• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Biz geldikkkkk...

Bebişimizin kalp atışını gördük çok şükür. Kesmiz 2 hafta önce gittiğimizde 4+2 çıkmıştı. Bugün 6+2 diye bekliyordum. Kese 7+5 çıktı. Bebişimizde 7+1 Çıktı. Çok şükür. Annecim ben iyiyim bu defa korkma der gibi kocaman olmuş. Karından ultrason ile gördük. Kalp atışını gördk ancak sesini dinletmedi. Dokuya zarar veriyormyş doopler öyle dedi. Bizde dinlemek için ısrar etmedik. 15 gün sonra randevumuz var. Şimdi onu beklemeye devam.

kızlar müjde ile döndüm bebeğim benimleymiş bugün dr gittim sorun yok dedi (bu arada doktorumu değiştirdim )keseyi gördük haftama göre de kese boyutumda iyiymiş. dr ne dış gebelik dedi ne de kimyasal gebelik dedi gayet normal gebelik. sevincimden ne yapacağımı bilemedim inannamadım içimde hala korku var ama artık umudum da var. bana dua edin. rabbim bir kez daha yüzüme güldü.

Kızlarrr bugün kontrole gittim kalbi pıt pıt atıyo çok güzel bir duyguydu Rabbim herkese yaşatsın maşallah benim meleğime ...

hepinizin gözü aydın güzel anneler güzel haberlerle dönmüşsünüz mutlu bi güne başladık desenize

kızlar müjde ile döndüm bebeğim benimleymiş bugün dr gittim sorun yok dedi (bu arada doktorumu değiştirdim )keseyi gördük haftama göre de kese boyutumda iyiymiş. dr ne dış gebelik dedi ne de kimyasal gebelik dedi gayet normal gebelik. sevincimden ne yapacağımı bilemedim inannamadım içimde hala korku var ama artık umudum da var. bana dua edin. rabbim bir kez daha yüzüme güldü.
Cok sevindim bak sen de kendi kendine neler yaptin hayirlisi ile kalp atislarini da duyarsin insaAllah

Kızlarrr bugün kontrole gittim kalbi pıt pıt atıyo çok güzel bir duyguydu Rabbim herkese yaşatsın maşallah benim meleğime ...

MasaAllah cok sevindim
Teker teker geliyor guzel haberler

Kızlar öğleden sonra tekrar ultrasona aldı dr, sabah yani ilk ultrasonda kese aşağıda demişti ikincisinde öyle bişi demedi gelişimi iyi dedi yalnız kesenin arkasında kan alanı oluşmuş düşük riski var dedi progestan verdi.

Ayrıca benim wcde değil ama normal zamanlarda otururken yatarken ara ara alt karnım yanıyordu bunu söyledim dra onun içinde tahlil yaptı enfeksiyon çıktı. 8 saat arayla Alfasilin diye bi antibiyotik verdi. Acaba kullanan var mı burada?

tatlım ben ağrım var dediğimde daha hiç muayene etmeden enfeksiyon olsa bile ilaç vermeyeceğim için yapabileceğimiz bişey yok gebeliğin bitince bakarız demişti. ben tavsiye etmem içmeni.. bebeişinede bişey olmaz allahın izniyle sımsıkı tutunur sana kendini yorma fazla bacaklarını dik yat:)

Asilem
Sanssiz bir durum nasil bir ahlak bu yaa. Hic saglikci olmasalarmis o kisiler keske. Kesinlikle iyi bir doktor arastirin moral vermeli doktor bu ne... Neyse gebeliginiz de normal ilerliyor hayirlisiyla bir daha ki gittiginizde bebeginizi de kalp atisini da gorursunuz insaAllah.

merhaba aranıza yeni katıldım. ben de eylül hamilelerindenim eğer bir aksilik çıkmazsa. sat 18.08.2013. adet olmadan bir gün önce yani 11 eylül de beta hcg tesi yaptırdım 401 çıktı ,daha sonra 24 eyllde tekrarladım sonucu bugün aldım 64252 cıkmıs,yaptırdıgım gün 5+2 idim. normal aralıklarda değil çok fazla cıktı, bugün de sol kasıgımda agrı vardı tek taraflı. yarın doktora gidecegim sabah randevum var ama ben çok korkuyoru dış gebelik midir diye. nolur bişeyler söyleyin.

ikiz olabilir:)

Günaydın arkadaşlar.. Dün topiğe hiç giremedim midem çok bulanıyordu yataktan kalkamadım başım çok ağrıyordu bütün gün yattım bugün iyi kalktım çok şükür boş boş öğürüyorum yine ama kendimi toparladım. Kalp atışını duyanlara hayırlı olsun,yeni gelenler hoşgeldiniz:)) Siz nasılsınız kızlar ?

