• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm

keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm

ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim

doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)

ayyy tebrik ediyorum çok sevindim neden bilmiyorum ama çok sevindim :1: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de :13: Allah sabrını ve kolaylığını da versin inşallah sakin çocuklar olurlar :nazar:

Merhaba arkadaşlar Mersinden aranıza katılıyorum ben de mayıs annesi olacağım inşallah. sürekli ağlamaklıyım. sinirliyim. eşime laf vuruyorum sürekli halsizim. siz de de var mı bu durumlar :( :5:

olmaz mı canım ben bir ara öyle sinirliydim ki hayalimde insanlarla kavga ediyordum :1: eşime kimseye yansıtmadım ama geçti çok şükür. çok baş dönmem vardı şu aralar yok şu an devamlı uyumak istiyorum gündüz bir de arada midem bulanıyor :61:

Arkadaslar grip oldum napcam ben simdi önerisi olan var mı:2:
Geçmiş olsun ben de geçen hafta atlattım bu durumda çok kötü oluyor. Fazla olmamak şartıyla ıhlamur, kuşburnu tüketebilirsiniz c vitamini tüketin kış meyvlerinden çıkan var ben bolbol tüketiyorum meyve; en çok da su içmelisiniz.
Her hasta olduğumda da sıcak suya bal limon yaparım onu içip biraz yatmanız lazım o yüzden akşam içerseniz sabaha daha iyi kalkarsınız...

Yeni bebiş haberleri var hayırlı olsun Kalp atışları duyulmuş çok sevindim darısı duymayanların başına

Merhaba arkadaşlar Mersinden aranıza katılıyorum ben de mayıs annesi olacağım inşallah. sürekli ağlamaklıyım. sinirliyim. eşime laf vuruyorum sürekli halsizim. siz de de var mı bu durumlar :( :5:

ben de mersinde doğup büyüdüm canım ama şuan kuşadasındayım:34: bende mayıs annesi olcamm bende de dün başladı yaa inanılmaz sinir agrasifleştim eşime çatıp duruyorumm:1::1::1: halsizlik uyku normal canım hormaonlarımız değişiyor:49:

hayırlı olsun gözün aydın canım. kaç günlük hamilesin

7+0 CANIM 8. Haftaya giriyorum toplamda 52 günlük hamiş oluyorum Allahın izniyle canım..

gözün aydın maşallah darısı bizbekleyenlerin başına inş

canım tüm bekleyen arkadaşlarımda minnaklarını görür biran önce inşallah sağlıkla :nazar:

gozun aydin canim... cok sukur.

saol tatlııım darısı sizeee :32:

oyyy pıtırcığın kalbi de atarmış:nazar::nazar::nazar:
gözün aydın canım

çok saol canım ya evet pıt pıt atıveriyo maşallah :) :9:

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah:nazar:

amin canım inşallah hepimiz birer birer koklayacağız miniklerimizi Allahın izniyle ;)

kızlar birde sizi kendi yaşadığım durumumla ilgili bilgilendireyim inşallah sizde olmazda hani olurda kahverengi lekelenmesi akıntısı olanlar hiç takmayın kafaya bende 4 gündür var doktorum hiç önemi yok dedi hamilesin daha ne hormon değişiklikleri yaşayacaksın bundan doğal birşey olmaz dedi kahverengi olduğu sürece dikkate alma dedi.. öyle yat dinlen progestan kullan bile demedi ve çok şükür geçti bile diyebilirim.. nette bir çok şey yazıyor okuyupta benim gibi kafanızı karıştırmayın relaxxxxxxx :) ;););)

teşekkür ederim canım. ilk hamileliğimde benim de eşim yapıyordu ben asla kendime iğne batıramam diyordum ama bu sefer bir cesaretle yaptım ve artık alıştım insanın kendisinin yapması daha stressizmiş :1: ben de iki parmağımla göbeğimi şıkıştırıp dik şekilde batırıp yavaşça enjekte ediyorum ama ilaç tam bitince iğne otomatik atıyor zaten eşinin geri çekmesine gerek yok prospektüsünde de yazıyor. bir dene istersen.

