• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın kızlar benim gibi olan varmı acaba her gece rüya görüyorum kan gördüm baklava elma makas etek hergün birini görüyorum uzun uzun rüyalar yorumlara baktım hepsi kız çocuğuna işaretmiş benim kadar rüya gören varmidir acaba

Olmazmu ben her gece film çekiyorum. Hayatimda bu kadar saçma sapan bu kadar uzun rüyaları sadece ilk hamileligimde görmüştüm. Uzun bir aradan sonra 2.filmimi cekiyorjm.:24::49:

hamilelikte herkes rüya görürmüş. çok takılmamak lazımmış. ben de rüyamda sabaha kadar yemek yiyorum. dün gece rüyamda eşimle aşıklar gibi el ele ormanda geziyorduk. allahım o nasıl aşk kalbimin en derinlerinde bile hissediyordum. ama elimde de maydanoz peynir ekmek vardı onu yiyordum bir yandan da. :9: saçma sapan rüyalar işte.

tek değilmişim demekki bende her gece acayip acayipo şeyler görüyorum kimi zaman kabus lar .her gece resmen benimde film gibi rüyalarım.

canım kötü gerçektende kafana takmamaya çalış.

Teşekkür ederim canım benim takmamaya çalışıyor da insan Allah'tan iş var da işe geldim, yoksa evde daha kötü olurdum.

ben ilk kızıma hamileyken uyumaya korkar olmuştum sürekli kötü rüyalar görüyordum...çok kafaya takmamak lazımmış hamilelikte sık sık görülebiliyormuş....geçen eşimde bende sakal çıktığını görmüş rüya tabirinde erkek bebeğe işaretmiş bekliyeceğiz göreceğiz:21:

Allah hayırlısını nasip etsin hepimize canım...

Kabızlık çeken arkadaşlara naçizane tavsiyelerim:

Kuru kayısı deneyenler, bir de kuru erik denesinler ya da erik pestilini, daha kuvvetlidir:)

ayrıca yiyebiliyorsanız ıspanak, pazı ve pırasa yemeği çok iyi gelir...mümkün olduğunca yeşil yapraklı sebzeler de yiyin...salatalarınıza bolca zeytinyağı ekleyin...sebzesiz/lifsiz kalmış olabilirsiniz

bir de yeşil elma yiyip üzerine su veya maden suyu için bu da işe yarar...

probleminiz çözülür inşallah:)

benim şimdilik bir sıkıntım yok ama ne zaman olsa çok huzursuz eder, sizi çok iyi anlıyorum o yüzden

Kabızlık çeken arkadaşlara naçizane tavsiyelerim:

Kuru kayısı deneyenler, bir de kuru erik denesinler ya da erik pestilini, daha kuvvetlidir:)

ayrıca yiyebiliyorsanız ıspanak, pazı ve pırasa yemeği çok iyi gelir...mümkün olduğunca yeşil yapraklı sebzeler de yiyin...salatalarınıza bolca zeytinyağı ekleyin...sebzesiz/lifsiz kalmış olabilirsiniz

bir de yeşil elma yiyip üzerine su veya maden suyu için bu da işe yarar...

probleminiz çözülür inşallah:)

benim şimdilik bir sıkıntım yok ama ne zaman olsa çok huzursuz eder, sizi çok iyi anlıyorum o yüzden

Teşekkür ederiz canım...Hepsini sırayla deneyeceğim :))

Oferta, nasılsın? senin iş durumun yorucu geçiyordu, var mı bir değişiklik?

canım saol iyiyim şimdilik.iş yerindekileri korkuttum 10 gün raporlu yatınca onlarında kafasına tak etti sanırım.artık şantiye işini gitmiyorum ofisteyim sürekli .benimle eş pozisyonda bir arkadaşım var erkek zavallı benim tüm şantiyelerimide o devraldı.hakkını ödeyemem sen yorulma diyor canım arkadaşım benim.

hamilelikte herkes rüya görürmüş. çok takılmamak lazımmış. ben de rüyamda sabaha kadar yemek yiyorum. dün gece rüyamda eşimle aşıklar gibi el ele ormanda geziyorduk. allahım o nasıl aşk kalbimin en derinlerinde bile hissediyordum. ama elimde de maydanoz peynir ekmek vardı onu yiyordum bir yandan da. :9: saçma sapan rüyalar işte.

