back
X