Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle
çok üzüldüm canım Allah hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalmanı nasip edr inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle
İlk değerim adetime 2 gün kala 29,33 idi yükselmesi lazım tekrarlayalım dedi hemşire 2 gün sonra adet günümde 80,8 çıktı canım ve 10 gün sonraya randevu verdiler bana yarın gidecem inşallah katlanmaya devam etmiştir çünkü herhangi bir lekelenme falan olmadı![]()
Canım sen döndün mü kontroldenCanım çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın yine inşallahh..
büyük ihtimal yükselmiştir çünkü benm adetim 4 gün geçmişti ben gittim 250 çıktı yavaş yavaş yükseldi.inşl. yükselmiştir mutlu haberlerini bekliyoruz bende salı günü gidecem keseyi ve bebişimin kalp atışlarını duymayaiple çekiyorummm
Kızlar doktordan geldim yazamadım bir türlü kızımdan kalp atışlarını duyduk çok şükür içim rahatladı Allah herkese nasip etsin inşallah:) İdrar yollarımda iltihap varmış ve mantar var onun için ilaç ve fitil verdi doktorum demir hapının3. Ayın sonunda vericek decavite devam edicem. Çatlak kremi Pregnacare verdi bitkisel bir kremmiş ve intim jel verdi numis med gün aşırı kullanıcam. Benden haberler bunlar :))
gözün aydın darısı bizim başımıza sevindim senin adına:13:
geçmiş olsun çok üzüldüm.Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle
Kızlar doktordan geldim yazamadım bir türlü kızımdan kalp atışlarını duyduk çok şükür içim rahatladı Allah herkese nasip etsin inşallah:) İdrar yollarımda iltihap varmış ve mantar var onun için ilaç ve fitil verdi doktorum demir hapının3. Ayın sonunda vericek decavite devam edicem. Çatlak kremi Pregnacare verdi bitkisel bir kremmiş ve intim jel verdi numis med gün aşırı kullanıcam. Benden haberler bunlar :))
Döndüm canım yazdım şimdi görmedin heralde..Canım sen döndün mü kontrolden
gözün aydın darısı bizim başımıza sevindim senin adına:13:
Sağol canım inşallah en yakın zamanda görürsünüz hepini :))
kızlarr allah nasip ederse ben epural doğum yapmak istiyorumm normal doğuma dayanamam ama epuralda acı hissetmiyon hemde bebeğinin dogum anını herşeyi görüyon siz ne düşünüyonusss![]()
arkadaşlar merhaba. konuyu ilk sayfasından beri takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyordum ama korkularım yüzünden hamile olduğumu yazamamıştım. ben 24 haftalık bebeğimi kalbinin durması sonucu kaybettim kasım 2012de. şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük henüz kalp atışını duymadık salı günü kalp atışı için muayene olucam. korkunun ecele faydası yok eger bu dunyada yiyecek ekmeği varsa katılacak ailemize yoksa da Allahın takdiri. zaten saklamaya çalıştıkça herkes öğrendi neredeyse insanlar çok saygısız üçüncü şahıslar sizin hamileliğinizi başkalarına rahatlıkla söyleyebiliyorlar ama bebeğe bir şey olduğu zaman o insanlara tek tek bebeği kaybettik demek ne kadar zor bunu düşünemiyorlar. neyse arkadaşlarım uzatmayayım. ben de hamileyim ve bu sefer inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alıcam ve onunla güzel bir hayat geçiricem.
bu arada liste için;
nick: phekda
sat: 5 ağustos
mdt: 13 mayıs
kilo: 70
meslek: ev hanımı
epuduralde de iğnenin sonucunda belde taharsızlıklar çıka biliyo benim yengemde denediler ikikere yaptılar uyuşmadı sonra sezaryana aldılar belinde ağrı kaldı şimdi gerçi herkeste olacak diye bişey yok dr bağlı birazda, ben suda isterim aslında da çok yaygın değil eşim naormal istiyo srtık hayırlısı neyse o olsun ama herşeyin doğalı daha iyidir tabi dayana bilirsem
normal doğuma dayananamamaktan çokk korkuyorum benn uzun yıllardır fobi bende zaman ilerledikçe belki cesaretimiz artar bilmiyorum canımm![]()
normal doğuma dayananamamaktan çokk korkuyorum benn uzun yıllardır fobi bende zaman ilerledikçe belki cesaretimiz artar bilmiyorum canımm![]()