- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.980
- 373
Günaydın kızlar benim gibi olan varmı acaba her gece rüya görüyorum kan gördüm baklava elma makas etek hergün birini görüyorum uzun uzun rüyalar yorumlara baktım hepsi kız çocuğuna işaretmiş benim kadar rüya gören varmidir acaba
Olmazmu ben her gece film çekiyorum. Hayatimda bu kadar saçma sapan bu kadar uzun rüyaları sadece ilk hamileligimde görmüştüm. Uzun bir aradan sonra 2.filmimi cekiyorjm.![]()
hamilelikte herkes rüya görürmüş. çok takılmamak lazımmış. ben de rüyamda sabaha kadar yemek yiyorum. dün gece rüyamda eşimle aşıklar gibi el ele ormanda geziyorduk. allahım o nasıl aşk kalbimin en derinlerinde bile hissediyordum. ama elimde de maydanoz peynir ekmek vardı onu yiyordum bir yandan da.