• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben söylemedim ama söylesemde yapacaklarını sanmıyorum özel sektör sonuçta, bide şirkette 3 hamile var :9:
uygun bir ortam olduğunda söylemeyi düşünüyorum :31:

Valla öyle bi dünya yok zaten ben kamuda çalışıyorum ama 24 saat nöbet tutuyorum. 20 haftadan sonra olabilir o konu. Oda nöbet tutamaz şeklinde biliyorum.

Kan testı sonucu geldi bişey çıkmamıs cok sukur Allahıma o yuzden doktorum 3 lu teste gerek yok dedı herkes guzel haberlerle gelir ınsallahh

Arkadaşlar merhaba,

Birşey soracağım.

İkili testinizi nerede yaptırdınız? Devlet hastanesinde yaptıran var mı? Sonuçları hemen veriyorlar mı?

10 gün sonra sonuçlar çıkıyor. Ben özelde yaptırdım. Ama normali bu. Heryerden böyle. Ense kalınlığınada doktor usg den bakıyor zaten.

beni de ağlatan eşim zaten :) televizyondaki şeylere ağlamak sorun değil kalbin kırılmıyo sonuçta. ama hamile olduğunu bile bile üstüne gele gele seni ağlatan kocan olunca ve sen de kendini tutamayıp ağlayınca o da sana ne var ki bunda ağlıcak diye tepki verince bu çok sinir bozucu bir durum oluyo karşısında çok aciz gözüküyosun. ama hatasını anlamış benimki 2 defa ağlattı sonra farketti ki çok hassasım şu an daha dikkatli. inşallah böyle devam eder :)
Ilk basta onlar da bi sasiriyo canım anlayamiyolar noldugunu:) yazık onlara da:) ama anlat biraz ben anlatıyorum bak ben cok hassasim bana dokunma falan filan diye..:)
Mesela
ben kolay agresiflesiyorum bu günlerde mesela belki cok gereksiz seyler ama basta bana ne var bunda sinirlenecek sakın ol diyodu simdi askım gel bana bi sarıl gel bana vur sinirin geçsin diyo:) sanırım onlar da napacagımı şaşırdı bizimle birlikte:)

bugün doktora gittim, dün tuhaf bi korku vardı, ultrasonda doktora ilk sorduğum soru bebeğimin kalbi atıyor mu oldu. Tabi ki atıyor. dedi. ben 11+3 dedim evet ultrasonda da öyle görünüyor dedi,boyu 47 mm(baştan popoya) .2 li test için kan tahlili verdim kalabalık olmasına rağmen devletteki doktor uzun uzun anlattı nasıl olduğunu.ultrason+ kan ( 3 tane test) +anne yaşı bu 3 ü ile down sendromuna bakılıyormuş.ultrason kağıdında NT değeri var o 3 mm ten büyük olursa riskmiş. benim 1,2 mm çıkmış iyiymiş. sonuç 10 gün sonra

bi de dedim ki cinsiyeti belli mi dedim daha küçük ama erkeğe benziyo belli olmaz dedi. benim de gönlümden erkek geçiyo.işte böyle mutluyum.inşallah hepimiz sorunsuz bebklerimizi kucağımıza alırız. amin. Allah bizi nazarlardan korusun

Bende bugün yaptırdım 2 li testi canım benim de 12+ 3 bebiş nt 1.2 mm çıktı bnm de

Kızlar bişey sorucam.

Hamilelik takviminde 9+1 olunca 10. Hafta diye yazmaya başlıyor.

Biz 9+1 yada 9+2 iken 9.haftadamı yoksa 10. haftadamı oluyoruz

Kızlar bişey sorucam.

Hamilelik takviminde 9+1 olunca 10. Hafta diye yazmaya başlıyor.

Biz 9+1 yada 9+2 iken 9.haftadamı yoksa 10. haftadamı oluyoruz

10. haftada oluyorsun.Ama 9 haftalık diyorsun :)
Mesela 9+1 deyince 9 bitmiş 10a başlamış oluyorsun,10. haftayı dolduruyorsun gün gün.(9+2 de ki 2 10. haftanın ilk günleri oluyor )

ense kalınlığına bakarken karından mı vajinadan mı bakıyorlar? :44:bazılarına vajinadan bakmışlar.

Kızlar B'nde bugün doktora gittim normalde bebeğim 10.5 olması gerekirken 11.5 çıktı doktorum bir hafta önde gidiyor haftasına göre dedi ense kalınlığı falan gayet normal çıktı ve en son burda bir çıkıntı var dedi erkekmi dedim öyle görünüyor ama şuan net birşey söyleyemem dedi ama ben pipiyi gördüm Allah'tan hayırlısı

kızlar 2li test hakkında bilginiz var mı. 3 hafta sonra yaptıracağım bazı arkadaşlar yaptırmak istemiyor neden acaba? birde özel de yaptıranlar ne kadar ücret ödediler.

iyi Akşamlar arkadaşlar her sabah uyandığımda yutkunma sorunu yaşıyorum boğazım ağrıyor sonra geçiyor. Siz de de aynı durumda olan var mı

Back
X