- 3 Nisan 2013
- 645
- 445
- 123
selam kızlar,
bayram boyunca sancım olduğunu yazmıştım.ara ara oluyordu bügüne kadar.bugün iş yerinde çok ciddi sancım olmaya başladı.otururken patlayacak kadar oldum.hiç bu kadar korkutucu ve ciddi olmamıştı.bankada çalışıyorum. önümde müşteriler falan..mutfağa gidip ayaklarımı uzattım.hemen doktoru aradım tabi iş yerindekiler bilmediği için derdimi anlatamıorum kimseye.doktor sürekli oturmaktan olabileceğini,artık pantlonlar sıkıştıyor rahat giysilere geç,imkanın varsa eve gidip hemen ılık duş al,rahat giyin ve uzan dedi..
eşimi aradım hemen doktora gitmeliyiz işinden vazgeç bebeğimiz daha önemli falan..ben bir türlü yüzümü kızartıp izin alamadım.hala da işteyim.iş yerindekilere haberi verdiğim gün beni çok üzeceklerini ve hamileliğimin sonlanması için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum.hamile olan arkadaşlara nasıl davrandıklarına yakinen şahit olduğumdan böyle söylüyorum.
napıcam böyle iş ve hamilelik konusunda bilemiyorum.
doktor sancı hamileliğin yoldaşıdır dedi.alışmalısın diyor ama çok rahatsız olmaya başladım.gaz sancısı falan değil..
sizler ne durumdasınız.tecrübeli anneler bişey söyleyin nolur![]()
canım hamilelilğin 13. haftasını okudum da dün, karnınız bu hafta çok sancılanabilir hatta sağ taraftan ağrı girebilir yazıyordu. bence rutin bi şey bu
Son düzenleme: