Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm
keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm
ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim
doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)
Merhaba arkadaşlar Mersinden aranıza katılıyorum ben de mayıs annesi olacağım inşallah. sürekli ağlamaklıyım. sinirliyim. eşime laf vuruyorum sürekli halsizim. siz de de var mı bu durumlar![]()
![]()
Geçmiş olsun ben de geçen hafta atlattım bu durumda çok kötü oluyor. Fazla olmamak şartıyla ıhlamur, kuşburnu tüketebilirsiniz c vitamini tüketin kış meyvlerinden çıkan var ben bolbol tüketiyorum meyve; en çok da su içmelisiniz.Arkadaslar grip oldum napcam ben simdi önerisi olan var mı:2:
Merhaba arkadaşlar Mersinden aranıza katılıyorum ben de mayıs annesi olacağım inşallah. sürekli ağlamaklıyım. sinirliyim. eşime laf vuruyorum sürekli halsizim. siz de de var mı bu durumlar![]()
![]()
hayırlı olsun gözün aydın canım. kaç günlük hamilesin
gözün aydın maşallah darısı bizbekleyenlerin başına inş
gozun aydin canim... cok sukur.
oyyy pıtırcığın kalbi de atarmış
gözün aydın canım
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah![]()
teşekkür ederim canım. ilk hamileliğimde benim de eşim yapıyordu ben asla kendime iğne batıramam diyordum ama bu sefer bir cesaretle yaptım ve artık alıştım insanın kendisinin yapması daha stressizmişben de iki parmağımla göbeğimi şıkıştırıp dik şekilde batırıp yavaşça enjekte ediyorum ama ilaç tam bitince iğne otomatik atıyor zaten eşinin geri çekmesine gerek yok prospektüsünde de yazıyor. bir dene istersen.
kızlar 8.haftamız dolmak üzere fakat bebeğimizi hala göremedik en son geçen hafta gittim doktora devlet hastahanesi acaba başından mı atıyo acaba doktor daha küçük göremezsin die monitörü göstermedi bile![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm
keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm
ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim
doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)
benide ekleyin listeye yaş 28 şehir denizli/ankara meslek memur ilk çocuk yeni öğrendim hcg değerim 203.98. kızlar değerim nasıl salı günü tekrar gideceğim dış gebelik felan olmaz inş
niye kimse bana yorum yapmıypr :44:
merhaba hanımlar..
Basından berı takıp edıyorum (hamıle oldugumu da bıldırmıstım) sızı.
Ama ben ve benım gıbıler hamılelıgın kesınlesmesını bı baska beklıyor..
Ben 3 dıs 2 kımyasal ve 1 saglıklı gebelık gecırdım.
Suan SAT:17agustos MDT:24mayıs..gorunuyor.
Gecdollenme...ne olacagı bellı olmaz.. İlk dogumum sezeryan ıdı..dogal olarak erken alınacak..
Abımı kaybettım (13agustos). Boyle bı donemde geldı bebegım (planlıydı ve bekletmedı Rabbım)
"bırı gıder bırı gelır" denıyor ya..
Oyle boyle...buradayız sukur..
Herkesın en guzel 9aylarından bırı olsun ınsaellah..
Meslek: Antrenorum (yuzme)
Nick: yaren
sat: 8 ağustos
mdt: 15.05.2014
kilo:74
meslek:ev hanımı
merhaba kızlar ben 2012 ağustos annesiyim oğlum 13.5 aylık ve tekrardan hamileyimbugün doktora gittim çok şükür kese ve kalp atışlarını gördüm miniğimin..
canım hayırlı olsun ben ne zman duyabilirim son bat 24 ağustos. değerim 203.98 salı günü tekrar gideceğim normal mi dış gebelik mi diyeNick: yaren
sat: 8 ağustos
mdt: 15.05.2014
kilo:74
meslek:ev hanımı
merhaba kızlar ben 2012 ağustos annesiyim oğlum 13.5 aylık ve tekrardan hamileyimbugün doktora gittim çok şükür kese ve kalp atışlarını gördüm miniğimin..