Canım şimdi dr. hibor 3500 lük verdi onda öyle bir mekanizma yok onun için hızla çekiyor dedim. Allah yardımcımız olsun. Ama çok şükür Allah'ıma hergün hamileliği hatırlattıryor insana bu sayade.. Ama ben hala kendime yapamam :18:

kızlar 8.haftamız dolmak üzere fakat bebeğimizi hala göremedik en son geçen hafta gittim doktora devlet hastahanesi acaba başından mı atıyo acaba doktor daha küçük göremezsin die monitörü göstermedi bile :(

gözükmesi gerekirdi bence. ancak bazı yerlerde ultrason cihazları çok eski olabiliyor. kızımda 2 dr.a birden gidiyordum birinde görüntüler çok netken diğerinin verdiğinde hiçbirşey belli olmuyordu belki dr ondan öyle söylemiştir.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm

keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm

ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim

doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)

:nazar::nazar: Maşallah maşallah.... Allah sağlıkla ikisinide kucağına aldırsın hadi bakalım ilk ikizlerimiz geliyor. İlk bebeklerse 2 kat dinlenmen gerekiyor şimdiden bol bol uyu sonra uykusuz günler seni bekliyor. Allah kolaylık versin şimdiden.

benide ekleyin listeye yaş 28 şehir denizli/ankara meslek memur ilk çocuk yeni öğrendim hcg değerim 203.98. kızlar değerim nasıl salı günü tekrar gideceğim dış gebelik felan olmaz inş
niye kimse bana yorum yapmıypr :44:

ekledim canım listeye hoşgeldin aramıza. gebeliğin başındasın değerin normal bence.

merhaba hanımlar..
Basından berı takıp edıyorum (hamıle oldugumu da bıldırmıstım) sızı.
Ama ben ve benım gıbıler hamılelıgın kesınlesmesını bı baska beklıyor..
Ben 3 dıs 2 kımyasal ve 1 saglıklı gebelık gecırdım.
Suan SAT:17agustos MDT:24mayıs..gorunuyor.
Gecdollenme...ne olacagı bellı olmaz.. İlk dogumum sezeryan ıdı..dogal olarak erken alınacak..
Abımı kaybettım (13agustos). Boyle bı donemde geldı bebegım (planlıydı ve bekletmedı Rabbım)
"bırı gıder bırı gelır" denıyor ya..
Oyle boyle...buradayız sukur..
Herkesın en guzel 9aylarından bırı olsun ınsaellah..

Öncelikle başın sağolsun canım çok üzüldüm. Hoşgeldin sende aramıza. Benimde 2 kalp durması nedeniyle kürtaj 1 kimyasal gebelik 1 sağlıklı doğum 1 de düşüğüm var. Korkularımız daha fazla diğer gebelere göre hele birde kayıp haberleri geldikçe Allah korusun yavrucaklarımızı hayırlısını nasip etsin bizlere. Amin duanada..

Meslek: Antrenorum (yuzme)

Burda yakalamışken sorabilirim belki özel olucak kızım 28 aylık şuan 26 aylıkken kollukla yüzmeyi öğrendi (MAŞALLAH). ben yüzme kursuna göndermek istedim babası erken dedi bir yaşı varmı babasına okutucam yazdığınızıda .

Nick: yaren
sat: 8 ağustos
mdt: 15.05.2014
kilo:74
meslek:ev hanımı
merhaba kızlar ben 2012 ağustos annesiyim oğlum 13.5 aylık ve tekrardan hamileyim :49: bugün doktora gittim çok şükür kese ve kalp atışlarını gördüm miniğimin..

