• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
benimde bikaç gündür ciddi bel ağrım var yani kalçamın hemen üstü bazen sağ taraf bazen sol taraf annem yel girmesi filan dedi ama hareket etmekte ciddi zorluyo.. Allahtan sürekli değil arada bir giriyo bi süre sonra geçiyo ama tekrarlıyo arada bir.

aynısı bende de oluyor
şu an da sol boşlugum ağrıyor sabah kalçamım üstündeydi
dolaşıyo sanki ağrı
ama çok şiddetli değil
dün yoğurt yiyince geçmişti bnm ağrım şimdi gene deneyecem bakalım geçerse kalsiyum eksikliğinden olabilir

Kızlarrr beni listeye eklemişsiniz Teşekkürler.

Bilgilerimi güncellemek istedim.

[TABLE="width: 666"]
[TR]
[TD][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]SAT[/TD]
[TD="align: center"]MDT[/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[TD="align: center"]Yaş[/TD]
[TD="align: center"]Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Şehir[/TD]
[TD="align: center"]Meslek[/TD]
[TD="align: center"]Çocuk Say.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13.08.2013 [/TD]
[TD="align: center"]20.05.2014 [/TD]
[TD="align: center"]Evli_Mutlu_Huzurlu [/TD]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD="align: center"]57[/TD]
[TD="align: center"]İstanbul[/TD]
[TD="align: center"]Öğretmen[/TD]
[TD="align: center"]İlk Çocuk [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım son adetin 15 ağustosmu , bbeta hormonun kaç çıktı senin , ne zmn yaptın

benim tüp bebek canım 2 eylül embriyo transferi yapıldı sonra 11 eylülde kanda bhcg 151 çıkmıştı.

kızlar hayırlı haberle geldim, kesemizi gördük inşallah haftaya da kalp atışlarını duyacağız. Destekleriniz için çok teşekkürler...

çok sevindim canım merakla bekliyordum yazmanı.sen istanbuldamısın hangi merkeze gittin.

kızlar bugün iş yerindekilerede söyledim artık.şimdi yeni kanunda hamilelerin 7,5 saaten fazla çalıştırılamaz şartı varya sizlerde uygulayan oldumu merak ettim.bizimkilerin hiç işine gelmez bu durum bakalım nasıl bir tepki olacak

Hayırlısı canım,
Benim 5.hafta da 2386 çıktı..Rüyasını da görmüştüm..birde bizim aile de var,ablamlar ikiz..teyzemin var,dayımın kızın da yeni oldu..Bir hafta nasıl beklicem bir an önce öğrenmek istiyorum..Güzel olur ama zor olur :))

senin değerin baya yüksek çıkmış benim 4-5 haftalıkken 1000 çıkmıştı, ikiz olabilir, ama şimdi kesen görünüyordur baktırabilirsin.

kızlar bugün iş yerindekilerede söyledim artık.şimdi yeni kanunda hamilelerin 7,5 saaten fazla çalıştırılamaz şartı varya sizlerde uygulayan oldumu merak ettim.bizimkilerin hiç işine gelmez bu durum bakalım nasıl bir tepki olacak

bizim şirkette 3 hamile var, korkutmamak için şuanda 5 aylık olanı biliyorlar o da karnı şiş olduğu için :9:
bu kanun sadece memurlar için mi yoksa özel içinde mi geçerli canım

Canım bende söyleyip söylememekte kararsızım. arkadaşımın işyerinde sabah 7 - akşam 16:45 çalışıyorlar. onlarda hamilelere öğle yemeğini ve çay saatlerini uzatmışlar o kadar. servis olduğu için aynı saatte çıkıyorlarmı. ben de 8 - 6 çalışıyorum tahminimce 4 -5 gibi beni de çıkarmaları lazım. ama 12. haftayı bekliyorum söylemek için :(((

Kızlar Trt1 de Anne Elimi Tutsana diye bir program var hiç izledinizmi bilmiyorum. Ben geçen hafta ilk kez izledim. Düşükler hakkında konuştular, Kadık doğum uzmanı düşükleri değerlendirdi. Psikolog da annenin duygularını değerlendirdi. Güzel bir programdı. Programda konuşan kadın doğum doktoru bu hafta Çarşamba günü 21:30 - 22:30 arası Programın Facebook grubunda online olarak sorulara cevap verecekmiş. Grup üzerinden duyurusunu yaptılar. Belki soru sormak isteyen olabilir diye sizlerede duyurmak istedim. Programın adıyla facede aratırsanız bulabilirsiniz.

