• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sağolun arkadaşlar,inşallah hayırlı haberlerle dönerim buraya...

Herkese iyi akşamlar,rahat uykular :)

oferta merhaba hayırlı olsun hamileliğin.. bende 2 eylülde transfer yaptırdım çok şükür hamileyim fakat kese görmeye henüz gitmedik.. sen transferin kaçıncı günü kese gördün..ve karındanmı yoksa vajinalmi baktılar şimdiden teşekkürler..:16:

19 eylülde gördük kesemizi 3 ekimde kalp atışları için çağırdı doktorumuz canım.inşallah sende görürüsün.

Öylemi dersin....Tahlil sonuçlarımı dr.uma faksladım,haftayı beklemeyelim ,yarın sabaha bekliyorum dedi..
Ben çok heyecanlandım,yarın sabah mutlu haberlerle döner ve sizinle paylaşabilirim inşallah..

hadi bakalım bir ikiz haberi dahamı gelecek yoksa

Hala midem bulamıyor taktım zaten buna :9: yalnız gece yatarken fark ettim hafifi bi bulantı var :9:

Siz ne diyorsunuz bu mide bulantılarına??

canım ben ilk bebeğimdede hiç bulanmamıştı öyle rahattımki bazen hamile olduğumu unutuyordum.şimdide hiç bulanmıyor.bir anlamda iyi ama bir anlamdada hamile olduğunu unutuyor insan.:34:

Doktorum gelişim çok güzel dedi geçen hafta keseyi bile zor görüyorduk şimdi kese büyümüş bebeği gördük dedi kalp atışı için Cumartesi gelin dedi ... Kalp atışı yok diye efhamlandım bi de sata göre değil ya ondan ...

Evham yapma inşallah duyarsın canım, satı boşver sen bebeğin büyüdükçe satı zaten yakalıyor. Allah'ın izniyle bişey olmaz.

selam kızlar.nasılsınız bugün?bazılarımız bebişleriyle ilk tanışmalarını yapmışlar :)) okuduğuma göre bazısı karından görebilmiş bazısı vajinal merak ettiğim şu doktorlarınız sadece ultrason muayenesi yaptılar değil mi?jinekolojik muayene de yapıyorlar mı yani spekulum takarak falan :50:

canım ben ilk bebeğimdede hiç bulanmamıştı öyle rahattımki bazen hamile olduğumu unutuyordum.şimdide hiç bulanmıyor.bir anlamda iyi ama bir anlamdada hamile olduğunu unutuyor insan.:34:

Böyle olumlu yorumları okuyunca iyi geliyor :12: bilmiyorum oğlumda 4 ay yatalak gibi yatmıştım şimdi şaşırıyorum buna :(
İnşallah herşey yolundadır :)

selam kızlar.nasılsınız bugün?bazılarımız bebişleriyle ilk tanışmalarını yapmışlar :)) okuduğuma göre bazısı karından görebilmiş bazısı vajinal merak ettiğim şu doktorlarınız sadece ultrason muayenesi yaptılar değil mi?jinekolojik muayene de yapıyorlar mı yani spekulum takarak falan :50:

Ne olduğunu merak ettim nette baktım, bizim burda sadece ultrasyon çubuğuyla bakıyorlar..

O aleti de ne yazık ki kürtaj olurken takmışlardı. :'/

kızlar hayırlı haberle geldim, kesemizi gördük inşallah haftaya da kalp atışlarını duyacağız. Destekleriniz için çok teşekkürler...
Hayırlı olsunn canımmmm
Benimde minicik kesecigim var bugun gorduk.. :)) 3 haftalikms. 10 gun sonra tekrar gel dedi. Yapilacak testleri yazdi. Ozele gtmstm ıstersen saglık ocagnda yaptr dedı. Ben yıne ozelde yaptırıcam :) cıg et yeme dedı. Folık asıt verdı sonra da vıtamın verıcem dedı. Ada cayıda ıcme dedı :)
Gözün aydın bugünkü haberler güzel :))
Kızlar keseyi gördük bebişi de gördük Cumartesi tekrar gelin dedi kalp atışı için ... Hcg değerimi tekrar istedi kadın kan alırken damarımı zedeledi baya bi kanadı ben de ağladım :( inanılmaz duygusalım ... Bide sat a göre gitmiyor ya ona taktım geç döllenme diye offf niye böle oldum ben ...
Hayırlı olsun canımm

Canım jinekolojik muayene özel durum olmadıkça yapılmıyor zaten ben onu görünce fena oluyorum normal doğum yaptığım halde ayyyy içim kalktı :)

kızlarrrr az önce doktordan geldimmm çok ama çoookk mutluyummmmmmm:46::46::46: geçen haftaki kan değerim 1944 çıkmıştı bugün 24877 çıktı doktorum 5 hafta 3 günlük dedi :49: kesemizi gördük kalp atışlarını dinleyemedik tabiki 7 haftalıkken dinlicezz :49::49: bide kesemizin fotosunu aldık miniminnacık bebişimizinnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlarrrr az önce doktordan geldimmm çok ama çoookk mutluyummmmmmm:46::46::46: geçen haftaki kan değerim 1944 çıkmıştı bugün 24877 çıktı doktorum 5 hafta 3 günlük dedi :49: kesemizi gördük kalp atışlarını dinleyemedik tabiki 7 haftalıkken dinlicezz :49::49: bide kesemizin fotosunu aldık miniminnacık bebişimizinnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Maşallah canım ya Allah tamamına erdirsin :) inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız :)

maşallah canım.gözün aydın ben de yarın öğlen gideceğim.

teşekkür ederim canımm mutluluktan uçuruyorummm:emir_bebek::emir_bebek: senin durumlar nasıll

Ne güzel canım ya :16: ben haftaya p.tesi gideceğim inşallah herşey yolundadır kalp atışlarını pek dinlenmiyor buradakiler :2:

Yalnız doktor ultrasyona bakarken ses çizgilerine baktı hatta bir ultrasyon kağıdı öyle ama bilemiyorum..

Gayet iyi oldugunu şöylemişti inşallah öyledir :)

kızlar bu arada benm gibi 5. hafta olan arkadaşlar sizin kan beta-hcg sonucunuz kaç ? benm geçen hafta 1944 tü tam bir hafta sonra 24877 oldu çok fazla geldi bana sankim:26:..ama doktorum sağlıklı bir gebeliğin var dedi:49:

Hayırlı olsun canım mayıs bebişleri kendini göstermeye başladı:)) hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallaahhhhhh

Ne güzel canım ya :16: ben haftaya p.tesi gideceğim inşallah herşey yolundadır kalp atışlarını pek dinlenmiyor buradakiler :2:

Yalnız doktor ultrasyona bakarken ses çizgilerine baktı hatta bir ultrasyon kağıdı öyle ama bilemiyorum..

kalp atışlarını duyamasalarda gözlemleyebiliyorlar diye biliyorum ben büyük ihtimalle dediğin gibi gözün aydın canım...:52:

inşallah canımm çok çok iyidirrr :emir_bebek: bizde 7. haftada dinlicez inşl.

kalp atışlarını duyamasalarda gözlemleyebiliyorlar diye biliyorum ben büyük ihtimalle dediğin gibi gözün aydın canım...:52:

Ay inşallah öyledir canım ya. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..

:13: inşallah listemiz hiç bozulmaz :nazar: herkes çatır çatır doğurur :)

Back
X