Gunaydin kizlarr
Oluyorum grip oldum bogazim ağrıyor

dun hic birseyim yoktu sabah uyandım ki fenayim ise gitmedim evdeyim ama canim cok sıkıldı. Bebisime bisey olmaz dini bogazim falan iltehaplandiysa?
İyi geceler kızlar ben bişey sorucam anadolu yakasında oturan varmı aranızda ya doktor arastırmasındayımda küçükyalıda oturuyorum ben henüz sabıt bı doktorum yok sımdılık kızılaya gıdıyorum
Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım? bazı arkadaşlar testlerden falan bahsetmiş ne testi bunlar?
bana doktorum testten falan bahsetmedi.9 haftalıkken kalp atışlarını dinledik en son.ondan sonra da ayda bir kontrole gelirsin dedi.zaten tekrar geldiğimde 13 haftalık olcağı için tarama testlerini yapcaz dedi.şu an yapılan ne testidir ki ben anlamadım
Melekim geçmiş olsun,ben 2 haftadır hasta gibiyim daha iyileşemedim,birden boğazıma birşey takılıyor ve ben midem bulanana kadar öksürüyorum..Bebebişine bişey olmaz canım,ıhlamur pekmez limon devam et,ilaç kullanmadığımız için iyileşme süreci uzuyor.
Edgy81; ben göztepe medicalparka gidiyorum,ssk lıysan indirimde yapıyorlar.Dr.um Mine Kaymakçı ben tavsiye ediyorum.
Benim anneminde dr.u yıllardır çok memnun.Herşeyi kibarca anlatıyor,güler yüzlü ve uzman bir doktor..
Angels bizde 11-14 haftalar arasında yapılan ikili tarama testinden bahsediyoruz.Seninde dr.un 13 haftada yapıcak sanırım.
Benimkide 11 hafta bittiğinde yani 12.haftamızın başı oluyor o zaman yapıcak.
Kimiside yaptırmıyor..
Bizde herşey yolunda,boğazlarım tam iyileşmedi.
Uyku hali başladı,ama işe geliyorum malum uyuyamıyorum..Akşam erken yatmaya çalışıyorum.
Sütü tamamen bıraktım,Kalsiyum için kendim mayaladığım yoğurttan fazlasıyla tüketiyorum ve kuru incir yiyorum.
1 badem 1 ceviz 1 yer fıstığı ve 3 kuru kayısı sabah 10-11 arası..
Kızlar birde ben öğlen ve akşam ne yersem hemen şişiyorum ve gaz yapıyor..sinir olmaya başladım.Önceden şu yediklerim kadar yeseydim 45 kiloya filan düşmüştüm anlamadım gitti..Az bişey yiyebiliyorum..yaptığım yemeklerden bile tatmadığım oluyor

(((