hoşgeldin canımaramıza listeye ekledim bilgilerini

Nick: yaren
sat: 8 ağustos
mdt: 15.05.2014
kilo:74
meslek:ev hanımı
merhaba kızlar ben 2012 ağustos annesiyim oğlum 13.5 aylık ve tekrardan hamileyim :49: bugün doktora gittim çok şükür kese ve kalp atışlarını gördüm miniğimin..
canım hayırlı olsun ben ne zman duyabilirim son bat 24 ağustos. değerim 203.98 salı günü tekrar gideceğim normal mi dış gebelik mi diye
sen daha iyi anlarsın yorumlar mısın

Kızlar ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, 3 eylül de transferimiz yapıldı pazartesi günü tahlilim 1258 çıktı, bugün doktora gittik fakat keseyi göremediğini söyledi. Pazartesi tekrar gel dedi, muayeneden beri de karnımda bir sancı var aranızda muayeneden sonra sancı çeken var mı ? Bir de kesesi görünmeyen var mı benim gibi :18:

Bende 5 . Gün gecıktıgımde gıttım benımde görünmemişti 850 idi test sonucum ,haftaya gıttıgımde göründü merak etme daha küçük o yüzdendir:)

Herkese tekrar merhaba kızlar 2014 mayıs annelerini bn üstlendim ses çıkmayınca. Umarım sorunsuz başarailirim sonuna kadar. Liste oluşturucam. Listeyi şu şekilde yaptım şimdilik son haline gelmeden önce eklemek istediğiniz varsa onlarıda ekleyip bilgilerimizi toparlayalım.

SAT (son adet tarihi)
MDT (Muhtemel doğum tarihi)
Nick
Doğum şekli

şeklinde çok bilgi tablonun sağlıklı görünmesine engel olur mu bilmiyorum denicem. 40. sayfaya kadar olan bilgileri toparladım tabi eksikler var. Önrilerinizi bekliyorum. Sağlıklı hamilelikler diliyorum

Merhaba cok ıyı olmus tesekkuler:)
sat 29 Temmuz
Met 5 Mayıs
Nick yasonunyosunu
Yaş 1972
Çocuk sayısı 1 (7 yaş)
Sez
İstanbul
Tasarım
Sevgiler herkese
Yasemin

bugün çok canım sıkıldı ben hala hamileyim diyemedim iş yerindekilere çünkü tüp bebek yaptımda diyemedim.bu nedenle hiç bişey belli etmemem gerekiyor.birde tüp bebekte ilk bir kaç ay tehlikeli olduğundan söylesemmi söylemesemmi bilmiyorum.ancak işim biraz ağır ve zor.mesela bugün 8 metrelik bir tankın tepesine küçücük bir merdivenle çıkıp saatlerce çalışmak zorunda kaldım.aksi gibi önceden hiç dikkat etmediğim bir çok şeye dikkat etmek zorunda olduğumuda belli etmemem gerekiyordu.çalışma ortamım pis .şimdi ben gitmiyeceğimde diyemiyorum iştekilere ne yapsam şaştım yani.yarın kese görmek için doktorum çağırdı acaba herşeyi göze alıp hamileyim desemmi yoksa kalp atışlarınımı beklesem.

Merhaba hayırlı olsun oncelıkle:) yarın ki muayeneden sonra bence soyleyın o kadar uğraşmışsınz , iş için değmez bebegınızı kaybetmek:)) sevgıler

Canım şimdi dr. hibor 3500 lük verdi onda öyle bir mekanizma yok onun için hızla çekiyor dedim. Allah yardımcımız olsun. Ama çok şükür Allah'ıma hergün hamileliği hatırlattıryor insana bu sayade.. Ama ben hala kendime yapamam :18:

gözükmesi gerekirdi bence. ancak bazı yerlerde ultrason cihazları çok eski olabiliyor. kızımda 2 dr.a birden gidiyordum birinde görüntüler çok netken diğerinin verdiğinde hiçbirşey belli olmuyordu belki dr ondan öyle söylemiştir.

:nazar::nazar: Maşallah maşallah.... Allah sağlıkla ikisinide kucağına aldırsın hadi bakalım ilk ikizlerimiz geliyor. İlk bebeklerse 2 kat dinlenmen gerekiyor şimdiden bol bol uyu sonra uykusuz günler seni bekliyor. Allah kolaylık versin şimdiden.

ekledim canım listeye hoşgeldin aramıza. gebeliğin başındasın değerin normal bence.

