merhaba herkese.. rabbim kısmet ederse mayıs annesi olmak nede güzel olacak..
ben yorgun, oldukça yıpranmış anne adayıyım.. cennette iki oğlum bir kızım, üç minik yavrum var, kk'da melek annesi diyorlar evet üç melek annesiyim.. hayat her zaman yada her konuda güldürmüyor insanı. tabi rabbimin takdirine nasıl şer derim vardır elbet hayır diyorum.. tevekkül ediyorum.. yaşadığım son bebeğimin kaybında kesinleşen rahim ağzı yetmezliği teşhisimle ve her ne olursa olsun serklaj mutlak serklaj olmamın gerekliliğyle araştırmalarım sonucunda kendimi kk'da buldum.. sonrasında sanal alemde yazışır, konuşur oldum.. nede güzel oldu ve çok değerli insanlarla tanıştım.. insan içinde olmayınca uzaktan pekde inandırıcı olmuyor yada bahsedilen boyutlarda olduğu ütopik geliyor.. ama yaşayınca görüyorsun ki burda da dostluklar olabiliyor.. hatta öylesine güzel ve sırt sırta verebileceğin dostluklar.. bahsettiğim grup yada topik diyelim:) "Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??"
benim için yorgun ve bu sefer endişe dolu hamilelik yolculuğumda, aynı yolda yürüyerek haftaları sayacağım arkadaşlarında ortak bir platformu varmış.. merhaba demek istedim sizlere..
sağlıklı ve keyifli bir gebelik dönemi yaşar, dilerim rabbimden sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..