• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Yav ne olucak benim bu halim ilk haftalar kafami yastiktan kaldiramazken simdi 4:30 dedinmi ayaktayim :( Uyumak istesemde uyuyamiyorum. Uykumu cokdan almis oluyorum .

Yav ne olucak benim bu halim ilk haftalar kafami yastiktan kaldiramazken simdi 4:30 dedinmi ayaktayim :( Uyumak istesemde uyuyamiyorum. Uykumu cokdan almis oluyorum .

canım aynısı bende var yaa gece 3 gibi kalkıyorum uyumaktan sıkılıyorum keşke sabah olsada uyansam diyorum normalde gebeler uykuya aşerir ama biz biraz tersiz heralde :49:

Arkadaşlar merhaba;
Bulantılarım azaldı mide yanmalarım geçti,son iki haftadır ağzımın tadı zehir gibi..Yemek yerken sorun yok .bitirip su içtikten sonra ağzım zehir gibi.fırçalıyorum yok şeker atıyorum yok.Bu ne zamana kadar sürecek.Uzun bir dönemse ne yapıcam ya.Aranızda aynı sorunu yaşayanlar var mı? İlk çocuk olduğu için bu değişimleri yadırgıyorum.Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize.

Merhaba canım bende aynı sorunu yaşıyorum hem bulantım devam ediyor bu aralar tekrar kusmayada başladım hemde ekşimelerim devam ediyor karnımın aç olduğunu anlamıyorum bulantım olduğunda acıktım diyorum yemek yiyorum ağzımda çok kötğ bi tat ne yapsam geçmiyor midem ekşiyor pas yemiş gibi bi tat ağzımda yutkunmak bile istemiyorum rennie duo verdi dr faydası yok gaviscon vereyim dedi onun tadı daha kötü midem daha çok bulanıyor dedim bişey demedi

off offf bende aynıyım en geç sabah ezanı okunurken ayaktayım çıldırıyorum resmen uyumak için ama yok yok ne gündüz ne gece uyuyamıyorum akşam oldumu sersemleşiyorum iyice.

Günaydın arkadaslar dün kontrolümüz vardı 13 haftalık olmuşuz 7,5 cm miş ense kalınlığıyla ilgili bişey demedi zeka testi yapıcaz dedi işte kan verdim 1 hafta sonra çıkıyormuş sonuçlar cinsiyeti sordum güldü daha belli olmaz dedi çok erken dedi 3 haftada bir gittiğimiz için bidahaki geldiğimizde öğrenebilirmiyiz dedim bilemiycem belki dedi belli olmayabilir dedi gelişimi güzel dedi ellerini ayaklarını filan gördük çok tatlıydı içim rahatladı bebeğini kaybeden arkadaslardan sonra çok evham yapmıştım dün gördüm rahatladım bidahaki kontrolümüz 18 kasımda bakalım o zaman neler olacak bide şu bulantılarım ve mide ekşimelerim geçerse çok sevincem yemek yiyemez oldum halsizliğim çok fazla var nereye gitsem yatma ihtiyacı duyuyorum dün kv bi kanepeye eşim yattı birinede ben yattım amam dün öldüm bulantıdan kusmadım ama hemen görümceden bi bulantı hapı istedim dün içmeyi unutmuştum bitane aldım biraz azaldı bişeyler yedim bu seferde midem ekşidi ağzımın tadı değişti eşime dedim eve gidelim kötü oldum dinlenmek istiyorum hemen uyumuşum eve gelince