çok güldüm ama rüyana demek peynir ekmek maydanoz harikasın

Rennienin tadı kötü gelmiyor. Bir kere kocam baktı naneyle karısmıs cıkolata gibi gibi abuk bi yorum yaptıı :)))) hafif nane tadı geliyo yani... Bu ara aksamları 2 kasık içiyorum, o bile yetmeyebiliyor yalnız... Kayısıları da geceden suda bekletip sabah yiyorum ama bana mısın demiyo...karnım baya davul gibi 6 aylık diye tahmin yürüten oldu :)

Canım kabızlığını hafife alma bence
bir arkadaşımın tanıdığı hamile ve bizim gibi mayıs annesi olacak inşallah
25 gündür wc ye çıkamıyormuş ilaç kullanmasına rağmen
ve dün ameliyata alınmış sırf kabızlıktan dolayı
tehlikesi var ama mecbursun demiş doktoru:(

Hanımlar herkes kabızlıktan şikayetçi. ben de durum tam tersi. ishal var. yıllarca kabızlık sorunu çekmeme rağmen şimdi hep ishal oluyorum nedense. artık düzelmesi için haşlanmış patates yiyorum. umarım bebek için bi sorun değildir bu durum.

kabızlığa karşı kuru kayısı yiyin ve maden suyu için hanımlar.

tek değilmişim demekki bende her gece acayip acayipo şeyler görüyorum kimi zaman kabus lar .her gece resmen benimde film gibi rüyalarım.

canım kötü gerçektende kafana takmamaya çalış.

Bencede kafaya takmamak lazım birde bizler galiba çok kafaya takıyoruz birde ben progestan kullanıyorum halen onunda etkisi var diye düşünüyorum

düşük riskin var canım? neden progestan kullanıyosun?

Ilk haftalar kirli akıntım vardı kesenin etrafında doktorum kanama var dedi düşük tehlikesi var deyip bu ilacı verdi şuan 13 haftalık oldu halen kullanıyorum haftaya kontrolüm var bakalım nediyecek

Ilk haftalar kirli akıntım vardı kesenin etrafında doktorum kanama var dedi düşük tehlikesi var deyip bu ilacı verdi şuan 13 haftalık oldu halen kullanıyorum haftaya kontrolüm var bakalım nediyecek

akıntın devam etmiyosa sorun düzelmiştir inş. çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

Bu gece rüyamda biri bana bebeğimi soruyordu ben de kızım olacak diyordum:))

Yarın kontrolümüz var- 2li test de yapılacak, inşallah hem hayırlı haberini alırım hem de cinsiyetini öğrenirim:34:

Ayrıca konuyu devraldığı için sevgili YağmurDamlası'na da teşekkürler.

Son düzenleme:
hayırlı cumalar bacılar...
vitaminlerden filan bahsedilmiş bana doktorum osteocare die bi ilaç verdi.. hap içeriğinde calcium magnesium D3 vitamini ve çinko var.. prospektüsü okurken önerilen kullanım yerlerinde hamilelikde yazıyo.. hamilelikte gerekli olan vitaminleri karşılamak amacıyla kullanılır filan yazıyo. bütün kramplarıma iyi geldi çok şükür kramplar geçtiğine göre artık ufak ufak yürüyüşlere başlayabilirim :) ayrıca doktorum eski çalışma arkadaşımda olduğu için beni iyi tanır elevit yazmıyorum hiç sana kullanmazsın dedi :) dekavit filan hepsi aynı onlarıda yazmıyorum kullanma dedi.
ikili testte başka doktora gitmiştim kendi doktorum izinli olduğu için cinsiyeti söylememişti kendi doktoruma bidaha baktırdım bebek bacak bacak üstüne atmış görünmüyo bişey dedi haftaya perşembe gidicem tekrar baktırıcam artık inşallah cinsiyeti belli olurda bende ufak alışverişe başarım yani :D

Kızlar TRT 1 de İbrahim Saraçoğlu var.
Mide yanması için bir kahve fincanı süt dedi öyle kocaman bir bardak değil dedi.
Eğer gastrit ülser varsa karnabahar çok az haslayıp için dedi vee mide yanması ağrısı olanlar yatmadan taze sıkılmış havuç suyu yarım bardak dedi.
Hamilelikte soğuk algınlığına zencefil çayı içilebilirmiş.Adaçayı gargarası ama yutmadan,9 dk kaynatması lazım 1 tutam dedi.Bitkisel çaylar,kapsüller kullanmayın dedi taze olacakmış.
Aklımda olup aktarabildiklerim bunlar mide yanmasından şikayet eden çok olmuştu buara aklıma geldi :))

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

İkili testimizi bugün olduk,çok şükür herşeyi normal ..Erkeğe benziyor ama klitoriste olabilir dedi..Hiç takılmadım evlat evlattır,sağlıklı olsunda ..aklımda rüyamda hep kız vardı ama olsun,gerçi henüz belli değil ama Allahım bana hayırlısını nasip edicek,hep öyle dua ediyorum.