Günaydıın :) valla bu öğürtüler kusmalar mahvediyor insanı ben de aynıyım dün çok fena oldum hala bulanıyor midem ama ekşi meyveleri tavsiye ederim yeşil elma bulabilirseniz karadut vişne vb işe yarıyor diyebilirim tabi bunların mevsiimi geçti ama ne bileyim yazdan buzluğa atıverdiyseniz diye .. yeşil elma bana çok iyi geldi mide bulantısı olanlara tavsiye ederim.. :)

Merhaba;
Ben geldimmmmmmmm:3:
Ben daha bhcg sonucumu alalı3gün oldu ikiyede katladı şükür dr bi daha baktırmana gerek yok dedi.kese görmek içinde iki hafta sonraya randevu aldım hiç bitmiyor benim bekleyişim anlayacağınız.önce yumyumlar gelşti mi sonra döllendi mi sonra kaçı kaldı hangi gün transfer sonra transfer sonrası korkunç bekleyiş ve şimdide kese allaha bin şükür olsun tabiii beklerim napayımmm:9:
Benim kasık ağrım var sadece onun dışında hiçbir belirtim sıkıntım yok acaba bebişler benimle mi diye her sabah düşünüorum insanın midesi bulansın isteyeceği durumda oluyormuş demekki :9:
Bunarada tarihim haziran görünüyor ama ben tüp bebeğe göre hesaplamamışım o zaman 30 mayıs oluyor dr ikiz sanki deiği içinde erken doğar tam mayıs oluyorum kısaca;))

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa bunu da ilk defa duydum , hemen baktım sola yatık benimki de :) .. çin takvimi kız diyo rus takvimi kız diyo kaynanamla eşim rüya görmüş bebiş kızmış. ben de kız hissediyorum ama gönlüm erkek diyo. tabi en önemlisi hayırlısı sağlıklılısı ama kafam karıştı. ve merakım arttı :)

Banada Çin takvimi erkek diyor, :) ben bunu kız hissediyorum ama :)

Eli yağı düz olsun da bunlar tatlı telaşlar işte :)

Merhabe kizlar bugun dr gittim bende mayis annesiyim.

Aaslinda yasam mi yazmasammi kararsiz kaldim.gecensene dogumuma 10 gun kala bebegimin kalbidurdu tam bir sene sonra rabbim tesellisini verdi hala inanamiyorum allahim cok buyuk herkese hayirlisini versin.resim ekleyemedim minicik bir fasulye gibi bebegim cuma gunu tekrar dr gitcem hepimizn saglikli sihatli bebeklerinizi kucaginiza almamizi nasip etsin rabbim saka gibi hala agliyorum..

Gorusmek uzere...

çok sewindim canımm inşl sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
sağol cnm inş. cümlemiz alırız

Merhabe kizlar bugun dr gittim bende mayis annesiyim.

Aaslinda yasam mi yazmasammi kararsiz kaldim.gecensene dogumuma 10 gun kala bebegimin kalbidurdu tam bir sene sonra rabbim tesellisini verdi hala inanamiyorum allahim cok buyuk herkese hayirlisini versin.resim ekleyemedim minicik bir fasulye gibi bebegim cuma gunu tekrar dr gitcem hepimizn saglikli sihatli bebeklerinizi kucaginiza almamizi nasip etsin rabbim saka gibi hala agliyorum..

Gorusmek uzere...
Allah sabır versin cnm , vardır bir hayrı mutlaka
rabim bunu sağlıakla kucağına almayı nasippeder inş.

Kızlar sabah doktora gitmeyi düşünüyorum. aslında doktor 3 ekımde gel dedi ama ben dayanamıyorum. sizce kalp atışı duyarmıyım.. meraktayım.. hepinize iyi geceler :) :16::16::16::27::27::27:
cnm ben SAT a göre 7. hftamın içindeyim dr bana kalp atışı için 11 eim dedi o zmn gidicem
erken gidip duyamayınca da daha stresli geçio diolar o yüzden geç gitmek daha ii galiba bebnce acele etme

Canım Allah Annene sağlık şifa versin geçmiş olsun.. Benim mide bulantılarım arttı ve hayat kalitemi de kısıtlıyor diyebilirim.. Dün yine çıkardım sürekli öğürüyorum :( Açık sıcak çay iyi geliyor mideme.. :/ Bir de patates bünyeden bünyeye değişiyor.. :)

saol cnm,ben ilaç içiyorum günde 1 tane,içmezsem kötü oluyorum:( birde ekşi mandalina iyi geliyor bana:)

hayırlı olsun canım,bu arada nickin bana öğrenci numaramı hatırlattı:

sağol canım.benimde universite öğrenci numaram:))

Vitamin verildi mi sizlere?
ben sadece folik asit kullanıyorum..

ya meme kesme olayında kararlı olmak şart..çok zor bi ödnem bebekte annaede yıpranıyo ama geçici bi süre..bizimde gündüzlerimiz zor olmamıştı ama memeye düşkün bi bebek olduğunda geceleri mahvolduk..1 hafta sonra oda bitti..şimdi iyiyiz çok şükür :)

ya benim geçen hafta çok midem bulanıyodu bu hafta hiçbişeyim yok :) korkmamam lazım ama neden korku kapladı içimi bilmiyorum :2:

cnm bebişin nekadarlık ??
ben salça sürdüm ıyy e olmuş annecim dedim istemedi..ağladı ama almadı hiçbişekilde ağzına..gündüzleri çabuk alıştı sıkıntı olmadı ama gece sıkıntı çektik bi süre..1 hafta sonra gecede alıştı..geceleri kenini yere ata ata ağlıyodu doktora götürdüm 1 hafta boyunca fitil kullanmamı söledi uyku yapar rahatlatır onu dedii.fitil kullandım ben canım birz faydası oldu..şimdi alıştı gece kalksa bile su içip sallıyorum ayağımda uyuyor..

canım sağol benim kızım 19 aylık memeye çok düşkün peki geceleridemi salça sürdün isteyince.. fitilin adı ne veriliyomu burda isim bilmiyorum ama

Back
X