Kızlar ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, 3 eylül de transferimiz yapıldı pazartesi günü tahlilim 1258 çıktı, bugün doktora gittik fakat keseyi göremediğini söyledi. Pazartesi tekrar gel dedi, muayeneden beri de karnımda bir sancı var aranızda muayeneden sonra sancı çeken var mı ? Bir de kesesi görünmeyen var mı benim gibi :18:
Herkese tekrar merhaba kızlar 2014 mayıs annelerini bn üstlendim ses çıkmayınca. Umarım sorunsuz başarailirim sonuna kadar. Liste oluşturucam. Listeyi şu şekilde yaptım şimdilik son haline gelmeden önce eklemek istediğiniz varsa onlarıda ekleyip bilgilerimizi toparlayalım.
SAT (son adet tarihi)
MDT (Muhtemel doğum tarihi)
Nick
Doğum şekli
şeklinde çok bilgi tablonun sağlıklı görünmesine engel olur mu bilmiyorum denicem. 40. sayfaya kadar olan bilgileri toparladım tabi eksikler var. Önrilerinizi bekliyorum. Sağlıklı hamilelikler diliyorum
bugün çok canım sıkıldı ben hala hamileyim diyemedim iş yerindekilere çünkü tüp bebek yaptımda diyemedim.bu nedenle hiç bişey belli etmemem gerekiyor.birde tüp bebekte ilk bir kaç ay tehlikeli olduğundan söylesemmi söylemesemmi bilmiyorum.ancak işim biraz ağır ve zor.mesela bugün 8 metrelik bir tankın tepesine küçücük bir merdivenle çıkıp saatlerce çalışmak zorunda kaldım.aksi gibi önceden hiç dikkat etmediğim bir çok şeye dikkat etmek zorunda olduğumuda belli etmemem gerekiyordu.çalışma ortamım pis .şimdi ben gitmiyeceğimde diyemiyorum iştekilere ne yapsam şaştım yani.yarın kese görmek için doktorum çağırdı acaba herşeyi göze alıp hamileyim desemmi yoksa kalp atışlarınımı beklesem.
Canım şimdi dr. hibor 3500 lük verdi onda öyle bir mekanizma yok onun için hızla çekiyor dedim. Allah yardımcımız olsun. Ama çok şükür Allah'ıma hergün hamileliği hatırlattıryor insana bu sayade.. Ama ben hala kendime yapamam :18:
gözükmesi gerekirdi bence. ancak bazı yerlerde ultrason cihazları çok eski olabiliyor. kızımda 2 dr.a birden gidiyordum birinde görüntüler çok netken diğerinin verdiğinde hiçbirşey belli olmuyordu belki dr ondan öyle söylemiştir.
Maşallah maşallah.... Allah sağlıkla ikisinide kucağına aldırsın hadi bakalım ilk ikizlerimiz geliyor. İlk bebeklerse 2 kat dinlenmen gerekiyor şimdiden bol bol uyu sonra uykusuz günler seni bekliyor. Allah kolaylık versin şimdiden.
ekledim canım listeye hoşgeldin aramıza. gebeliğin başındasın değerin normal bence.
Öncelikle başın sağolsun canım çok üzüldüm. Hoşgeldin sende aramıza. Benimde 2 kalp durması nedeniyle kürtaj 1 kimyasal gebelik 1 sağlıklı doğum 1 de düşüğüm var. Korkularımız daha fazla diğer gebelere göre hele birde kayıp haberleri geldikçe Allah korusun yavrucaklarımızı hayırlısını nasip etsin bizlere. Amin duanada..
Burda yakalamışken sorabilirim belki özel olucak kızım 28 aylık şuan 26 aylıkken kollukla yüzmeyi öğrendi (MAŞALLAH). ben yüzme kursuna göndermek istedim babası erken dedi bir yaşı varmı babasına okutucam yazdığınızıda .
hoşgeldin canımaramıza listeye ekledim bilgilerini
Ben Alanya'dayım.
düzelttim canım sanırım kaydırma yaptım. İlk sayfaya ekliyorum artık bilgileri arkadaşlar ordan takip edebilirsiniz.
Hatırlattığın iyi oldu ben unutmuştum. İlk hamilelikte kakao yağı kullanmıştım doğuma kadar çatlak yoktu. Doğumdan sonra ise heryerim çatlamıştı. Tecrübeli anneler siz ne kullanmıştınız.?
bende bi arkadaşımdan duydum bebek yağına aspirini ezip karıştıracakmışsın her akaşam karnına uygulayacakmışsın hiç çatlak olmuyomuş