Balık yemediğim içim omega-3 yazdı,demir ilacı,multivitamin ve mineral kombinasyonu verdi,bebeğimin gelişimi iyi ,ama ben kilo almam lazımmış,biraz kilo al dedi..Herşey yolunda çok şükür...

Bende kabızlık çekiyorum dün kuru incir aldım hala çıkabilmiş değilim kuru kayısı ve kuru erik sevmiyorum o yüzden başlarım kalorisine midem iyi olsun da kalori, kilo filan hiç düşünmüyorum zaten 5 kilo vermişim yemek yemeyi çok özlüyorum insan yemek yemektende korkarmı ben korkuyorum ve bitsin artık bu kabus dolu günler istiyorum

Günaydın arkadaşlar,

İkili testimizi bugün olduk,çok şükür herşeyi normal ..Erkeğe benziyor ama klitoriste olabilir dedi..Hiç takılmadım evlat evlattır,sağlıklı olsunda ..aklımda rüyamda hep kız vardı ama olsun,gerçi henüz belli değil ama Allahım bana hayırlısını nasip edicek,hep öyle dua ediyorum.

Balık yemediğim içim omega-3 yazdı,demir ilacı,multivitamin ve mineral kombinasyonu verdi,bebeğimin gelişimi iyi ,ama ben kilo almam lazımmış,biraz kilo al dedi..Herşey yolunda çok şükür...
gözün aydın, darısı başımıza

Canım duygularımız aynı Allah sabır versin bizler gibi olanlara. İnşallah yapılan tetkikle doğru teşhis konulur ve sağlıklı bebeklere sahip olursun.
çok sağolasın bacımmmm aynı duyguları yaşayan biri olarak sanada acil şifalar diliyorum
Bebegini kaybedenler olmuş. Cok üzüldüm. Allah sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı bebislere kavustursun yeni den. .
çok sağolasın bacımmmm
Kızlar şimdiden günaydın,

Dün 1 ped kadar kanamam oldu, kendi dr.umu beklemek istedim, sabah 8 de kürtaj olucam. Artık sizleri daha fazla üzmek istemiyorum.

2014 mayıs annelerinin 540. sayfaya kadar olan güncellemelerini yaptım. Aynı zamanda kilo takip konusunun 4. sayfasına kadar olan bilgileride güncelledim. 2014 mayıs annelerinin konu sahipliğini yapacak arkadaşımın kilo takibini de üstlenmesini rica ederim.

Hepiniz Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hakkım varsa sizlere helali hoş olsun.

Hoşçakalın....

:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
bacımmmm doktorun öncesinde kürtaj için hap ilaç mı verdi neden kanaman doğal olarakmı oldu bende bebek öldüğü için direkt operasyonla aldılar ve sonrasında nerdeyse hiç kanamamm olmadı şimdi tam 1 hafta olucak geçen hafta perşembe hastanedeydimmmm uff uff allahım kimselere yaşatmasınnn...

Geçmiş olsun canım bence araştırma yaptır için rahatlar

Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim Allah tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
evetttt bacımmm bakalım zaten devlet ancakk 3 düşükten sonra araştırmayı ön görüp gönderiyormuş ne yazıkki , ama özel hastanelerde bu şans var bakalım işte testler kürtaj muayene derken 2000 tl yi geçti inşllh gereken önemi alırız bilgileniriz ne diyimmm:14:

Bende kabızlık çekiyorum dün kuru incir aldım hala çıkabilmiş değilim kuru kayısı ve kuru erik sevmiyorum o yüzden başlarım kalorisine midem iyi olsun da kalori, kilo filan hiç düşünmüyorum zaten 5 kilo vermişim yemek yemeyi çok özlüyorum insan yemek yemektende korkarmı ben korkuyorum ve bitsin artık bu kabus dolu günler istiyorum
incir yeee amannn duyanda ne kadar şişko sanacak seni be bacımmm, sennn yemene bak evdeki veled eritttirir ;) çok öpüyorummm kib

Back
X