Öncelikle başın sağolsun canım çok üzüldüm. Hoşgeldin sende aramıza. Benimde 2 kalp durması nedeniyle kürtaj 1 kimyasal gebelik 1 sağlıklı doğum 1 de düşüğüm var. Korkularımız daha fazla diğer gebelere göre hele birde kayıp haberleri geldikçe Allah korusun yavrucaklarımızı hayırlısını nasip etsin bizlere. Amin duanada..

Burda yakalamışken sorabilirim belki özel olucak kızım 28 aylık şuan 26 aylıkken kollukla yüzmeyi öğrendi (MAŞALLAH). ben yüzme kursuna göndermek istedim babası erken dedi bir yaşı varmı babasına okutucam yazdığınızıda .

hoşgeldin canımaramıza listeye ekledim bilgilerini

Ne guzel.. MAsaellah kızınıza. benım kızım da ıyı bı yuzucu (takdır edersınız:))
cocuklarda spora baslama yası -nedense- kafalarda hep gec.
kayak..paten.. gıbı sporlar ıcın kemıklerın oturması beklenebılır (4+)
ama yuzme ve bale ılk dusunulecek ve tum hayatı boyunca avantajlarını goreceklerı spor dalları.
Kesınlıkle yuzmelı... ben kolluk kullandırtmıyorum..zaten kızınız yuzuyorsa -artık- kullanmasın...derım.

SAT (son adet tarihi):15.08.2013
MDT (Muhtemel doğum tarihi):06.05.2014
Nick:aymudo
Çocuk Sayısı:1(8)
doğum şekli:sezeryan
Meslek:öğretmen

Son düzenleme:
tecrübeli hanımlar bana fikir verin yeni hamileyim neler yapmalıyım nasıl beslenmeliyim nelere dikkat etmeliyim ilk hamileliğim ailemden eşimden çok uzakta bir başımayım. bana destek verin ve yardımcı olun lütfen

Ben Alanya'dayım.

düzelttim canım sanırım kaydırma yaptım. İlk sayfaya ekliyorum artık bilgileri arkadaşlar ordan takip edebilirsiniz.

Hatırlattığın iyi oldu ben unutmuştum. İlk hamilelikte kakao yağı kullanmıştım doğuma kadar çatlak yoktu. Doğumdan sonra ise heryerim çatlamıştı. Tecrübeli anneler siz ne kullanmıştınız.?

Badem yağı kullanmıştım ılk ayımdan ıtıbaren hıc çatlağım olmamıştı :) vücut sampuaının ıcıne bıle dökmüştüm:)
Birde body shop un kakao butter I vardı onuda arada sürüyordum.
Bakalım bu sefer ne olacak:)

solanin ben de güncelleyeyim
sat:08.05.2013
mdt:15.05.2014
meslek:öğretmen
yaşadığı şehir:şanlıurfa
çocuk sayısı:ilk çocuk

herkese günaydın
keseyi görenler,kalp atşını duyanlar hepinizin gözü aydın,darısı bizlere
biz de keseyi gördük,2 hafta donra inşallah kalp atışını duyarız

herkese günaydın
keseyi görenler,kalp atşını duyanlar hepinizin gözü aydın,darısı bizlere
biz de keseyi gördük,2 hafta donra inşallah kalp atışını duyarız[/QUOTE]

Günaydınn herkese...İlk doktor muayenemize gittik. Keseyi zar zor gördü.5+3 ama henüz kalp atışı yokmuş,7.haftada görüşelim dedi. Ve başka hiç bir konuda konuşmadı doktor,hele bi kalp atışlarını görelim ona göre testler vs vereceğim,iyi günler dedi :O Sizin de böyle miydi ilk muayeneniz? Yavan bir muayene gibi geldi bana biraz.Medipol Lebriz Hn'a gittim bu arada.

Back
X