kız mı dersin:44:ama benim rahim kısmı değil de mide ve bağırsak kısmı şiş böle göğüs altından itibaren...sanırım gazdan
kuzum yaa kıyamam en kısa zamanda geçer inşallah bulantıların,genellikle tuzlu eylerin bastırdığını söylüyorlar az ye ama nitelikli eyler yemeye çalış,sen şimdi yemek yemesende bebişin senden karşılıyor ihtiyacını yeterki folik kullan...muz falan ye belki tutar seni.nane limon da zararlı değil ve mideye de iyi gelen bir çay içebileceğini düşünüyorum ama abartma...boğazın içinse ıhlamur daha faydalı olur balla beraber...sakın kaynar içeyim deme iyi gelir diye çok sıcak da iyi gelmez enfeksiyona
hayırlı olsun canım hoşgeldin
canım alıntı yap butonunun yanında alıntı işareti var yanında da + var ona tıklıyorsun
13,3 görünen görüntüde 5+1 sindir büyük ihtimalle ordan saymaya başla,şekeri de kek etkiler tabi ama özellikle ailede varsa çok dikkat etmelisin ben de risk grubundayım maalesef dikkat ediyorum. hamurişi ekmek şeker pirinç gibi gıdaları kontrollü tüketmen lazım hatta bana kalırsa çıkar hayatından gebelik de eker çıkarsa kalıcı da olabiliyor bebişleri de riske atmayalım
dediğin son aylar için geçerli olur bence şuan yapabilirsin ama için rahat etmiyorsa dr a danış