Kızlar keseyi gördük bebişi de gördük Cumartesi tekrar gelin dedi kalp atışı için ... Hcg değerimi tekrar istedi kadın kan alırken damarımı zedeledi baya bi kanadı ben de ağladım :( inanılmaz duygusalım ... Bide sat a göre gitmiyor ya ona taktım geç döllenme diye offf niye böle oldum ben ...

Kızlar keseyi gördük bebişi de gördük Cumartesi tekrar gelin dedi kalp atışı için ... Hcg değerimi tekrar istedi kadın kan alırken damarımı zedeledi baya bi kanadı ben de ağladım :( inanılmaz duygusalım ... Bide sat a göre gitmiyor ya ona taktım geç döllenme diye offf niye böle oldum ben ...

cnm sen 5 haftalık görünüyon bebişi bile görmüşsün, benim sat a göre 8 haftaya girmem lazım ama haaala bebişi görcem diye cumartesiyi bekliyom. sen ndn evhamlanıyorsun ki ?

cnm sen 5 haftalık görünüyon bebişi bile görmüşsün, benim sat a göre 8 haftaya girmem lazım ama haaala bebişi görcem diye cumartesiyi bekliyom. sen ndn evhamlanıyorsun ki ?

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin, bende haftaya p.tesi gideceğim nasip olursa.

benim tüp bebek canım 2 eylül embriyo transferi yapıldı sonra 11 eylülde kanda bhcg 151 çıkmıştı.

çok sevindim canım merakla bekliyordum yazmanı.sen istanbuldamısın hangi merkeze gittin.

oferta merhaba hayırlı olsun hamileliğin.. bende 2 eylülde transfer yaptırdım çok şükür hamileyim fakat kese görmeye henüz gitmedik.. sen transferin kaçıncı günü kese gördün..ve karındanmı yoksa vajinalmi baktılar şimdiden teşekkürler..:16:

senin değerin baya yüksek çıkmış benim 4-5 haftalıkken 1000 çıkmıştı, ikiz olabilir, ama şimdi kesen görünüyordur baktırabilirsin.

Öylemi dersin....Tahlil sonuçlarımı dr.uma faksladım,haftayı beklemeyelim ,yarın sabaha bekliyorum dedi..
Ben çok heyecanlandım,yarın sabah mutlu haberlerle döner ve sizinle paylaşabilirim inşallah..

Hala midem bulamıyor taktım zaten buna :9: yalnız gece yatarken fark ettim hafifi bi bulantı var :9:

Siz ne diyorsunuz bu mide bulantılarına??

Benim sata göre 6+4 olması lazım ama geç döllenme sanırım ... Ben geçen hafta görümcem bebeğinin kalp atışını duymamıştı sonra içinde öldü bebek ondan çok etkilendim sanırım kalp atışını duyamayınca ağladım nedenini bilmiyorum .... Rabbim senin de bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

Öylemi dersin....Tahlil sonuçlarımı dr.uma faksladım,haftayı beklemeyelim ,yarın sabaha bekliyorum dedi..
Ben çok heyecanlandım,yarın sabah mutlu haberlerle döner ve sizinle paylaşabilirim inşallah..

İnşalah canım bende merakla bekliyorum güzel haberlerle gelmeni :49:

Benim sata göre 6+4 olması lazım ama geç döllenme sanırım ... Ben geçen hafta görümcem bebeğinin kalp atışını duymamıştı sonra içinde öldü bebek ondan çok etkilendim sanırım kalp atışını duyamayınca ağladım nedenini bilmiyorum .... Rabbim senin de bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

Doktorun ne dedi ki?

İnşallah canım, bencede bekleme yani yarın git gör keseni :)
Bende yarın gidicem kontrolüme inşallah kalp atışlarını duyarız Allah'ın izniyle, güzel haberlerle döneriz :31:

Back
X