Biz geldikkkkk...
Bebişimizin kalp atışını gördük çok şükür. Kesmiz 2 hafta önce gittiğimizde 4+2 çıkmıştı. Bugün 6+2 diye bekliyordum. Kese 7+5 çıktı. Bebişimizde 7+1 Çıktı. Çok şükür. Annecim ben iyiyim bu defa korkma der gibi kocaman olmuş. Karından ultrason ile gördük. Kalp atışını gördk ancak sesini dinletmedi. Dokuya zarar veriyormyş doopler öyle dedi. Bizde dinlemek için ısrar etmedik. 15 gün sonra randevumuz var. Şimdi onu beklemeye devam.
kızlar müjde ile döndüm bebeğim benimleymiş bugün dr gittim sorun yok dedi (bu arada doktorumu değiştirdim )keseyi gördük haftama göre de kese boyutumda iyiymiş. dr ne dış gebelik dedi ne de kimyasal gebelik dedi gayet normal gebelik. sevincimden ne yapacağımı bilemedim inannamadım içimde hala korku var ama artık umudum da var. bana dua edin. rabbim bir kez daha yüzüme güldü.
Kızlarrr bugün kontrole gittim kalbi pıt pıt atıyo çok güzel bir duyguydu Rabbim herkese yaşatsın maşallah benim meleğime ...
hepinizin gözü aydın güzel anneler güzel haberlerle dönmüşsünüz mutlu bi güne başladık desenize