Son düzenleme:
hastanede birini gördüm 13 haftalık hamileydi ama karnı bayagı büyüktü,bende o zaman 12 haftalık hamileydim ama dümdüzdü,kişiden kişiye degişiyormuş,kiminin iç karnı geniş olurmuş o yüzden geç çıkarmış,öle duydum ben:)şimdi 13+4 günlügüz ve bikaç gündür karnım belirginleşti,kıyafetlerimin bir kısmı olmuyor artık rahatsız ediyor,sanırım birkaç haftaya kalmaz alışverişe çıkarım kendim için,evde oldugum için rahat eşorfmanlarla dolaşıyorum:)
Çoğunlukla evde olunca bende farketmemistim dün normal eteklerimden birini giydim biraz sıkıntılı geldi yani karnım yok ama ben rahatsız oluyorum bu arada 2 kilo verdim aslında kıyafetlerin daha bol gelmesi gerek ama dar geldiğine gore büyümüş demekki..
Canım benim de aynı şekilde şu birkaç günde sanki karnım evrim geçirdi bir anda büyüdü ama cidden birkaç günde oldu çok garip, benim kilomda fazla bir oynama yok ama karnım resmen önden gidiyor artık yavaş yavaş kendini belli ediyor ve hamile kıyafetlerine çoktan başladım karnımı sıkmasın diye ama onda da 36 beden bile hafif bol oluyor düşün bi garip bedenim oldu anlayacağın
36 beden hamile kıyafetleri bile cok buyuk ya nası 36 beden onlar? Gecen baktım da acaba yanlış mı yazdılar dedim:)
Bende erken uyanıyorum maalesef:) en gec namazda bi daha uyku yok..sonra acıkıyorum açlıktan hiç uyuyamıyorum bu yüzden sabah 5-6 hiç farketmez kalkıp kahvaltı yapıyorum ve birazdan uyucam mesela cok tatlı uyku bastı:)

bende aynı durumdayım :( saat 3 civarı uyanıyorum ne yaparsam uykum gelmiyo saat 5 gibi filan bi dalıyorum tekrar okadar :( çok sinir bozucu her gece aynı şey

Arkadaslar gunaydin, nasilsiniz ?

En son arife gunu gorduk minik arkadasi bir sonraki randevu 18 kasimda, nasil sabredecem ben o zamana kadar?

Demek çoğumuz boyleyiz.Ben oglumdada boyleydim ve oglum geldi 6 yasina hala erkenden ayakda bebekliginden beru.Annem erken kalkan cocuk kismetli olur der avutur beni.Biliyorum bir kaç ay sonra uykuya hasret olucaz ama sağa dön sola dön yok uykumu çoktan almis oluyorum.

Yarin kontrolum var, 10.haftadayim. Umarim bir sorun cikmaz, hep bir tedirginlik var icimde benim. Sonra hersey guzel olacak diye telkin ediyorum kendimi.

kızlar yardım edin bana midem çok fena sanki biri avucuna almış sıkıyor. ne yesem ağrıyor:( kilo vermeye başladım bende 3 kilo almıştım ikisini geri vermişim. midem sanki gaz bombası:( nasıl geçer tavsiyesi olan varmı

Arkadaslar gunaydin, nasilsiniz ?

En son arife gunu gorduk minik arkadasi bir sonraki randevu 18 kasimda, nasil sabredecem ben o zamana kadar?

Ay canim benim cok zor oluyo beklemek degilmi.keske karnimda bi pencere olsada arada baksam diyorum hep.karnimiz buyuyunce daha rahat olur beklemek heralde.tekmeleri falan hissetmek guzel olur.benimde 11 kasimda ikili testim var daha

günaydın kızlar,sizler uyuyamıyorsunuz bende tam tersi öglene kadar uyuyorum,zaten normaldede uykuya düşkünüm:9:

kızlar yardım edin bana midem çok fena sanki biri avucuna almış sıkıyor. ne yesem ağrıyor:( kilo vermeye başladım bende 3 kilo almıştım ikisini geri vermişim. midem sanki gaz bombası:( nasıl geçer tavsiyesi olan varmı

cnm benim midem agrıdıgında annem süt ısıtırdı,sıcak sütün faydası olabilir belki

selam kızlar öncelikle bebeklerini kaybedenlere Rabbim sabır versin yakın zamanda tekrar alırlar kucaklarına inşallah ... 4 gün önce kontrole gittik bebegim 3 gün geriden geliyodu önceki kontrolde.. şimdi 1 hafta önden gidiyomus ayakları dikmiş havaya uyuyodu içim pır pır etti :) ense kalınlıgı iyi dedi 2 li testi yaptırmamaya karar verdik .. yanlız ben kendimi çok yoruyorum temizlik bulasık çamasır derken unutuyorum hamile oldugumu heryere uzanıyorum sonra kendime cok kızıyorum ... :5:

yok ben kalktığımda düzeliyorum fıtık olsa hiç rahat edemeyiz..

sanırım uzun süre aynı sekilde yatmaktan kaynaklanıyor.Kemiklerim birbirine geçiyor gibi:(

bi yer düzeliyo bi yer başlıyo benim geçen öyle bir ağrı saplandı ki kıvrandım düzelemicem dedim yani 2 büklüm oldum. sırtüstü yatıyorum hep ondanda olabilir dedigin gibi

Back
X